Vanaf  € 54,00  per persoon

Sixtijnse Kapel & Vaticaanse Musea: Vroege Toegang

Bijzonderheden

 • Bezoek de Sixtijnse Kapel en de Vaticaanse Musea zonder in de rij te staan
 • Verken de musea op je eigen tempo
 • Neem een DVD mee als souvenir

Datum en deelnemers kiezen

Laden...

Belangrijke Informatie

Duur van de tour
1 dag
Audiogids/koptelefoons
Spaans, Chinees, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Koreaans, Russisch

Trefpunt

Ontmoet de ticket-medewerker op de trappen bij Caffè Vaticano op Viale Vaticano 100, tegenover de ingang van de Vaticaan Museums.
Sixtijnse Kapel & Vaticaanse Musea: Vroege Toegang

Overzicht

Sla de rijen over en bezoek de Sixtijnse Kapel en de Vaticaanse Musea voordat de menigte arriveert. Bewonder Michelangelo's meesterwerken met audio-begeleiding in je eigen taal, en neem een DVD mee naar huis waarop Vaticaanstad volledig wordt beschreven.

Beschrijving

Grijp je kans om als VIP de Sixtijnse Kapel binnen te gaan. Als je een hekel hebt aan drukte en Michelangelo's meesterwerk in alle rust wil bekijken is dit de keuze voor jou!

Met exclusieve toegang word je 15 minuten voor de toeristengroepen en 75 minuten voor het algemeen publiek de Sixtijnse Kapel binnengelaten. Bewonder Michelangelo's meesterwerk met slechts een handvol andere geluksvogels!

Je krijgt een kaart van de Musea en een uitgebreide selectie aan audio-begeleiding, waarmee je de Vaticaanse Musea op je eigen tempo kunt ontdekken. Tevens ontvang je bij dit ticket de DVD Art and Faith met een uitvoerige beschrijving van Vaticaanstad in verschillende talen.

Met deze mogelijkheid om vroeg te boeken kun je de Musea op ontspannende wijze bezoeken zodat je de rest van de dag in de stad kunt doorbrengen.

Inbegrepen

 • Ticket voor vroege toegang
 • Audio-begeleiding met meer dan 400 opgenomen fragmenten
 • Kaart van de Vaticaanse Musea
 • DVD (Engels, Spaans, Portugees, Duits, Frans)

Niet inbegrepen

 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Live gids

Goed om te weten

 • De religieuze locaties in deze tour hanteren een kledingvoorschrift. Kleed je geschikt, dat wil zeggen: geen mouwloze hemden, geen minirokjes, geen korte broeken en geen hoeden.
 • De garderobe neemt alle persoonlijke bezitten van bezoekers aan, behalve kleding, hoeden en inschuifbare paraplu's.
 • Het volgende dient men bij de garderobe achter te laten: koffers; tassen groter dan 40 x 35 x 15 cm; logge tassen en voorwerpen (kleine schoudertassen die minder dan 15 cm van het lichaam uitsteken zijn toegestaan); paraplu's met scherpe uiteinden en middelgrote tot grote paraplu's; wandelstokken (behalve indien noodzakelijk bij de voortbeweging); statieven voor camera's; alle soorten borden of spandoeken (behalve de borden die officiële gidsen gebruiken om zich herkenbaar te maken).

Onze belofte aan jou

 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie

Klantenbeoordelingen

(80 Beoordelingen)
2/5 sterren
Geen opvang bij onvoorziene omstandigheden en slechte organisatie.

Wegens omstandigheden kon de vroege toegang tour niet doorgaan. In de plek mochten we aansluiten bij de namiddag tour met als gevolg: 51€ per persoon betaald in plaats van de 35€ die voor de gevolgde tour normaal gevraagd wordt, veel tijdverlies waardoor alles op een drafje moest gebeuren, op elkaar gepakt de Sixtijnse kapel bezoeken, geen audio fragmenten, geen kaart van de musea, geen DVD (zoals aangekondigd bij het boeken), slechte opvang van Carrani naar aanleiding van de uitzonderlijke omstandigheden.

1/5 sterren
Er kwam niemand opdagen!

Heel lang gewacht. Uiteindelijk iemand aan de telefoon. De Vaticaanse musea gingen later open dan normaal , werd aangegeven voor het niet komen opdagen. Overgeboekt naar tour smiddags 14.15 uur. Om 16.00 uur gingen we eindelijk richting Sixtijnse kapel. Slechte organisatie!!

3/5 sterren
Mooie activiteit, maar een zeer oppervlakkig onthaal en begeleiding.

Wanneer men een begeleiding aanbiedt, wordt er ook verwacht dat deze de klanten aangenaam ontvangt? Deze mevrouw had alleen maar aandacht voor haar telefoon en ondertussen konden we alleen maar hopen dat we haar non verbale taal konden verstaan. Jammer, de activiteit was leuk, maar ik een betere verbale begeleiding zou welkom zijn.

5/5 sterren
Een unieke kans, met z'n drieën in de sixtijnse kapel

De gids heeft ons uitgelegd hoe alles zou verlopen en ons vervolgens begeleid naar het museum. Daar heeft hij gezorgd voor kaartjes en de audiotour. Vervolgens werden aan ons lot overgelaten. Het voordeel daarvan is, dat je eigen baas bent om te gaan en te staan waar je wil, als je eenmaal in het museum bent. Dat betekende voor ons, dat we direct zijn doorgelopen naar de Sixtijnse kapel. Op die manier hebben we ruim tien minuten met z'n drieën vol bewondering in de Sixtijnse kapel kunnen rondkijken zonder gestoord te worden door groepen of anderen. Dit was echt een unieke ervaring!

5/5 sterren
met 6 mensen om 7.45 in de sixtijnse kapel, alle ruimte om te bewonder

de gids was wat later dan afgesproken, maar voor het overige was het prima geregeld allemaal.

Overige informatie

Carrani Tours

Product ID: 38223