Praag
Rivier- & havenrondvaarten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Praag

Wil je alle activiteiten in Praag ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Praag

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 11.796 beoordelingen

we hebben een heerlijke maaltijd genoten aan boord. We zaten op het topdeck (dus niet in de buurt van de band) en dat was eigenlijk heel relaxed. We hoorden de band via de luidsprekers en konden op die manier wel van de muziek genieten en met elkaar in gesprek zijn. De riviertocht was mooi, dicht langs de penguins en door de sluis heen en weer de Moldau af.

The boat was recognizable at the quays. The trip is less suitable for people who are disabled because of ramps and stairs. Drinks are quit expensive on board but you can bring your own. Views from the boatdeck are great.

Privé tour gehad. Ontzettend aardige gids. Kwam ons tegemoet in onze wensen. Kon ook op iedere vraag goed antwoorden. Delunch was matig. Boottocht kort en gids in boot was slecht te verstaan.

very nice tour, good information. Value for money. Only disadvantage was that eventough it was an Enghlish tour there were 2 people not speaking English, but the guide managed well.

Een leuke activiteit. Het eten is goed, de wijn ook. De pianist speelde mooie nummers. Het personeel was ook aardig. Niet goedkoop, maar alles bij elkaar opgeteld wel de moeite.