Praag
Rivier- & havenrondvaarten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Praag

Wil je alle activiteiten in Praag ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Praag

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 11.796 beoordelingen

Het was een gezellige avond,de muziek niet echt ons ding maar aan onze tafel zat de sfeer er al in.Het eten was goed maar niets speciaal, beetje lunchgarden.Je kon eten zoveel je wilde en de drank was aan een degelijke prijs, goedkoper dan in de stad.Een leuke aanrader, zeker in de zomer, dan kan je op het dek zitten wat nu niet mogelijk was door de koude.

het was zeer koud deze dag(-5 ) . Sommige van het personeel waren vriendelijk,andere niet. Live music was aanwezig maar dan is ook alles gezegd. Het eten was lekker en daarmee is ook alles gezegd. Kortom alles was wel oke,leuk om eens te doen.

Het personeel was erg vriendelijk, de boot schoon en netjes, het eten was ruimschoots voldoende( zelfs erg veel over!) en erg leuk om Praag vanaf het water te zien. Na een dag waarin je toch al veel loopt is zo'n boottocht een aanrader!

The boat was recognizable at the quays. The trip is less suitable for people who are disabled because of ramps and stairs. Drinks are quit expensive on board but you can bring your own. Views from the boatdeck are great.

Het eten was best aardig, geen absoluut hoogtepunt. Uitzicht 's-avonds viel een beetje tegen. De burcht enzo zijn wel verlicht, maar verder is het vooral heel donker... Ik raad de boottocht aan voor overdag.