Genua Natuur & avontuur

Genua Natuur & avontuur: Onze meest aanbevolen

Aquarium van Genua: ticket met tijdslot

1. Aquarium van Genua: ticket met tijdslot

Maak kennis met de meer dan 15.000 dieren van 400 soorten in het Aquarium van Genua, de grootste zeedierentuin van Italië. Je slaat de wachtrij over en komt te weten hoe het aquarium oorspronkelijk werd gebouwd voor de Genua Expo '92. Nu is dit het aquarium met de grootste aquatische biodiversiteit van Europa. Ga op ontdekkingsreis tussen de 70 aquaria met zeedieren, waaronder zeekoeien, en laat je betoveren door de fascinerende wateren van de wereld. Je kunt er de dieren die op Antarctica leven bewonderen, zoals pinguïns, maar ook de haaien, zeehonden, kwallen en kleurrijke koraalvissen bekijken. Breng een bezoek aan het walvispaviljoen, ontworpen door Renzo Piano, en vermaak je met de tuimelaars in de 4 buitenzwembaden.

Genua: Aquarium van Genua met lunch

2. Genua: Aquarium van Genua met lunch

Dompel jezelf onder in de grootste tentoonstelling over aquatische biodiversiteit in Europa. Wandel door 's werelds meest fascinerende zeeën en wateren terwijl je de oceaan ontdekt en geniet van een onvergetelijke ervaring. Geniet in spectaculaire omgevingen van nieuwe thematische routes om alle geheimen, bezienswaardigheden en details te leren kennen van een plek die altijd blijft verrassen en opwinden. Verrijk uw bezoek met een lunch in het Tender Cafè, een fastfoodbar in het Aquarium van Genua met een prachtig terras met uitzicht op de haven van Genua. Daar kunt u Ligurische en Genuese specialiteiten proeven en ontdekken. Lunch is Genuese focaccia met burrata-kaas, cherrytomaatjes, friet of een salade. Bij de lunch is ook 1 drankje naar keuze inbegrepen.

Genua: wereldberoemd aquarium en vuurtoren combiticket

3. Genua: wereldberoemd aquarium en vuurtoren combiticket

Ervaar het Aquarium van Genua, het grootste aquarium van Italië, gelegen in het oude havengebied van Genua. Geniet van een spannend, meeslepend en boeiend bezoek voordat je de trappen van de vuurtoren van Geno beklimt, de hoogste vuurtoren in de Middellandse Zee. Maak een rijke en opwindende reis terwijl je de zeeën van de wereld ontdekt in een aquarium met het meest uitgebreide scala aan aquatische biodiversiteit in Europa. De tentoonstellingsgalerij bestaat uit meer dan 70 tentoonstellingen en 600 soorten uit alle zeeën van de wereld. Van de zeldzaamste soorten zoals zeekoeien - zeezoogdieren die misschien aan de oorsprong liggen van de legende van zeemeerminnen - tot de beroemdste zoals dolfijnen, pinguïns en haaien. Het Genoa Aquarium is gevuld met innovatieve scenografie, de nieuwste digitale installaties, een volledig vernieuwd licht- en geluidsontwerp en een rijk dagelijks programma aan toespraken. Zie ook twee gebieden gewijd aan reptielen en amfibieën, en aan de instandhoudings- en herstelprojecten van dieren in moeilijkheden of in beslag genomen door de autoriteiten en toevertrouwd aan het aquarium. Loop vervolgens over de iconische promenade om het monumentale complex van de vuurtoren van Genua te bezoeken, een symbool van de stad. 's Werelds vijfde hoogste vuurtoren, de Lanterna di Genova, is al bijna negen eeuwen in gebruik en is de officiële vuurtoren van de haven van Genua. Beklim de eerste 172 treden om Genua te bewonderen vanaf de top van het eerste panoramische terras.

Genua: toegangsticket Aquarium van Genua met snack

4. Genua: toegangsticket Aquarium van Genua met snack

Dompel jezelf onder in de grootste tentoonstelling van aquatische biodiversiteit in Europa met een bezoek aan het Aquarium van Genua. Ontdek 's werelds fascinerende zeeën en waterwegen, inclusief al hun wezens. Geniet van een snack in het Tender Café in het aquarium, tanken met een drankje en een boterdonut. Loop door de spectaculaire omgeving van het aquarium en leer over de geheimen, curiosa en interessante anekdotes over de oceanen van onze wereld. Sluit uw bezoek af met een warm of koud drankje en een lichte snack in het café van het aquarium, dat een prachtig terras heeft met uitzicht op de haven van Genua.

Genua: begeleide excursie walvisachtigen spotten

5. Genua: begeleide excursie walvisachtigen spotten

Bij aankomst op de boot krijg je een inleidende briefing van je deskundige gids en zeebioloog over het Pelagos Sanctuary. Kom meer te weten over de geschiedenis en de beschermingsprogramma's. Leer meer over de soorten die je hier vindt, waaronder gewone vinvissen, potvissen, dolfijnen van Cuvier, tuimelaars en nog veel meer. Vaar op open zee en ga naar de meest gunstige locaties om verschillende soorten zeezoogdieren in hun natuurlijke habitat te spotten. Wacht in afwachting van het zien van een teken of een sprong die de komst van een groep dolfijnen aankondigt. In volledige overeenstemming met de richtlijnen die erop gericht zijn de bewoners niet te storen, nader je de waterzoogdieren per boot en zie je verbazingwekkende beelden van dieren die in hun natuurlijke habitat ronddartelen. Leer meer over de curiositeiten van de soort dankzij je deskundige gids. Bewonder deze prachtige wezens terwijl de biologen je van alles vertellen over het dieet en het gedrag van de soorten die je ziet. Na het bewonderen van de sprongen of doorbraken ga je op zoek naar andere zeedieren in het reservaat. Vraag de gidsen het hemd van het lijf om meer te weten te komen over het belangrijke werk dat wordt ondernomen om het inheemse zeeleven te beschermen.

Genua: Aquarium en FantaCinema combiticket

6. Genua: Aquarium en FantaCinema combiticket

Bekijk tanks met prachtig en vreemd waterleven in het Genua Aquarium. Ontdek wezens uit de Ligurische Zee, de Noord-Atlantische Oceaan en de Caribische riffen. Kijk hoe dolfijnen, pinguïns en zeekoeien spelen in hun leefgebieden. Bezoek het speelse verleden van fantasycinema bij FantaCinema. Bekijk originele stukken, memorabilia, standbeelden, artikelen en posters. Leer hoe de bioscoop van de fantasie werd geboren en hoe deze zich ontwikkelde. Luister naar soundtracks van cultfilms terwijl je door de exposities reist. Kijk naar cultobjecten zoals het beroemde origineel van "the machine of tempo" dat Zemeckis gebruikte in de film Back to the Future, of de originele kostuums uit Alien en Star Wars. Loop door de Harry Potter- en Game of Kings-secties.

Aquarium van Genua: toegangsbewijs en aperitief

7. Aquarium van Genua: toegangsbewijs en aperitief

Boek uw Aquarium Happy open ticket en betreed het Aquarium van Genua zonder enig voorbehoud. Neem een pauze met een glas wijn of mousserende wijn in de Tender Bar in het aquarium met een spectaculair uitzicht op de oude haven. Bezoek het Aquarium van Genua na 16:00 uur, het rustigste moment van de dag, en geniet van de flexibiliteit van een open ticket. Tussen uw bezoek door kunt u heerlijk ontspannen bij Tender Bar. Met dit ticket kun je alleen tussen 16.00 en 17.00 uur naar binnen om het aquarium te bezoeken en te genieten van je aperitief.

Veelgestelde vragen over Genua

Welke topattracties zijn een must-see in Genua?

De topattracties in Genua zijn:

Sitemap Genua

Wil je alle activiteiten in Genua ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Genua

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 53 beoordelingen

Het schip was erg goed, het personeel erg vriendelijk. De dolfijnentour begon met het zien van een schildpad, wat heel erg leuk was. Na een tijdje vonden we de dolfijnen, wat een ongelooflijke ervaring was, omdat ze vanaf de boot met de golven speelden en heel dicht bij de boot kwamen. Tijdens de tour zie je vrije dieren, geen gevangenen zoals in dierentuinen en aquaria. Als je dieren gelukkig en in vrijheid wilt ervaren, is deze tour zeker iets voor jou. Bedankt voor het ongelooflijke resultaat

Leven op zee, zeilen en walvisachtigen in hun natuurlijke omgeving zien is een unieke en opwindende ervaring. De uitleg van de gids geeft wetenschappelijke, nieuwsgierige, interessante informatie over de zeebodem en over de aanwezige vissoorten, evenals over het ronddwalen in de magische wereld van walvisachtigen. ERVARING NIET TE MISSEN

Alles is heel goed gelukt. Helaas geen walvissen gezien, wel veel dolfijnen. Mariene bioloog gaf een korte lezing (Italiaans/Engels), die vanwege het achtergrondgeluid moeilijk te verstaan was.

Geweldig team aan boord. Alles werkte heel vlot. De boeking is ongeveer 2 weken voor vertrek uit DE gemaakt. We hebben geen walvissen gezien, maar wel veel indrukwekkende dolfijnen :-)

Geweldig team, geweldig schip en een geweldige ervaring om zoveel dolfijnen te zien. Beveel ons absoluut aan voor de prijs, gewoon geweldig! We vonden het fantastisch!