Dénia
Watersport

Watersport
14 activiteiten gevonden

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Topactiviteiten in Dénia

25 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Voor ieder wat wils

Dénia

Dénia

Dénia Watersport: onze aanbevelingen

Dénia: Catamaran cruise overdag of bij zonsondergang

Dénia: Catamaran cruise overdag of bij zonsondergang

Geniet van de zeilervaring en maak een catamaran cruise vlak bij de kust van Denia. Maak het jezelf gemakkelijk op de catamaran en neem plaats op de netten of in de centrale zitplaatsen van de boot. Nadat je de pier van Denia hebt verlaten, geniet je van de zeebries terwijl de catamaran over de baai vaart. Leun achterover, geniet van het schommelende gevoel van de boot en geniet van het uitzicht op de kust van Denia, de kliffen, de grotten, het kasteel en de bergen in de verte. Voor degenen die kiezen voor de zonsondergangoptie: ontspan terwijl je naar de zonsondergang aan de horizon kijkt. Luister naar chill out muziek met een glas cava in je hand terwijl je de zon onder ziet gaan. Geniet van de perfecte afsluiting van de dag met je geliefden aan de Middellandse Zee.

Vanuit Denia: Boottocht naar de Grot van Tallada met Optioneel Zwemmen

Vanuit Denia: Boottocht naar de Grot van Tallada met Optioneel Zwemmen

Geniet van een unieke ervaring langs de kust van Dénia, waar u dankzij een boot dichtbij de Tallada-grot en het zeereservaat van Dénia kunt komen. Verken tijdens deze activiteit de prachtige Middellandse Zeekust en bekijk het uitzicht op de stad Dénia, met zijn kasteel en het natuurpark van Montgó. Vaar naar de Tallada-grot, waar je, afhankelijk van de weersomstandigheden, een stop maakt om te zwemmen. Als het niet mogelijk is, zoekt uw kapitein naar de beste alternatieve locatie om te zwemmen.

Denia: L'Albarda Tuin Toegangsbewijs

Denia: L'Albarda Tuin Toegangsbewijs

Wandel door tuinen die zijn beïnvloed door de Arabische cultuur en de Renaissance en door een verzameling rozen en palmbomen in de L'Albarda-tuin. Kijk met je toegangsbewijs in de hand waarom dit juweeltje een korte trip vanuit Denia de moeite waard maakt. Wees onder de indruk van het uitzicht op de bergen als je het tuinterrein nadert en wissel je toegangsbewijs in. Begin uw bezoek met een wandeling naar het hoofdgebouw en de formele tuin om te beslissen waar u heen wilt. Terwijl je door loopbruggen en pergola's dwaalt, wordt je gecharmeerd door de occasionele fontein, het zwembad en de betegelde muren. Bewonder de verzamelde lokale botanische biodiversiteit en de infusie van Europese en Arabische cultuur in de architectuur van de tuin. De L'Albarda-tuin maakt deel uit van FUNDEM, een stichting voor het behoud van de mediterrane fauna en flora.

Denia/Jávea: Cova Tallada Catamaran Tour en zwemstop

Denia/Jávea: Cova Tallada Catamaran Tour en zwemstop

Bewonder het uitzicht op de verbazingwekkende Cova Tallada vanaf de zee tijdens een catamarantocht. De tour begint in de haven van Denia en vaart richting Las Rotas in een motorcatamaran. Vertrek en vaar richting Javea langs de kust en bewonder het uitzicht op het natuurreservaat. Onderweg zie je magische stranden en kliffen. Kom aan bij de prachtige Cova Tallada en kom zo dichtbij mogelijk, zodat je dit prachtige natuurgebied vanaf de catamaran kunt zien. Tijdens de reis kunt u aan boord genieten van ontspannende muziek en een verfrissend drankje. Na deze fascinerende baai van dichtbij te hebben bewonderd en een ontspannende tijd aan boord te hebben gehad, gaat de kapitein op zoek naar een bijzondere en mooie plek om te stoppen om te zwemmen en te genieten van de verfrissende zee. Daarna gaan we terug naar de haven.

Vanuit Denia/Jávea: Catamaran Zeiltocht met Optie Zonsondergang

Vanuit Denia/Jávea: Catamaran Zeiltocht met Optie Zonsondergang

Bewonder het uitzicht op de schitterende Costa Blanca vanaf zee tijdens een catamarantocht. Begin je zeilervaring richting Las Rotas in een motorcatamaran. Zeil langs de kust en bewonder het uitzicht op het natuurreservaat. Onderweg zie je magische stranden en kliffen. Je kunt kiezen uit verschillende opties: DAGTOCHT VANUIT DENIA: Arriveer bij de prachtige Cova Tallada en kom zo dicht mogelijk bij, zodat je dit prachtige natuurgebied vanaf de catamaran kunt bekijken. Tijdens de tocht kun je genieten van leuke muziek en een mosselproeverij met witte wijn, water of frisdrank aan boord. Nadat je dit fascinerende landschap hebt bewonderd en een leuke tijd aan boord hebt gehad, keer je terug naar de haven. ZONSONDERGANG VANUIT DENIA OF JAVEA: Bewonder de spectaculaire zonsondergang boven de bergen van Costa Blanca tijdens een tocht met een motorcatamaran. Geniet van een verfrissend drankje terwijl je het kleurrijke einde van de dag overdenkt. Neem plaats en maak je klaar voor een ongelooflijk uitzicht op de mediterrane zonsondergang. Nip van je drankje en laat je meevoeren terwijl je luistert naar chill-out muziek. Zodra de zon onder is, keer je terug naar je vertrekpunt.

Dénia & Jávea: Portixol Catamaran Zeilen Excursie met BBQ

Dénia & Jávea: Portixol Catamaran Zeilen Excursie met BBQ

Vaar 's ochtends vanuit de haven van Dénia. Begin aan een ontspannende cruise op een luxe catamaran met een deskundige bemanning. Geniet van de bezienswaardigheden van de kust en bewonder de vele baaien, het kristalheldere water en de steile kliffen. Laat het anker vallen in een van de idyllische baaien voor een verfrissende duik in de oceaan, weg van de drukke stranden. Geniet van een stevige lunch aan boord en geniet van wat meer tijd om te zonnebaden of zwemmen. Keer 's middags terug naar de haven van Dénia.

Denia: Enkele reis boot transfer van/naar Javea

Denia: Enkele reis boot transfer van/naar Javea

Geniet van een boottransfer tussen Denia en Javea. Maak deze exclusieve reis en vergeet uw auto. Kies uit een breed tijdschema voor vertrek in beide richtingen, van haven tot haven van elke stad. Tijdens de reis van ongeveer 50 minuten kunt u genieten van het prachtige uitzicht op Denia en Javea. Bewonder de grotten en baaien die tussen deze twee locaties liggen.

Dénia: Boottocht & Parasailing ervaring met zonsondergang optie

Dénia: Boottocht & Parasailing ervaring met zonsondergang optie

Zeil door de lucht met deze avontuurlijke parasailingtocht. Ga mee met een rondvaart en ontdek de prachtige kustlijn rond Dénia. Bewonder het uitzicht vanaf de boot en bekijk het landschap van bovenaf terwijl je over het kristalheldere water van de Costa Blanca vliegt. Ontmoet bij het kantoor van de lokale partner in de buurt van de haven in Dénia om aan je 1,5 uur durende ervaring te beginnen. Tijdens de boottocht kun je vastgebonden in de parachute genieten van 10 minuten parasailing hoog boven de zee. Je deskundige kapitein en instructeur zorgen ervoor dat je de hele tour veilig en gelukkig bent. Als je de zonsondergangoptie kiest, luister dan naar ontspannende muziek met een glas cava in de hand. Je kunt de zonsondergang zien terwijl je over de wateren van Denia vliegt.

Vanuit Denia of Javea: 3 Kaap Boot Excursie met Snorkelen

Vanuit Denia of Javea: 3 Kaap Boot Excursie met Snorkelen

Ontdek de best bewaarde geheimen van de kust. Ontdek tijdens deze leuke excursie charmante plekjes, landschappen, grotten en meer. Vaar dicht langs de kust en geniet van het uitzicht op Cabo de San Antonio, Cabo de San Martín en Cabo de La Nao. Ga naar de haven in Denia of Javea en stap aan boord van het schip. Vertrek van Dénia naar Javea, langs de Kaap van San Antonio en richting de haven van Jávea. De boot vervolgt zijn koers naar de San Martín-kaap en de Nao-kaap. Maak een ankerplaats van ongeveer 1 uur om te genieten van zwemmen en optioneel snorkelen. Duik in het heldere water om de onderwaterwereld te ontdekken. Keer terug naar de haven van uw keuze vol prachtige nieuwe indrukken.

Alicante: duikervaring voor beginners in Denia

Alicante: duikervaring voor beginners in Denia

De duikdoop in Denia is de eerste stap om dichter bij de onderwaterwereld te komen. Je eerste duikervaring die je nooit zult vergeten en die je zal boeien met de wondere wereld waar duikers van genieten. Je kunt het alleen doen, met je partner, met familie of een groep vrienden. Het is een activiteit die nooit teleurstelt, het geeft ons positieve en ontspannende sensaties die de duikdoop tot een onvergelijkbare en 100% veilige ervaring maken. Wat je moet weten voordat je begint:De duikdoop is verdeeld in 2 delen. Aan de ene kant, en bij uw aankomst in het centrum van Denia, zullen we genieten van een gesprek met de instructeur waarin we basisaspecten leren zoals onderwatercommunicatie, vinnen en hoe onze duikuitrusting werkt. De tijd is gekomen om in het water te springen en de ervaring van de doop van het duiken te beleven! We gaan, altijd met de instructeur, naar een maximale diepte van 6 meter, in het meest geschikte gebied dat geen enkele moeilijkheid oplevert om deze eerste keer in Denia of Jávea te ervaren. Het doen van de doop van duiken in Denia hangt alleen af van uw keuze bij het maken van de reservering, we zullen u graag begeleiden in deze geweldige ervaring

Veelgestelde vragen over Watersport in Dénia

Welke andere activiteiten dan Watersport zijn de moeite waard in Dénia?

Andere onmisbare dingen om te doen in Dénia:

De topbezienswaardigheden in Dénia

Activiteiten in Dénia

Steden in Spanje

Andere activiteiten in Dénia

Wil je alle activiteiten in Dénia bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.