Antwerpen
Wandeltours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Antwerpen

Wil je alle activiteiten in Antwerpen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Antwerpen

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 134 beoordelingen

prima toer, leuke aparte plekjes gezien, niet overal veel verteld

Het was een leuke tour met een hele aardige gids. Veel verrassingen gezien, dat is echt leuk! Begijnhof, steegje tussen de huizen, houten roltrap. Tip: Misschien handig om even af te stemmen waar we wel en niet naar toe (willen) gaan. En we hadden best wel wat meer concrete en geschiedkundige informatie willen horen. Wel goed dat de gids de avond ervoor nog even contact opnam. Verder geen opmerkingen en een leuke stadswandeling gehad.

Heel goede gids gehad (Marc). Veel gezien en veel uitleg gekregen. Marc is een man die zijn job graag doet en kent, dat hoor en zie je als je met hem op stap bent. Als je kan kiezen mag je gerust Marc nemen. Thx

Eind september. Bijna privé rondleiding. Slechts 3 personen. We werden op onze wenken bediend en mochten zelf onze interesses aanbrengen. Prima gids. Veel gezien, deskundige uitleg.

Zaterdag 10/10/20 historische wandeling door Antwerpen gedaan. Onze gids (Poll) was fantastisch! Zeer aangename, enthousiaste persoon. Ik raad hem iedereen aan!!

De gids was heelvriendelijk en gezellig. Hij wist ook veel te vertellen over de biersoorten en de bezienswaardigheden waar wij langs kwamen.