Kies data

Dingen om te doen Zell am See

Wat je niet wil missen in Zell am See

Salzburg: wildwaterraften van 4 uur op de rivier de Salzach

1. Salzburg: wildwaterraften van 4 uur op de rivier de Salzach

Doe mee aan deze raftingtour en ga naar de rivier de Salzach. Op voorwaarde dat het waterpeil hoog genoeg is, zult u wildwaterraften van gemiddelde moeilijkheidsgraad ervaren. Vanaf het ontmoetingspunt ga je naar het begin van de rivier. Nadat je bent begonnen, is er een kort gedeelte van de rivier dat je de tijd geeft om vertrouwd te raken met het karakter van de rivier en de commando's aan boord. Je bent al snel bij het 'Labyrinth', een versperde stroomversnelling die om gerichte aandacht vraagt. Baan je een weg door het Spoorweg stroomversnellingen gedeelte, waarna de rivier verder gaat door Lend. Vanaf de indrukwekkende waterval van de Gasteiner Ache gaat het wat langzamer. Kort voor de finish zijn er enkele spetterende stukken waar droog blijven geen optie is. Daarna ga je terug naar het ontmoetingspunt.

Paragliding tandemvlucht

2. Paragliding tandemvlucht

Ervaar een paragliding tandemvlucht in Zell am See, Oostenrijk. We stijgen op bij de beroemde "Schmittenhöhe", een top met een geweldig uitzicht op het berglandschap van de Alpen. Nadat we elkaar hebben ontmoet bij het dalstation (Schmittenstraße 119, 5700 Zell am See), gaan we met de kabelbaan omhoog naar onze startplaats (ticket niet inbegrepen). Bovenaan krijg je een korte briefing over de startprocedure: Een paar stappen tegen de wind in en weg zijn we! Onze vlucht duurt maximaal 30 minuten. Onze landingsplaats bevindt zich in de buurt van Kaprun. Na de landing brengen we je terug naar het ontmoetingspunt.

Salzburg: canyoning- en raftingervaring met lunch

3. Salzburg: canyoning- en raftingervaring met lunch

Bak 2 spannende activiteiten in één dag vol plezier. Verken de adembenemende Almbach-kloof, spring of abseilen langs steile rotswanden en zwem in het frisse water beneden. Pauzeer voor de lunch voordat u aan het volgende deel van uw avontuur begint, een rafting-ervaring op de rivier de Salzach. Ontmoet uw gids in Basecamp Golling om uw uitrusting op te halen en uw weg te vervolgen naar het startpunt, waar een dag vol buitenpret wacht. Eerst een canyoning-belevenis in de Almbach-kloof.  Voordat je de kloof gaat verkennen, zal je gids je door een volledige veiligheidsbriefing leiden. Breng de ochtend door met het ontdekken van een van de mooiste en meest gevarieerde kloven in de regio Salzburg en leer canyoning-technieken van uw gediplomeerde gids terwijl u adembenemende landschappen doorkruist. Spring vanaf een hoogte tussen 1,5 en 8 meter, zoef over natuurlijke glijbanen en zwem in de koele wateren van de kloof. En als je je een beetje onzeker voelt over springen, kun je ervoor kiezen om met je ervaren gids van de rotswand te abseilen. Als je trek hebt gekregen, zul je ga terug naar het Torrenerhof Hotel voor traditioneel Oostenrijks eten. Proef een heerlijke schnitzel of geniet van Kasnockerln (kaasknoedels) voor de vegetarische optie. Ga na de lunch naar de rivier de Salzach om je raftingavontuur te beginnen. Spring in je vlot en begin de rivier af te drijven, neem de tijd om vertrouwd te raken met de commando's aan boord en de aard van het water. Blijf gefocust terwijl je het 'Labyrinth nadert' ', een geblokkeerd stroomversnellingengedeelte dat al je aandacht opeist. Neem een korte pauze van de actie als je de indrukwekkende waterval van de Gasteiner Ache bereikt, waar het wat langzamer gaat.  Probeer vervolgens, vlak voordat uw raftingtocht ten einde loopt, het meeste uit enkele spetterende delen van de rivier - droog blijven is geen optie. p> Beëindig uw dag met een gemakkelijke transfer terug naar Camp Golling, waar u gebruik kunt maken van de douchefaciliteiten om op te ruimen voordat u terugkeert naar uw accommodatie.

3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in Zell am See

Wil je alle activiteiten in Zell am See ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.