Sa Pa
Minivan- & bustours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Sa Pa

Wil je alle activiteiten in Sa Pa ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Sa Pa

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 529 beoordelingen

Goed georganiseerde tour door authentiek Sapa

Rijkdom aan cultuur en vriendelijkheid. De tour was van begin tot eind goed georganiseerd. Er was in ons programma wel het één en ander omgedraaid maar we hebben wel de omschreven trekkings gedaan. We hebben behalve onze gids, helaas geen ontmoeting met authentieke bewoners gehad. Onze gids Mimi, en later Laan, spraken vrij goed Engels, net zoals de hotelmanager maar verwacht daar niet te veel van bij andere personeelsleden en bevolking. De natuur is werkelijk prachtig. Wij zaten in t Sunny Mountain hotel. Het hotel is nogal gehorig door de plavuizenvloeren i.c.m. met de aanwezigheid van veel gezinnen met (kleine) kinderen. De manager vond dit vervelend voor ons en heeft dit gecompenseerd met n paar drankjes. Over het geheel genomen een schitterende ervaring!

Prachtige streek waar je niet uitgekeken en gefotografeerd raakt. Heel afwisselende wandelingen naar mooie dorpen. Met de lange wandeling naar de rijstvelden lopen dorpelingen mee die je helpen op de soms glibberige tocht. Halverwege nemen ze afscheid met de verwachting sat je iets van hen koopt. De gidsen waren erg vriendelijk en vertelde veel over de streek. Spraken goed Engels.

It s a great tour. You don t want to miss it. Very nice and friendly guides, good hotel with great food and kind staff. The walk is fantastic as the scenery.

de activiteit op dag 1 (bezoek aan cat cat) had voor mij niet gehoeven te commercieel.