Staatsmuseum Auschwitz-Birkenau
Tours

Tours
114 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Staatsmuseum Auschwitz-Birkenau Tours: onze aanbevelingen

Vanuit Krakau: Auschwitz-Birkenau Rondleiding & Ophaalservice Opties

Vanuit Krakau: Auschwitz-Birkenau Rondleiding & Ophaalservice Opties

Betuig respect op de locatie van het concentratiekamp Auschwitz-Birkenau. Maak gebruik van vervoer vanuit Krakau, en volg een rondleiding door de historische bezienswaardigheid. Profiteer van de ophaalservice vanaf je accommodatie in Krakau en reis met een bus met airconditioning naar Oświęcim. Hier ga je het herdenkingsmonument en museum van Auschwitz-Birkenau binnen en begint de 3,5 uur durende rondleiding door de voormalige nazi-concentratiekampen.  Je hoort over hoe 1,3 miljoen Joden, samen met gevangenen uit Polen, Frankrijk en Italië, werden vermoord tijdens de Tweede Wereldoorlog. Zie de beruchte toegangspoort met het opschrift 'Arbeit Macht Frei' en kom meer te weten over de oorsprong van het kamp en hoe het leven was voor de gevangenen. Bezoek de originele barakken en gaskamers, samen met de perrons en andere locaties. Je maakt een aangrijpende reis door de geschiedenis met behulp van foto's en persoonlijke artefacten die het verleden tot leven brengen.

Vanuit Krakau: Auschwitz-Birkenau Rondleiding & Ophaalservice Opties

Vanuit Krakau: Auschwitz-Birkenau Rondleiding & Ophaalservice Opties

Bezoek Auschwitz tijdens een dagtocht vanuit Krakau. Kom meer te weten over de geschiedenis van de concentratiekampen van Auschwitz-Birkenau tijdens een rondleiding met een erkende historicus en gids. Auschwitz-Birkenau werd in 1940 gesticht door nazi-Duitsland en was het grootste concentratiekamp van de nazi's. Het werd de laatste rustplaats voor miljoenen mensen, voornamelijk Joden en Polen, die in gaskamers werden vermoord. Loop door de beruchte poort met het opschrift 'Arbeit Macht Frei' om Auschwitz I binnen te gaan, waar de gids je zal rondleiden over de bewaard gebleven locatie en meer zal vertellen over de geschiedenis van deze plek.  Bezoek vervolgens het tweede kamp bij Birkenau, waar massamoorden plaatsvonden als onderdeel van de beruchte 'Endlösung' voor het 'Jodenprobleem' van de Nazi's.

Vanuit Krakau: Auschwitz Birkenau Tour met Vervoer

Vanuit Krakau: Auschwitz Birkenau Tour met Vervoer

Bezoek Aushwitz Birkenau met een reisgids. Wees getuige van het grootste kamp dat de nazi's op Poolse bodem bouwden en dat dienst deed als concentratiekamp en vernietigingskamp. Haal je op in Krakau en reis naar het Auschwitz-Birkenau Museum. Na aankomst in het museum haal je met behulp van je reisleider/reisleidster een ticket op. Begin dan aan je rondleiding met informatiebrochure in de gekozen taal. Gebruik de vrijheid van de rondleiding in je eigen tempo en op het pad van je keuze Na een bezoek aan het eerste deel - Auschwitz, ga je verder naar het tweede kamp in Birkenau, waar de massamoorden plaatsvonden. Begunstig de hulp van een reisbegeleider die voor je klaarstaat van ophaalservice tot terugbrengservice.

Krakau: Auschwitz-Birkenau en zoutmijn rondleiding

Krakau: Auschwitz-Birkenau en zoutmijn rondleiding

Maak een tour vanuit Krakau waarbij je de herdenkingsplaatsen Auschwitz en Birkenau bezoekt en vervolg je excursie met een bezoek aan de zoutmijnen. Deze 11 uur durende tour begint 's ochtends vanaf een ontmoetingspunt of met een handige pick-up in Krakau. Vanaf hier word je vervoerd met een comfortabele bus. Tijdens de tour word je begeleid door je ervaren reisleider. Bij aankomst in het Auschwitz-Birkenau Museum begin je je rondleiding met een professionele gids die je zal inwijden in de geschiedenis van de gedenkplaatsen. Het volgende punt van de reis is de Wieliczka Zoutmijn, waar een lokale gids je alles zal vertellen over de geschiedenis van de mijn. Je zult verbazingwekkende kamers, originele beeldhouwwerken en authentieke mijnwerkerswerkplekken zien. Er is een lunchpauze tijdens de rondleiding van een hele dag, maar het is aan te raden om snacks mee te nemen. De rondleiding eindigt 's avonds rond 20:00 uur.

Vanuit Krakau: Auschwitz-Birkenau rondleiding & ophaalservice

Vanuit Krakau: Auschwitz-Birkenau rondleiding & ophaalservice

Stap de geschiedenis in met een bezoek aan het monument Auschwitz-Birkenau. Kom dankzij de gids meer te weten over de tragische geschiedenis van het grootste Holocaust-monument. Je wordt opgehaald vanuit het comfort van je accommodatie in Krakau en stapt aan boord van een comfortabele bus voor de 1,5 uur durende rit naar het Auschwitz-Birkenau-complex, een historische plek die dienst doet als een belangrijk Holocaust-monument.  Verken het museum aan de rand van Auschwitz, ongeveer 60 km ten westen van Krakau. Bij aankomst ontmoet je een lokale gids die je rondleidt op de locatie en vertelt over de onmenselijke geschiedenis. Ontdek hoe Auschwitz-Birkenau zowel een symbool van menselijk lijden als een getuige van fysieke en emotionele uitputting is geworden tijdens een respectvolle rondleiding door een gediplomeerde gids. Ga door de poort met het opschrift 'Arbeit Macht Frei' om Auschwitz I binnen te gaan, waar de gids je zal rondleiden door het bewaard gebleven gebied en je meer zal vertellen over de geschiedenis van deze plek. Je brengt ongeveer een uur door in Birkenau, waar de massamoorden als onderdeel van de 'Eindoplossing van het Joodse vraagstuk' (de Endlösung der Judenfrage) van de nazi's hebben plaatsgevonden. Na het bezoek kun je tijdens de rit terug naar Krakau terugkijken op de ervaring. 

Auschwitz-Birkenau Skip-the-Line rondleiding

Auschwitz-Birkenau Skip-the-Line rondleiding

Vermijd wachtrijen en bespaar tijd tijdens je bezoek aan Auschwitz-Birkenau met skip-the-line tickets. In Auschwitz I Museum wordt u opgewacht door een lokale gastheer die u naar het museum zal begeleiden en u tips zal geven over hoe u uw bezoek aan het museum het beste kunt plannen. Ga door het onheilspellende bord "Arbeit Macht Frei" (werk zal je bevrijden) bij de hoofdingang en volg je geautoriseerde officiële Auschwitz-Birkenau-gids door Auschwitz I en Auschwitz II–Birkenau om de emotionele aard van het kamp in je op te nemen en tegelijkertijd het sombere verhaal van de plaats te leren kennen. Volg je tour van ongeveer 3,5 uur met 1,5-2 uur in Auschwitz en 60-75 minuten in Birkenau.

Vanuit Krakau: Auschwitz & Birkenau Tour met volledige rondleiding & ophaalservice

Vanuit Krakau: Auschwitz & Birkenau Tour met volledige rondleiding & ophaalservice

Voor de tour: Begin je reis met een comfortabele rit vanaf je gekozen hotel of trefpunt in Krakau. Geniet van een schilderachtige rit van 1,5 uur met onze gelicentieerde, Engelssprekende chauffeurs. Ontmoet je lokale gids bij het Auschwitz-Birkenau Museum, klaar voor een grondige verkenning van de locaties. Auschwitz I Museum & Gedenkteken: Ga Auschwitz I binnen door de "Arbeit Macht Frei" poort. Uitgerust met een headset verkent je groep - beperkt tot 30 (of 15) bezoekers - de ontroerende overblijfselen. Bekijk originele barakken, versterkte muren, prikkeldraad en gaskamers. Dit segment, dat ongeveer 2 uur duurt, biedt een aangrijpende reflectie op de onthutsende omvang van de Holocaust. Overgang naar Birkenau: Na een pauze van 15 minuten ga je naar Birkenau (Auschwitz II), op slechts 3 minuten rijden. Verdiep je in de grimmige geschiedenis van het kamp en leer over de schrijnende verhalen van gevangenen en de gruwelijke leefomstandigheden. De gids eindigt met een gesprek over de bevrijding van Auschwitz, waarbij hij benadrukt hoe belangrijk het is om zulke vreselijke dingen te herinneren en te voorkomen dat ze opnieuw gebeuren. Dit deel van de rondleiding duurt ongeveer 1 uur. Vergeet niet dat het hele kamp enorm groot is, dus je zult niet alles zien.

Auschwitz-Birkenau: toegangsticket zonder wachtrij en rondleiding

Auschwitz-Birkenau: toegangsticket zonder wachtrij en rondleiding

Auschwitz-Birkenau werd in 1940 door de nazipartij opgericht, en werd zowel een symbool voor menselijk lijden als een getuigenis van fysieke en emotionele uitputting. Kom meer te weten over de geschiedenis van het grootste concentratiekamp uit de Tweede Wereldoorlog en luister naar de verhalen van een professionele, erkende gids van het Auschwitz-Birkenau Museum. Je ontmoet de host bij de ingang van het museum, waar je met je vooraf geboekte ticket naar binnen gaat nadat je door de veiligheidscontrole bent gegaan. Het eerste deel van het museumbezoek duurt ongeveer 1 uur en 20 minuten tot 1 uur en 50 minuten. Tussen het eerste en tweede deel is er een pauze van 10-15 minuten, waarin je je lunch kunt nuttigen. Na de pauze stap je in de bus voor het tweede deel, een bezoek aan Auschwitz II Birkenau, waar je met dezelfde gids ongeveer 1 uur tijd zult doorbrengen.

Vanuit Krakau: Auschwitz-Birkenau Tour met Vervoer

Vanuit Krakau: Auschwitz-Birkenau Tour met Vervoer

Verlaat Krakau voor een dag om het Auschwitz-Birkenau Museum en Herdenkingsmonument te bezoeken. Geniet van het gemak van een onafhankelijke tour en maak gebruik van vervoer vanuit Krakau. Verken op eigen gelegenheid de historische monumenten Auschwitz en Birkenau en voel het gewicht van de tragische gebeurtenissen die op deze locaties plaatsvonden. Start je dagtrip vanaf het trefpunt in het centrum van Krakau en reis per voertuig met airconditioning naar de stad Oświęcim. Huur informatieboekjes die beschikbaar zijn in jouw taal en ontvang alle belangrijke informatie over je bezoek. Ga naar het museum voor een bezoek aan de vele permanente tentoonstellingen die de verschrikkingen van dit kamp beschrijven. Bekijk de overblijfselen van barakken voor gevangenen en de beruchte gaskamers. Beëindig je tour en ontspan tijdens de rit terug naar Krakau, terwijl je onderweg langs verschillende bezienswaardigheden rijdt. Let op: vertrektijden zijn onder voorbehoud. Vertrektijden kunnen 2 uur veranderen en je wordt de dag voor de tour geïnformeerd.

Krakau: Auschwitz-Birkenau dagtrip met reisleider/reisleidster

Krakau: Auschwitz-Birkenau dagtrip met reisleider/reisleidster

Reis van Krakau naar het kleine stadje Oświęcim om het grootste nazi-concentratiekampcomplex uit de Tweede Wereldoorlog te bezoeken. Leer het vreselijke verhaal van de meer dan 1,3 miljoen slachtoffers die hun leven verloren in Auschwitz en Birkenau. Het eerste deel van uw reis is een bezoek van 2 uur aan kamp Auschwitz I om de permanente tentoonstelling in de voormalige gevangenenbarak te zien. Breng daarna 1,5 tot 2 uur door in Auschwitz II Birkenau, het grootste van de meer dan 40 kampen en subkampen waaruit het Auschwitz-complex bestond. Bekijk de overblijfselen van de crematoria, de loshelling, de resterende kazernes en het monument gewijd aan de laatste slachtoffers van het kamp. Houd er rekening mee dat u, afhankelijk van de tijd van het jaar, eerst kamp Birkenau kunt bezoeken voordat u kamp Auschwitz 1 bezoekt. Dit is een zelfgeleide tour waarbij u gebruik kunt maken van een gids en kaart in de door u gekozen taal.

Oswiecim

Oswiecim

Staatsmuseum Auschwitz-Birkenau Tours: onze aanbevelingen

Vanuit Krakau: Auschwitz-Birkenau Rondleiding & Ophaalservice Opties

Vanuit Krakau: Auschwitz-Birkenau Rondleiding & Ophaalservice Opties

Betuig respect op de locatie van het concentratiekamp Auschwitz-Birkenau. Maak gebruik van vervoer vanuit Krakau, en volg een rondleiding door de historische bezienswaardigheid. Profiteer van de ophaalservice vanaf je accommodatie in Krakau en reis met een bus met airconditioning naar Oświęcim. Hier ga je het herdenkingsmonument en museum van Auschwitz-Birkenau binnen en begint de 3,5 uur durende rondleiding door de voormalige nazi-concentratiekampen.  Je hoort over hoe 1,3 miljoen Joden, samen met gevangenen uit Polen, Frankrijk en Italië, werden vermoord tijdens de Tweede Wereldoorlog. Zie de beruchte toegangspoort met het opschrift 'Arbeit Macht Frei' en kom meer te weten over de oorsprong van het kamp en hoe het leven was voor de gevangenen. Bezoek de originele barakken en gaskamers, samen met de perrons en andere locaties. Je maakt een aangrijpende reis door de geschiedenis met behulp van foto's en persoonlijke artefacten die het verleden tot leven brengen.

Vanuit Krakau: Auschwitz-Birkenau Rondleiding & Ophaalservice Opties

Vanuit Krakau: Auschwitz-Birkenau Rondleiding & Ophaalservice Opties

Bezoek Auschwitz tijdens een dagtocht vanuit Krakau. Kom meer te weten over de geschiedenis van de concentratiekampen van Auschwitz-Birkenau tijdens een rondleiding met een erkende historicus en gids. Auschwitz-Birkenau werd in 1940 gesticht door nazi-Duitsland en was het grootste concentratiekamp van de nazi's. Het werd de laatste rustplaats voor miljoenen mensen, voornamelijk Joden en Polen, die in gaskamers werden vermoord. Loop door de beruchte poort met het opschrift 'Arbeit Macht Frei' om Auschwitz I binnen te gaan, waar de gids je zal rondleiden over de bewaard gebleven locatie en meer zal vertellen over de geschiedenis van deze plek.  Bezoek vervolgens het tweede kamp bij Birkenau, waar massamoorden plaatsvonden als onderdeel van de beruchte 'Endlösung' voor het 'Jodenprobleem' van de Nazi's.

Vanuit Krakau: Auschwitz Birkenau Tour met Vervoer

Vanuit Krakau: Auschwitz Birkenau Tour met Vervoer

Bezoek Aushwitz Birkenau met een reisgids. Wees getuige van het grootste kamp dat de nazi's op Poolse bodem bouwden en dat dienst deed als concentratiekamp en vernietigingskamp. Haal je op in Krakau en reis naar het Auschwitz-Birkenau Museum. Na aankomst in het museum haal je met behulp van je reisleider/reisleidster een ticket op. Begin dan aan je rondleiding met informatiebrochure in de gekozen taal. Gebruik de vrijheid van de rondleiding in je eigen tempo en op het pad van je keuze Na een bezoek aan het eerste deel - Auschwitz, ga je verder naar het tweede kamp in Birkenau, waar de massamoorden plaatsvonden. Begunstig de hulp van een reisbegeleider die voor je klaarstaat van ophaalservice tot terugbrengservice.

Krakau: Auschwitz-Birkenau en zoutmijn rondleiding

Krakau: Auschwitz-Birkenau en zoutmijn rondleiding

Maak een tour vanuit Krakau waarbij je de herdenkingsplaatsen Auschwitz en Birkenau bezoekt en vervolg je excursie met een bezoek aan de zoutmijnen. Deze 11 uur durende tour begint 's ochtends vanaf een ontmoetingspunt of met een handige pick-up in Krakau. Vanaf hier word je vervoerd met een comfortabele bus. Tijdens de tour word je begeleid door je ervaren reisleider. Bij aankomst in het Auschwitz-Birkenau Museum begin je je rondleiding met een professionele gids die je zal inwijden in de geschiedenis van de gedenkplaatsen. Het volgende punt van de reis is de Wieliczka Zoutmijn, waar een lokale gids je alles zal vertellen over de geschiedenis van de mijn. Je zult verbazingwekkende kamers, originele beeldhouwwerken en authentieke mijnwerkerswerkplekken zien. Er is een lunchpauze tijdens de rondleiding van een hele dag, maar het is aan te raden om snacks mee te nemen. De rondleiding eindigt 's avonds rond 20:00 uur.

Vanuit Krakau: Auschwitz-Birkenau rondleiding & ophaalservice

Vanuit Krakau: Auschwitz-Birkenau rondleiding & ophaalservice

Stap de geschiedenis in met een bezoek aan het monument Auschwitz-Birkenau. Kom dankzij de gids meer te weten over de tragische geschiedenis van het grootste Holocaust-monument. Je wordt opgehaald vanuit het comfort van je accommodatie in Krakau en stapt aan boord van een comfortabele bus voor de 1,5 uur durende rit naar het Auschwitz-Birkenau-complex, een historische plek die dienst doet als een belangrijk Holocaust-monument.  Verken het museum aan de rand van Auschwitz, ongeveer 60 km ten westen van Krakau. Bij aankomst ontmoet je een lokale gids die je rondleidt op de locatie en vertelt over de onmenselijke geschiedenis. Ontdek hoe Auschwitz-Birkenau zowel een symbool van menselijk lijden als een getuige van fysieke en emotionele uitputting is geworden tijdens een respectvolle rondleiding door een gediplomeerde gids. Ga door de poort met het opschrift 'Arbeit Macht Frei' om Auschwitz I binnen te gaan, waar de gids je zal rondleiden door het bewaard gebleven gebied en je meer zal vertellen over de geschiedenis van deze plek. Je brengt ongeveer een uur door in Birkenau, waar de massamoorden als onderdeel van de 'Eindoplossing van het Joodse vraagstuk' (de Endlösung der Judenfrage) van de nazi's hebben plaatsgevonden. Na het bezoek kun je tijdens de rit terug naar Krakau terugkijken op de ervaring. 

Auschwitz-Birkenau Skip-the-Line rondleiding

Auschwitz-Birkenau Skip-the-Line rondleiding

Vermijd wachtrijen en bespaar tijd tijdens je bezoek aan Auschwitz-Birkenau met skip-the-line tickets. In Auschwitz I Museum wordt u opgewacht door een lokale gastheer die u naar het museum zal begeleiden en u tips zal geven over hoe u uw bezoek aan het museum het beste kunt plannen. Ga door het onheilspellende bord "Arbeit Macht Frei" (werk zal je bevrijden) bij de hoofdingang en volg je geautoriseerde officiële Auschwitz-Birkenau-gids door Auschwitz I en Auschwitz II–Birkenau om de emotionele aard van het kamp in je op te nemen en tegelijkertijd het sombere verhaal van de plaats te leren kennen. Volg je tour van ongeveer 3,5 uur met 1,5-2 uur in Auschwitz en 60-75 minuten in Birkenau.

Vanuit Krakau: Auschwitz & Birkenau Tour met volledige rondleiding & ophaalservice

Vanuit Krakau: Auschwitz & Birkenau Tour met volledige rondleiding & ophaalservice

Voor de tour: Begin je reis met een comfortabele rit vanaf je gekozen hotel of trefpunt in Krakau. Geniet van een schilderachtige rit van 1,5 uur met onze gelicentieerde, Engelssprekende chauffeurs. Ontmoet je lokale gids bij het Auschwitz-Birkenau Museum, klaar voor een grondige verkenning van de locaties. Auschwitz I Museum & Gedenkteken: Ga Auschwitz I binnen door de "Arbeit Macht Frei" poort. Uitgerust met een headset verkent je groep - beperkt tot 30 (of 15) bezoekers - de ontroerende overblijfselen. Bekijk originele barakken, versterkte muren, prikkeldraad en gaskamers. Dit segment, dat ongeveer 2 uur duurt, biedt een aangrijpende reflectie op de onthutsende omvang van de Holocaust. Overgang naar Birkenau: Na een pauze van 15 minuten ga je naar Birkenau (Auschwitz II), op slechts 3 minuten rijden. Verdiep je in de grimmige geschiedenis van het kamp en leer over de schrijnende verhalen van gevangenen en de gruwelijke leefomstandigheden. De gids eindigt met een gesprek over de bevrijding van Auschwitz, waarbij hij benadrukt hoe belangrijk het is om zulke vreselijke dingen te herinneren en te voorkomen dat ze opnieuw gebeuren. Dit deel van de rondleiding duurt ongeveer 1 uur. Vergeet niet dat het hele kamp enorm groot is, dus je zult niet alles zien.

Auschwitz-Birkenau: toegangsticket zonder wachtrij en rondleiding

Auschwitz-Birkenau: toegangsticket zonder wachtrij en rondleiding

Auschwitz-Birkenau werd in 1940 door de nazipartij opgericht, en werd zowel een symbool voor menselijk lijden als een getuigenis van fysieke en emotionele uitputting. Kom meer te weten over de geschiedenis van het grootste concentratiekamp uit de Tweede Wereldoorlog en luister naar de verhalen van een professionele, erkende gids van het Auschwitz-Birkenau Museum. Je ontmoet de host bij de ingang van het museum, waar je met je vooraf geboekte ticket naar binnen gaat nadat je door de veiligheidscontrole bent gegaan. Het eerste deel van het museumbezoek duurt ongeveer 1 uur en 20 minuten tot 1 uur en 50 minuten. Tussen het eerste en tweede deel is er een pauze van 10-15 minuten, waarin je je lunch kunt nuttigen. Na de pauze stap je in de bus voor het tweede deel, een bezoek aan Auschwitz II Birkenau, waar je met dezelfde gids ongeveer 1 uur tijd zult doorbrengen.

Vanuit Krakau: Auschwitz-Birkenau Tour met Vervoer

Vanuit Krakau: Auschwitz-Birkenau Tour met Vervoer

Verlaat Krakau voor een dag om het Auschwitz-Birkenau Museum en Herdenkingsmonument te bezoeken. Geniet van het gemak van een onafhankelijke tour en maak gebruik van vervoer vanuit Krakau. Verken op eigen gelegenheid de historische monumenten Auschwitz en Birkenau en voel het gewicht van de tragische gebeurtenissen die op deze locaties plaatsvonden. Start je dagtrip vanaf het trefpunt in het centrum van Krakau en reis per voertuig met airconditioning naar de stad Oświęcim. Huur informatieboekjes die beschikbaar zijn in jouw taal en ontvang alle belangrijke informatie over je bezoek. Ga naar het museum voor een bezoek aan de vele permanente tentoonstellingen die de verschrikkingen van dit kamp beschrijven. Bekijk de overblijfselen van barakken voor gevangenen en de beruchte gaskamers. Beëindig je tour en ontspan tijdens de rit terug naar Krakau, terwijl je onderweg langs verschillende bezienswaardigheden rijdt. Let op: vertrektijden zijn onder voorbehoud. Vertrektijden kunnen 2 uur veranderen en je wordt de dag voor de tour geïnformeerd.

Krakau: Auschwitz-Birkenau dagtrip met reisleider/reisleidster

Krakau: Auschwitz-Birkenau dagtrip met reisleider/reisleidster

Reis van Krakau naar het kleine stadje Oświęcim om het grootste nazi-concentratiekampcomplex uit de Tweede Wereldoorlog te bezoeken. Leer het vreselijke verhaal van de meer dan 1,3 miljoen slachtoffers die hun leven verloren in Auschwitz en Birkenau. Het eerste deel van uw reis is een bezoek van 2 uur aan kamp Auschwitz I om de permanente tentoonstelling in de voormalige gevangenenbarak te zien. Breng daarna 1,5 tot 2 uur door in Auschwitz II Birkenau, het grootste van de meer dan 40 kampen en subkampen waaruit het Auschwitz-complex bestond. Bekijk de overblijfselen van de crematoria, de loshelling, de resterende kazernes en het monument gewijd aan de laatste slachtoffers van het kamp. Houd er rekening mee dat u, afhankelijk van de tijd van het jaar, eerst kamp Birkenau kunt bezoeken voordat u kamp Auschwitz 1 bezoekt. Dit is een zelfgeleide tour waarbij u gebruik kunt maken van een gids en kaart in de door u gekozen taal.

Veelgestelde vragen over Staatsmuseum Auschwitz-Birkenau-Tours

Welke andere activiteiten dan Staatsmuseum Auschwitz-Birkenau-Tours zijn de moeite waard in Oswiecim?

Andere onmisbare dingen om te doen in Oswiecim:

Topattracties in Oswiecim

Activiteiten in Staatsmuseum Auschwitz-Birkenau

Rondleidingen in Polen

Wat te doen in Polen

Andere activiteiten in Staatsmuseum Auschwitz-Birkenau

Wil je alle activiteiten in Staatsmuseum Auschwitz-Birkenau bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Staatsmuseum Auschwitz-Birkenau

Gemiddelde beoordeling

4.6
(8.342 beoordelingen)

Indrukwekkende excursie naar Auschwitz Birkenau. Vriendelijke gids die heel veel informatie gaf. Alles was prima geregeld. Ook dagen voorafgaand aan de excursie duidelijke informatie gekregen. Kortom, we zijn erg tevreden.

super goed geregeld bus vanaf het trefpunt mooi op tijd wij hebben de rondleiding gedaan met een nederlandstalige gids super met zoveel passie en respect wist hij het bezoek te begeleiden een dikke 10

Van ophalen tot terugbrengen verliep de dag vlekkeloos....onze gids was zeer goed geïnformeerd en sprak goed Engels...een zeer sombere maar interessante dag...zeer aan te bevelen

Een super informatieve en bijzondere trip die de hele dag duurde. Goede begeleiding en qua tijd perfect.

Heel vlot verlopen.martin en catarina doen dit met veel passie.heel veel uitleg gehad. Super bedankt !!!