Almería
Natuur & avontuur

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Almería

Wil je alle activiteiten in Almería ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Almería

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 93 beoordelingen

Zeer goede rondleiding!

Ik en mijn partner hebben echt genoten van een rondleiding. Een beetje jammer dat de tour in Granada zo kort was, maar we waren erg blij met de Alhambra-tour. We hadden een heel aardige lokale gids in Alhambra die de indruk achterliet dat ze geniet van wat ze doet. Kan helaas haar naam niet herinneren. We zijn ook erg tevreden over Pepe Tours-gids Guillermo.

De Oasys brachten veel jeugdherinneringen naar me toe. Het was een zeer goede reis. Het is de moeite waard om te gaan. Wij hebben er erg van genoten. Het zou beter zijn als het buffet was inbegrepen. Het enige dat ik niet leuk vind, is het ontmoetingspunt dat ver van het stadscentrum ligt!

Erg leuk om naartoe te gaan. Je waant je in het wilde westen. Leuke shows, grote dierentuin. Park is ruim opgezet. Ook bij warme dagen goed te doen, er zijn door heel het park diverse waterpunten. Ook veel schaduwplekken aanwezig.

Uitstekende rondleiding met deskundige gids. Een lange dag, maar we waren hierop voorbereid en de sites en scènes zorgen ervoor dat je meer wilt. Bedankt.

Prachtige dag

Leuke en mooie dag. Leuke mensen leren kennen en de gids was super. Zeker een aanrader.