Sirmione
Boottochten & rondvaarten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Sirmione

Wil je alle activiteiten in Sirmione ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Sirmione

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 43 beoordelingen

Sterk aanbevolen. Start in Verona, dan 30 minuten rijden naar Sirmione. Er een goede gids, boottocht ongeveer 30 minuten. We zouden dan vrije tijd hebben gehad, maar we waren toch op pad met Stefano, die ons rondleidde en ons meer vertelde. Degenen die vrije tijd wilden, stonden er toen alleen voor. Het enige nadeel: ondanks de kleine groep (zelfs achterin de auto) kon je de gids niet zo goed verstaan. Bijna onmogelijk in de boot. Tip: op andere tours waren er kleine koptelefoons en de gids had een microfoon, dus alles was goed te begrijpen!

Het was geweldig! Fantastisch mooi en de bestuurder was knap, aardig en humoristisch. Aangezien de andere gasten die met ons meereisden, bijna allemaal alleen Italianen, de uitleg voor ons in het Engels werd vertaald, was dat prima in orde. Voor de dag dat we de tour online boekten, had het extreem onweer en regen en konden we daarom de tour niet doen, maar we konden de tour de volgende dag als alternatief ervaren ... we kunnen het van harte aanbevelen, we waren enthousiast ... Bedankt voor deze geweldige ervaring en de flexibiliteit ...

Echt een geweldige ervaring. . het is het waard. Toen hadden we het geluk een heel goede en erg aardige kapitein te hebben.

erg leuk ... ook geschikt voor twee dames boven de tachtig .... die blij waren met de ervaring ... bedankt

Er fijne trip. goed georganiseerd en een fijne gids