De populairste activiteiten van Reine

Van Svolvær: Fotografietour Zuidelijke Lofoten-eilanden

1. Van Svolvær: Fotografietour Zuidelijke Lofoten-eilanden

Ontdek de zuidkant van de Lofoten-eilanden tijdens deze tour die speciaal is ontworpen voor beginnende of ervaren fotografen. Nadat je bent opgehaald bij je hotel in Svolvær, ga je naar de Atlantische kant van de eilanden, waar de natuur in zijn puurste en meest ongetemde staat is. Bezoek het gebied van Flakstad en bekijk de kleurrijke rotsen, kust en kleurrijke boerderijen. Ontdek bij Ramberg een andere kant van het eiland, waar surfers elk jaar samenkomen voor de beste golven. Tijdens uw rondreis ontdekt u een gebied vol geschiedenis, folklore en tradities. Bezoek historische kleine vissersdorpjes vol kleuren en omgeven door een betoverend landschap dat deze eilanden tot een paradijs voor fotografen maakt. Verken steden zoals Reine, Sakrisøy, Hamnøy met hun traditionele vissershuizen, houten rekken, vissersboten en historische gebouwen. Leer meer over de cultuur en tradities van het gebied van je lokale fotograafgids, die ook de beste fotomomenten zal vinden en je zal leren hoe je het meeste uit je camera kunt halen.

Winterfotografiereis naar Reine

2. Winterfotografiereis naar Reine

Je wordt opgehaald bij een plaatselijk hotel voordat je naar de Gimsøy-brug reist, een brug tussen de eilanden Austvågøya en Gimsøya voor een fotostop. Reis verder voordat u stopt in Borg, een dorp met een prachtig panoramisch uitzicht. Stop in Flakstadøy, een ander klein eiland in de Lofoten-archipel, met prachtige landschappen en bergen, en Moskensøy, een ander klein eiland met het Noorse Vissersdorpmuseum en een museum met meer dan 2500 poppen uit heel Europa. Stop ook in Ramberg, het administratieve centrum van de provincie Nordland. Zie Hamnøy en Reine, twee kleine vissersdorpjes in de archipel. Stop in Sakrisøy, een klein eiland aan de voet van Olstind, een van de meest iconische bergen van de Lofoten, bekend om zijn zeevruchten en prachtige bergen.

Van Svolvaer: 2-daagse fotografiereis naar de Lofoten-archipel

3. Van Svolvaer: 2-daagse fotografiereis naar de Lofoten-archipel

2-daagse fotografie en sightseeing stelt de klant in staat om de archipel te bezoeken en tijd te hebben om het van het noordelijkste tot het zuidelijkste punt te verkennen, door de wildernis van de Atlantische Oceaan over te steken met zijn krachtige, ongetemde natuur en onvoorstelbaar adembenemend landschap samen met de traditionele visserij dorp gelegen aan de Vestfjord-kant, de beschutte. Deze tour wordt altijd begeleid door een professionele fotograaf; hij zal je door de 5 grote eilanden rijden die de archipel vormen. We organiseren deze speciale fotografietour in kleine groepen, maximaal 7 volwassenen per groep, om een unieke en op maat gemaakte ervaring te garanderen zonder stress en haast: we willen dat onze klanten alle tijd hebben om de magie van de Lofoten-archipel in te ademen, om te wandelen , om te genieten en zoveel foto's te maken als ze willen. Je hoeft geen professionele fotograaf te zijn om deel te nemen aan deze tour. Onze fotografietour is geschikt voor iedereen: professionele fotografen, fotoliefhebbers, neofieten en Arctische liefhebbers. De arctische lichten en kleuren, en de natuurlijke contrasten van dit geweldige land maken deze eilanden een perfecte plek om unieke en onherhaalbare foto's te maken en te genieten van unieke panorama's. Tijdens de reis gaan we op zoek naar het beste licht en de beste locaties. De eilanden bieden unieke plekjes, adembenemende en majestueuze natuur, onvergetelijke plekken, steile toppen die direct uit de zee oprijzen, witte zandstranden en een zee die zo blauw is dat het bijna niet te geloven is dat je in het noordpoolgebied bent. Afgezien van de reeds genoemde hoofdlocaties, heeft u de mogelijkheid om te stoppen waar u maar wilt. Een op maat gemaakte ervaring waardoor je in contact komt met de hele archipel.

Van Leknes: privétour over de Lofoten-eilanden met transfer

4. Van Leknes: privétour over de Lofoten-eilanden met transfer

Verken de Lofoten-eilanden in slechts 1 dag terwijl je ontspant tijdens een rustige privétour vanuit Leknes. Ontdek pittoreske vissersdorpjes, stille baaien, traditionele rode huizen en torenhoge kliffen. Bewonder het majestueuze natuurlijke landschap van het gebied, alsof het zo uit een ansichtkaart lijkt te komen. Begin met een bezoek aan Vik en Haukland Beach met hun witte zand en Caribische groene wateren. Stop bij het charmante dorpje Vikten, bekijk de eerste glasfabriek in Noord-Noorwegen en ontdek Flakstadpollen Fjord. Bekijk de Flakstad-kerk, de oudste in de archipel. Ga vervolgens langs het strand van Ramberg om de prachtige Reinefjord te bereiken, waar u kunt genieten van het uitzicht op Hamnoy en Reine. Neem een pauze om wat te drinken en wat lokale snacks te proeven of vraag om te stoppen en een lunch te kopen. Ontdek het vissersdorpje Å, het laatste dorp van de archipel. Leer de geschiedenis van de lokale stokvisproductie kennen en bezoek het openluchtmuseum met zijn botenhuis, traditionele hut en de levertraanfabriek van het dorp.

Van Svolvaer: tweedaagse zomerfotografie op de Lofoten-archipel

5. Van Svolvaer: tweedaagse zomerfotografie op de Lofoten-archipel

Met deze tweedaagse fotografietour ontdekt de klant geheime hoekjes van de verbazingwekkende arctische eilanden, geniet hij van de schoonheid van het poollicht en krijgt hij de kans om de geschiedenis in te ademen. In 2 dagen heb je de kans om de eilanden van Svolvær tot Å te bezoeken, van de meest noordelijke tot de meest zuidelijke hoek van de archipel. Het wordt een ontdekking, een unieke ervaring vergezeld van een expertise. Vanaf Svolvær zal de eerste dag gewijd zijn aan het bezoek van 3 van de 5 eilanden die de archipel vormen. De fotogids laat je het wilde Eggum, het witte zandstrand van Haukland, Heningsvær en d Kabelvåg en hun visserstradities ontdekken. Op de tweede dag horen we het zuiden en maken we kennis met de schoonheid van Skagsanden, Ramberg, de Copacabana van de Lofoten-eilanden, Hamnøy, Sakrisøya, Reine en Å waar schoonheid, tradities en pittoreske hoekjes samenkomen.

Hop-on/hop-off naar 30 plaatsen met de Arctische route in Noorwegen

6. Hop-on/hop-off naar 30 plaatsen met de Arctische route in Noorwegen

Reis onbeperkt op onze 2 nieuwe zomerroutes, die de Noordpool in Noorwegen verbinden: Route 1: Tromsø, Sommarøy Hotel, Mefjord Brygge, Skaland, Hamn i Senja, Gryllefjord, Andenes, Bleik Beach, Marmelkroken, Sortland, Stokmarknes, Melbu, Svolvær en Kabelvåg in Lofoten, inclusief 3 schilderachtige veerboten. Route 2: Narvik, Evenes/Harstad Airport & Hotel, Svolvær, Henningsvær, Lofotr Vikingmuseum, Leknes, Flakstad en Lofoten Beach Camp, Nusfjord, Hamnøy, Reine, Moskenes (veerboot naar Bodø) en A i Lofoten. Wat is de zomerreispas van de Arctische route? Met de meerdaagse reispas kun je geld besparen omdat je zo vaak als je wilt gebruik kunt maken van de Arctische Route langs alle mogelijke routes, zodat je tijdens de Arctische zomer door Noord-Noorwegen kunt navigeren. De Reispas is geldig in de Arctische regio op de routes Tromsø - Lofoten - Tromsø en Narvik - Lofoten - Narvik. De volgende veerboten vallen binnen je reispas voor voetgangers: Brensholmen - Botnhamn / Grylllefjord - Andenes / Melbu - Fiskebol. Wees creatief! Wat is inbegrepen in de reispas? Met de aankoop van de Travel Pass krijg je een unieke en persoonlijke code, die geldig is voor een bepaalde periode op onze twee zomerroutes van de Arctic Route en de aangesloten veerboten. Deze code brengt elke toekomstige aankoopprijs op nul. Betaal één keer en reis veel! Dit is wat je krijgt met je alles-in-één ticket: - onbeperkt reizen met bus en veerboot - volledige flexibiliteit in routes en frequentie - gemakkelijk reserveren van busplaatsen - rondreizen met onze zichtbare Arctic Route bussen - online ondersteuning door ons lokale en deskundige ondersteuningsteam

goedkope oplossing Trip design in Noorwegen voor mensen die niet kunnen rijden

7. goedkope oplossing Trip design in Noorwegen voor mensen die niet kunnen rijden

Fjordday As is een toerismebedrijf dat probeert je de beste oplossing te bieden voor reizen in Noorwegen. Met dit product helpen we je bij het ontwerpen van de reis voor transportoplossingen. Op basis van jouw wensen kunnen we een gedetailleerd plan voor je maken om Noorwegen op een efficiënte en flexibele manier te verkennen. In onze service kunnen we je laten zien naar welke attracties je moet gaan en waar je een hotel moet boeken. Voor mensen die niet kunnen rijden maar toch flexibel willen reizen hebben we een oplossing. Als je dit product koopt, stuur ons dan een bericht, vertel ons met hoeveel personen je bent en naar welke attracties je wilt gaan, en wij kunnen proberen een gedetailleerd reisschema te maken. Het gebied kan heel Noorwegen omvatten. Let op: 1 als je zelf kunt rijden dan hoef je dit niet te boeken. 2 als je er niet tevreden mee bent, kun je het op elk moment annuleren. Bijvoorbeeld, hoe reis je van Lofoten naar Tromsø, of het vervoer van Bergen naar Ålesund dat ook geriangerfjord moet omvatten?

Datums kiezen

Ontdek het beste van
Reine

In de buurt van Reine

Meer zien

Andere activiteiten in Reine

Wil je alle activiteiten in Reine bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.