Zagora
Woestijnsafari's

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Zagora

Wil je alle activiteiten in Zagora ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Zagora

Gemiddelde beoordeling

4.0 / 5

gebaseerd op 1.095 beoordelingen

Geweldige dagen gehad! Onze chauffeur Mouha was super aardig en reed erg veilig. De rit was erg lang, maar doordat er zo vaak gestopt werd om naar bezienswaardigheden te gaan was dit prima. De kamelen zagen er erg verzorgd uit, maar wij hadden toch besloten om de tweede dag te gaan lopen (20 min) ipv op de kamelen te rijden. Dit omdat er 1 jonge kameel liep die erg aan het ‘huilen’ was. Verder zou ik niet aanraden om de tour tussen november - januari te doen, gezien het extreem koud is in de avond in de woestijn. Verder was het tentenkamp erg mooi en het eten heerlijk, het was alleen jammer dat er geen warme douche was met deze kou. De prijs kwaliteit verhouding was erg goed en je ziet vrij veel in maar twee dagen. Verder hebben wij twee geweldige dagen gehad!

Deze mini reis is echt geweldig en de moeite waard! Wij hebben de trip met 2 gezinnen met kinderen (6-10 jaar) gemaakt. Wel een lange busrit maar genoeg stops onderweg met mooie plekjes! De kamelenrit naar het tentenkamp is super! En de overnachting nog beter. Gids is super aardig en alles is super geregeld. Lekker eten, mooie tent met verlichting en bedden. Douches en wc zijn ook aanwezig! Echt een geweldige ervaring!!!

Fantastische ervaring! Zo veel moois gezien en gedaan! Chauffeur Hicham had een nette bus met airconditioning en de bus hield hij goed schoon. Ondanks de manier van rijden daar was de rit uiterst comfortabel! Prachtige omgeving en natuur. Aangenaam verrast

Het was super! De busreis is echter wel vrij lang,7 uur. Maar de chauffeur weet allerlei leuke plekjes om onderweg te stoppen. Even ontsnappen uit de drukte van Marrakech.

Schitterende trip...ook een lange trip..maar goed te doen ivm vele stops..woestijn Safari was ook helemaal leuk..net als het overnachten in tenten..top trip!