Osaka
Minivan- & bustours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Osaka Minivan- & bustours: Onze meest aanbevolen

Van Osaka: dagtrip met hoogtepunten van Kyoto

1. Van Osaka: dagtrip met hoogtepunten van Kyoto

Bezoek enkele van de beroemdste culturele bezienswaardigheden van Kyoto tijdens deze daglange bustour vanuit Osaka. Stap aan boord van een comfortabele bus en rijd naar de oude hoofdstad van Japan om de schitterende torii-poorten van het Fushimi Inari-heiligdom, de Kiyomizu-dera-tempel die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat en het gouden paviljoen van Kinkaku-ji te zien. Kyoto staat vol met oude historische bezienswaardigheden die dateren uit de 6e eeuw. Laat je als eerste afzetten bij de Fushimi Inari-schrijn, een Shinto-schrijn die beroemd is om zijn duizenden vermiljoen torii-poorten. Besteed tijd aan het dwalen over de schitterende paden voordat je naar je volgende bestemming gaat. Aankomst in Kiyomizu-dera, een van de meest iconische tempels in Japan. Neem ruim de tijd om door de tempel te dwalen. Loop over het indrukwekkende houten podium, dat uit de heuvel steekt en is gebouwd zonder het gebruik van een enkele spijker. Stop vervolgens bij Kinkaku-ji, ook bekend als het Gouden Paviljoen vanwege het feit dat het bedekt is met bladgoud. Dwaal door de smetteloze tuinen rondom de tempel en bewonder de originele Japanse ontwerpen die bewaard zijn gebleven sinds de tijd van Ashikaga. Sluit de dag af in Arashiyama, dat sinds de Heian-periode een populaire bestemming is om de natuur te bekijken. Maak een wandeling door het koele Sagano Bamboo Forest en luister naar het duidelijke geritsel van bamboebladeren terwijl je loopt. In de late namiddag spring je op de bus terug naar Osaka.

...
Takayama: enkele reis bustransfer van/naar Kyoto of Osaka

2. Takayama: enkele reis bustransfer van/naar Kyoto of Osaka

Geniet van een probleemloze transfer per comfortabele bus tussen Takayama en Kyoto of Osaka. Geniet tijdens de reis van het prachtige landschap, inclusief wat vrije tijd in de stad Kanazawa. Er zijn 3 overstapmogelijkheden om uit te kiezen: Route van Osaka naar Takayama Vertrek om 07:15 uur vanuit Osaka. Aankomst in de stad Kanazawa, waar u kunt genieten van wat vrije tijd. Maak van de gelegenheid gebruik om het 21st Century Museum of Contemporary Art te bezoeken en de kunstinstallatie "Swimming Pool" van Leandro Erlich te zien. Daarna brengt de bus je naar het observatiedek waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht op het dorp Shirakawago. Aankomst in het centrum van Takayama om ongeveer 18:05 uur. Route van Kyoto naar Takayama Vertrek om 8.15 uur vanuit Kyoto. Aankomst in de stad Kanazawa, waar u kunt genieten van wat vrije tijd. Maak van de gelegenheid gebruik om het 21st Century Museum of Contemporary Art te bezoeken en de kunstinstallatie "Swimming Pool" van Leandro Erlich te zien. Daarna brengt de bus je naar het observatiedek waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht op het dorp Shirakawago. Aankomst in het centrum van Takayama om ongeveer 18:05 uur. Route Takayama-Kyoto/Osaka Vertrek om 9.00 uur vanuit Takayama. Stop in de stad Shirakawago en geniet van wat vrije tijd. Na Shirakawago vervolgt u de reis met een stop in de stad Kanazawa. Verken Kanazawa vrij tot vertrektijd. De bus bereikt Kyoto rond 19:00 uur en Osaka rond 20:00 uur.

...
Shin Osaka Station van / naar Osaka City: Shared Transfer

3. Shin Osaka Station van / naar Osaka City: Shared Transfer

Je chauffeur haalt je op tussen Shin Osaka Station en Osaka City en laat je achter op het adres waar je naartoe wilt. U moet naar het "Ontmoetingspunt" gaan dat wordt vermeld in uw reserveringsbevestiging of servicevoucher. Je chauffeur heeft een 'Cherry Tomato' bord om je te ontmoeten en te begroeten. Als je vanuit een hotel naar het station van Tokyo gaat, wacht dan even in de lobby van het hotel. Uw chauffeur zorgt ervoor dat hij 30-60 minuten vóór de vertrektijd van de trein aankomt bij het station. Uw ophaaltijd wordt aangegeven in de vertrekmelding die één dag voor (rond 17.00 uur) de servicedatum per e-mail / fax naar u / uw hotel is verzonden. Als je wordt afgehaald bij een appartement of bij jou thuis, wacht dan alsjeblieft buiten bij je voordeur. Als uw appartement of huis onbereikbaar is vanwege de smalle straten en de grootte van het voertuig, vindt u een ontmoetingspunt in de buurt.

...
Van Osaka: ticket voor Naruto en Boruto Park met bustransfers

4. Van Osaka: ticket voor Naruto en Boruto Park met bustransfers

Bekijk het anime-themapark gewijd aan Naruto en het vervolg Boruto, ga een aantal ninja-uitdagingen aan en gooi zelfs wat shuriken. Naruto & Boruto Shinobi Sato op de Awaji-eilanden geeft bezoekers de kans om in de fantasiewereld van personages te stappen, waaronder Naruto, Sasuke, Gaara, Itachi en nog veel meer. Levensgrote Naruto-personages wachten om je te verwelkomen en je mee te nemen rond de wereld van de populaire Japanse anime-serie. Probeer de heerlijke ramen en bekijk een reproductie van Hokage Rock. Dit ticket is ook inclusief rechtstreekse bustransfers van JR Osaka. Afgezien van het anime-themapark, heb je de kans om de Akashi Kaikyo-brug over te steken. Met 1.991 meter is het de langste centrale overspanning van alle hangbruggen ter wereld en biedt het een prachtig schilderachtig uitzicht over de omgeving.

...
Van Osaka: privétour van een hele dag naar Kyoto

5. Van Osaka: privétour van een hele dag naar Kyoto

Begin de tour met ophalen vanuit het centrum van Osaka en reis naar het historische Kyoto. In de loop van de dag krijg je een uitgebalanceerd beeld van deze historische stad en haar omgeving. De wijk Arashiyama is de eerste stop en hier maak je kennis met het ontwerp van Japanse tuinen en tempels. De Tenryu-ji-tempel heeft een van de meest opvallende, tijdloze voorbeelden van Japanse tuinen die de eenvoudige maar majestueuze tempelgebouwen omringen. Daarna is het tijd voor een wandeling door het beroemde bamboebos - een fotomoment dat u niet mag missen - voordat u aankomt bij de ingang van het luxueuze Okochi Sanso. Hier probeer je wat matcha (Japanse groene thee), voordat je de kronkelende paden verkent die de gebouwen, uitzichten en tuinen met elkaar verbinden. Daarna geniet je van een wandeling langs de rivier en heb je vrije tijd voor de lunch en zelfs een beetje winkelen, als je dat wilt. Geniet vervolgens van de sfeervolle straten van de wijk Goin, compleet met een kabbelend beekje en rijen traditionele theehuizen en restaurantgebouwen. Niet ver van de Gion ligt Fushimi Inari-taisha, misschien wel het beroemdste Shinto-heiligdomcomplex in de hele regio. Na wat rondgekeken te hebben, sluit je je tour af met een bezoek aan de beroemde Torii-poort.

...
Van Osaka: Himeji Castle en Arima Onsen privétour

6. Van Osaka: Himeji Castle en Arima Onsen privétour

Trek eropuit vanuit Osaka op een dagtocht die je geschiedenis, ontspanning en plezier geeft, allemaal met het comfort en de luxe van een privévoertuig, gids en vervoer van deur tot deur. Pas uw reisschema aan uw voorkeuren aan en ontdek de juweeltjes van de Kansai-regio. Ontdek de mysteries van Himeji Castle, een technisch hoogstandje en een van de meest elegante kastelen van Japan die nog steeds overeind staat. Laat je Engelssprekende gids je meenemen naar de kasteelgebouwen en je voorzien van verhalen en feiten die zorgen voor een veel rijkere ervaring dan je alleen zou kunnen krijgen. Ontdek welke kamers waarvoor werden gebruikt, alles over verdedigingsstrategieën, de rol van concubines en natuurlijk hoe het kasteel was ontworpen om een invasie te dwarsbomen. Verlaat het kasteel van Himeji en neem een lunchpauze voordat je naar Arima Onsen of het centrum van Kobe gaat voor wat bezienswaardigheden en ontspanning in de middag. Voel u hersteld door het therapeutische, mineraalrijke water van Arima Onsen, zoals anderen al meer dan 1300 jaar doen. Voel hoe je geest meer op je gemak wordt en je huid gladder wordt na de ervaring. Maak vervolgens een mooie wandeling door de stad, met winkels en voedselverkopers die aangenaam verspreid zijn. Voor degenen die niet zo geïnteresseerd zijn in warmwaterbronnen, kies er in plaats daarvan voor om de kustgebieden van Kobe City te verkennen zonder extra kosten. Kies uit een aantal lokale hoogtepunten op basis van uw interesses, waaronder een bekende producent van sake (Japanse rijstwijn), waar u kunt leren hoe het product wordt gemaakt en wat gratis monsters kan krijgen. Bekijk Kyu Kyoryuchi in westerse stijl met zijn goed bewaarde huizen die dateren uit het einde van de 19e eeuw.

...
Van Kyoto: dagtocht naar Nara en Osaka per privévoertuig

7. Van Kyoto: dagtocht naar Nara en Osaka per privévoertuig

Verken de populairste bezienswaardigheden van Nara en Osaka in slechts één dag tijdens deze tour vanuit Kyoto. Beginnend met bezoeken aan de Todai-ji-tempel en Kasuga Taisha-schrijn, beide UNESCO-werelderfgoed. De Todai-ji-tempel, een van de belangrijkste historische locaties van Nara en een van de grootste houten gebouwen ter wereld, herbergt een bronzen standbeeld van 15 meter van de Grote Boeddha, Vairocana. Leer meer over de unieke Japanse religieuze cultuur in het Kasuga Taisha-heiligdom en ontdek de magische, houtgebouwde architectuur en de duizenden lantaarns die de binnenkant versieren. Loop onderweg door Nara Park en ontmoet enkele lokale herten. Hier zijn herten goddelijke beschermers van de oude hoofdstad die in harmonie leven met de lokale bevolking. Ervaar de unieke traditionele kunsten en ambachten van de Naramachi-straat, een goed bewaard gebleven koopmansdistrict. Bezoek vervolgens de beroemde wijken Namba en Dotonbori in Osaka, waar u veel winkels en restaurants kunt vinden. Geniet op eigen gelegenheid van de lunch met tips van je deskundige gids voordat je de tour eindigt bij Osaka Castle, waar je het terrein kunt verkennen en kunt genieten van het uitzicht op de buitenkant van het kasteel.

...
Osaka: Sightseeingtour van een hele dag met een privévoertuig

8. Osaka: Sightseeingtour van een hele dag met een privévoertuig

Ontdek hoe Osaka eeuwenlang meer geschiedenis heeft dan Tokio en een handelscultuur die vandaag de dag nog steeds sterk resoneert tijdens deze rondleiding van een hele dag met een privévoertuig. De eerste stop is een bezoek aan het kasteel van Osaka, waar u het terrein zult verkennen en kunt genieten van het uitzicht op de buitenkant van het kasteel. Bezoek vervolgens wat naar verluidt de oudste boeddhistische tempel in Japan is, Shitennoji. Ga vervolgens naar Shin-sekai. Een korte wandeling door het gebied laat je typische gerechten, spelletjes en het beroemde slechte gevoel voor mode van Osaka zien. Bezoek na de lunch het Harukas-gebouw om het uitzicht over de stad te bewonderen terwijl je een glazen lift opstijgt. In de kelder van dit hoge gebouw is een lokale marktplaats waar een aantal van de beste gerechten worden tentoongesteld, zoals Kobe beef en high-end sushi. Vervolgens verken je Dotonbori, soms vergeleken met Times Square in New York. Verken de zijstraten en hoor interessante verhalen van je gids. Bezoek ten slotte de markt van Kuromon Ichiba, waar een diepe geschiedenis en een unieke sfeer heerst.

...

Sitemap Osaka

Wil je alle activiteiten in Osaka ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.