Kies data

Düsseldorf Toegangstickets

Düsseldorf Toegangstickets: Onze meest aanbevolen

Düsseldorf: ticket voor de Rijntoren

1. Düsseldorf: ticket voor de Rijntoren

De Rijntoren, Düsseldorfs bekendste blikvanger, werd ontworpen door architect H. Deilmann en in 1982 gebouwd aan de zuidkant van de stad, bij de ingang van de Mediahaven. Vanaf de toren wacht een adembenemend uitzicht over de Rijnstad op je: de Mediahaven, het historische centrum, de Hofgarten, Königsallee en de Rijn. Ze liggen allemaal aan je voeten. Als je de toren bezoekt bij helder weer, kun je zelfs de Dom van Keulen in de verte zien liggen.  Boek je de aanvullende optie, dan kun je ook met een warme drank of een glas wijn of bier in de bar op de hoogste verdieping, op 168 meter hoogte, van het uitzicht genieten. Openingstijden:  Zondag tot en met donderdag: 11.00 - 24:00 uur Vrijdag, zaterdag en feestdagen: 11:00 - 01:00 uur

Düsseldorf: Nordpark en Japenese Garden Smartphone Game

2. Düsseldorf: Nordpark en Japenese Garden Smartphone Game

Verander een dag in Düsseldorf in een avontuur waarin de aanwijzingen volgen met dit smartphonespel. Passeer parkhoogtepunten zoals de Ballhaus-galerij en het Aquazoo Löbbecke Museum. Los puzzels op om boeiende informatie over Düsseldorf te ontvangen. Download de tour en baan je een weg door Düsseldorf Nord Park om te beginnen met spelen. Druk op 'start' om kennis te maken met je missie en je eerste locatiegebaseerde taak te ontvangen. Heb de vrijheid om alleen of met vrienden te spelen. Pauzeer en hervat het spel wanneer je maar wilt. Geniet van de rustige groene ruimte van het park en bekijk locaties zoals serene landschappen van de Japanse tuin. Maak kennis met bezienswaardigheden die u onderweg tegenkomt, zoals de Ballhaus-galerij en het Aquazoo Löbbecke Museum. Los elke taak op om spannende informatie en verhalen over Düsseldorf te ontdekken. Zodra je alle taken hebt voltooid, ontvang je een samenvatting van je spel en een code om je prijs te innen. Concurreer met de andere kanshebbers van Sir Peter Morgan op het klassement.

Düsseldorf: Old Town Quest smartphone-app-spel

3. Düsseldorf: Old Town Quest smartphone-app-spel

Ontdek de levendig gekleurde gebouwen, charmante winkels en trendy cafés van de oude binnenstad van Düsseldorf terwijl je je een weg baant door de geplaveide straten met dit smartphonespel. Verander uw bezoek in een avontuur terwijl u met de sites omgaat door een gevarieerde reeks taken uit te voeren. Download de tour en begeef je naar de oude binnenstad van Düsseldorf om je avontuur te beginnen. Druk op 'start' om kennis te maken met je missie en je eerste locatiegebaseerde taak te ontvangen. Bezoek het Hofgarten-park en geniet van een wandeling langs de oevers van de Rijn terwijl u de aanwijzingen volgt. Voltooi elke taak om spannende informatie en verhalen over Düsseldorf te ontdekken. Zodra je alle taken hebt voltooid, ontvang je een samenvatting van je spel en een code om je prijs te innen. Concurreer met de andere kanshebbers van Sir Peter Morgan op het klassement.

  • Toegangstickets
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Düsseldorf

Welke topattracties zijn een must-see in Düsseldorf?

Overzicht activiteiten in Düsseldorf

Wil je alle activiteiten in Düsseldorf ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Düsseldorf

Heute leider was trub, aber trotzdem schön. Der Ausblick zahlt sich in jedem Fall aus. :)

Aangename ervaring het uitzicht is erg mooi en de prijs van de bar is betaalbaar

Bilet almak in sira beklemiyorsunuz ancak kuleye cikmak in asansır sırasi var

Reserveer dan zeker online, want er zijn erg lange wachttijden bij de kassa!

was geweldig uitzicht heb genoten heerlijk koffie stuk gebak te lekker