Kampot
Tours

Onze aanbevelingen voor Kampot

Kampot halfdaagse tour, platteland en peperboerderij

Kampot halfdaagse tour, platteland en peperboerderij

Onze chauffeur rijdt al jaren Tuktuk en heeft genoeg ervaring om een veilige chauffeur/gids te zijn tijdens de reis. Ze horen graag je vragen en delen hun persoonlijke levensgeschiedenis. De rondleiding start vanaf je HT naar het eerste punt genaamd Zoutvelden per tuktuk, waar klanten van dichtbij het veld en de arbeiders kunnen bekijken, foto's kunnen maken en van de gids kunnen leren over zeezoutproducten. Na 20 minuten bij de zoutvelden gaan we naar het platteland voor andere activiteiten, zoals het verkennen van grotten en een bezoek aan de Hindoetempel binnenin, het Geheime Meer en de peperboerderij voordat we terugkeren naar Kampot.

Kampot Platteland, Peperboerderij en kajaktour inclusief lunch

Kampot Platteland, Peperboerderij en kajaktour inclusief lunch

Bezoek het oostelijke deel van Kampot, plattelandsdorpjes, rijstveld, verkenning van grotten met vleermuizen en de 6e-eeuwse hindoetempel binnenin, het kunstmatige meer dat bekend staat als het geheime meer en een rondleiding met gids in een peperboerderij. Leer over het echte leven van de mensen op het platteland, kajak in een smalle rivier, zwem en geniet van het uitzicht op de zonsondergang. De tour zal een korte pauze inlassen bij het meer, in de hangmat liggen en de gasten uitnodigen voor een kokosnoot met het mooiste uitzichtpunt op het meer. Lunch in een lokaal restaurant (gebakken rijst met ei/groenten voor de vegetariërs).

Eendaagse tour in Kampot-Kep inclusief Bokor nationaal park

Eendaagse tour in Kampot-Kep inclusief Bokor nationaal park

Hallo bezoekers, dit is de dagvullende tour naar de beroemdste attracties in Kampot-Kep door lokale chauffeurs met jarenlange ervaring als Engelse gids in deze regio's. Omdat ze hier geboren en getogen zijn, delen ze graag hun eigen levensverhalen, het echte leven van de Kampot-gemeenschappen en nog veel meer. Tijdens deze tour zal de chauffeur je naar de bekendste toeristische attracties sturen, zoals het platteland van Kampot, de peperboerderij, het zout, het geheime meer, Kep (krabmarkt) en het Bokor National Park. Je krijgt genoeg tijd om verschillende plaatsen te ontdekken, zoals het platteland, de peperboerderij, de stad Kep en de krabmarkten en Bokor Nationaal Park. Als je maar kort in Kampot-Kep bent, is deze volledige dagtrip de beste optie om de belangrijkste attracties in deze prachtige gebieden in korte tijd te bezoeken.

Rondleidingen door Bokor Nationalpark, inclusief verlaten gebouwen

Rondleidingen door Bokor Nationalpark, inclusief verlaten gebouwen

Bokor Nationalpark tours is een tocht van een halve dag om de op een na hoogste berg van Cambodja te bezoeken, met een prachtig landschap, oceaan, archipel, vallei, klif en uitzicht op de jungle en het weer zelf is ongeveer 8 graden lager dan op het vasteland. Er waren tijgers toen het verlaten was. Sinds kort zijn er dieren zoals gibbons, neushoornvogels, kort- en langstaartapen, slangen en meer... Er was een klein stadje op de top van de heuvel dat zijn eigen openbare gebouwen had, zoals een ziekenhuis, koningspaleis, school, politiebureau, postkantoor en het koningsdorp, maar de meeste zijn verlaten en accepteren het oude hotel. De lokale tuktuk of autobestuurder stuurt je als Engelse gids naar die dingen, het uitzichtpunt op de top van de berg, de boeddhistische tempel, de katholieke kerk en de waterval en aan het eind weer terug naar het hotel.

Platteland Tuk-Tuk Pepper Tour

Platteland Tuk-Tuk Pepper Tour

Ga op een opmerkelijke plattelandstour in Kampot, Cambodja, en dompel jezelf onder in een authentieke Cambodjaanse ervaring als geen ander. Dit exclusieve avontuur wacht op je, vol boeiende ontdekkingen en onvergetelijke momenten. We halen je op van elke locatie in Kampot! Begin je reis met een verkenningstocht door de oude tempelgrot, waar de geschiedenis bij elke stap tot leven komt. Bewonder de ingewikkelde architectuur en geniet van de rustige sfeer, die je meeneemt naar een vervlogen tijdperk. Bereid je vervolgens voor op de ware essentie van landelijk Cambodja. Ervaar de charme van het traditionele dorpsleven terwijl je door schilderachtige landschappen wandelt en contact hebt met de vriendelijke lokale bevolking. Krijg inzicht in hun dagelijkse routines, gewoonten en tradities en maak onderweg blijvende herinneringen. Ontdek het verborgen juweel van het geheime meer, een adembenemende oase verscholen in de natuur. Voel een gevoel van sereniteit terwijl je geniet van het betoverende uitzicht en de rust van dit ongerepte paradijs. Verwen je zintuigen met een unieke peperproeverij op een plaatselijke plantage. Ontdek de rijke smaken en aroma's van Kampot peper, bekend om zijn uitzonderlijke kwaliteit en gewild bij culinaire liefhebbers wereldwijd. Krijg meer waardering voor deze gewaardeerde specerij als je meer leert over de teelt en productie. Geen bezoek aan Kampot is compleet zonder een bezoek aan de beroemde krabmarkt in Kep. Trakteer jezelf op een verrukkelijk zeevruchtenfestijn terwijl je geniet van een panoramisch uitzicht op zee. Dompel je onder in de levendige sfeer en wees getuige van de levendige kustcultuur die hier al generaties lang floreert. Verken de betoverende plattelandsprovincies Kampot en Kep en ga dieper in op hun verborgen schatten. Ontdek hun unieke erfgoed, ontmoet verbluffende landschappen en ga een dialoog aan met de lokale gemeenschap, waardoor je een diepe band met deze bijzondere plaatsen krijgt. Als de dag ten einde loopt, neem je een verfrissende duik in het blauwe water van Kep Beach. Ontspan, geniet van de zon en laat de rust van de omgeving over je heen komen. Sluit je dag af met een ontspannende noot en laat je betoveren door de betoverende zonsondergang boven de pittoreske zoutvelden. Wees getuige van het adembenemende schouwspel van de natuur als de gouden tinten over de uitgestrekte vlakte dansen en een onvergetelijk moment creëren. We bieden een gratis drop-off bij Sabay Beach Kampot (waar je iets kunt drinken en dineren) als de tour eindigt, of op een locatie naar keuze in Kampot stad. Ga op deze plattelandstour en ontdek de verborgen wonderen van Kampot en Kep. Dompel je onder in de rijke Cambodjaanse cultuur, verken adembenemende landschappen en maak herinneringen voor het leven. Boek je avontuur vandaag nog en laat de magie van het platteland zich voor je ogen ontvouwen.

Kampot: Gratis wandeltour

Kampot: Gratis wandeltour

Een GRATIS 90 minuten durende wandeling door oud Kampot om de belangrijke bezienswaardigheden van deze historische stad te leren kennen, terwijl je kijkt naar de zonsondergang langs de rivier! Onze Engelssprekende gids neemt je mee door de fascinerende geschiedenis van Kampot; van een toevluchtsoord voor piraten, tot een Chinese handelshaven, tot een Franse koloniale stad. Leer hoe Kampot uitgroeide tot de stad die het nu is! Benieuwd wat je kunt doen in Kampot? Drink na onze wandeltour iets met onze gids en krijg suggesties over de beste dingen om te doen in Kampot, van de populairste activiteiten tot de verborgen juweeltjes van de stad! We ontmoeten elkaar elke dinsdag, donderdag en zaterdag bij de receptie van het Monkey Republic Hostel. De gratis rondleiding duurt ongeveer 90 minuten.

Tuktuk service naar peperboerderij en Secret Lake

Tuktuk service naar peperboerderij en Secret Lake

Dit is de kortste trip om de populairste attracties in Kampot te zien met een lokale tuktukchauffeur die een beetje Engels spreekt, maar zo vriendelijk en behulpzaam is. De tuktukchauffeur komt de klant ongeveer 15 minuten voor de vertrektijd van je boeking ophalen. Nadat je in de tuktuk bent gestapt, zal de chauffeur je naar het geheime meer sturen en stoppen voor foto's. Op ongeveer 7 km van dit meer ligt La Plantation, de grootste en beroemdste boerderij die we hierna gaan bezoeken. Bij La Plantation krijg je een uitnodiging om samen met andere reizigers deel te nemen aan de tour in het Engels of Frans. Je leert de peperproducten duidelijk kennen met hun professionele gids (gratis rondleiding en proeven). De chauffeur wacht graag bij La Plantation tijdens de tour of de lunch daarna.

Ontdek het platteland van Kampot, Zout, Peper, Kep Krabmarkt

Ontdek het platteland van Kampot, Zout, Peper, Kep Krabmarkt

Dit is een volledige dagtrip om de belangrijkste bezienswaardigheden van de oostelijke stad Kampot en kep (krabmarkt, strand en verlaten koloniale gebouwen) te bezoeken. Niet alleen een paar dingen die de reiziger heeft gehoord, zoals de peperboerderij, zout en Secret Lake, maar ook grotten verkennen en de 7e-eeuwse hindoetempel binnenin bezoeken, de boer op het platteland ontmoeten die groenten, rijst en durian plant. Na 5 tot 6 uur toeren op het platteland inclusief een rondleiding met peper, rijdt de chauffeur naar Kep voor de lunch en geniet van de rondleiding op de krabbenmarkt en ga dan naar het strand voor een korte wandeling en rijd rond in dit kleine stadje voordat je terugkeert naar Kampot.

Peper& Kajaktochten, zoutvelden, geheim meer inclusief lunch

Peper& Kajaktochten, zoutvelden, geheim meer inclusief lunch

Dit is een halfdaagse tour die een deel van Kampot ontdekt, zoals het kunstmatige meer dat bekend staat als het geheime meer, uitzicht op het platteland, bergen, de mooiste rivier in de regio en de groene kathedraal, en de peperboerderij die in het berggebied ligt. Tijdens de tocht naar de peperboerderij stoppen we bij het geheime meer en de zoutvelden. Sluit je aan bij een groep op de peperboerderij met andere reizigers voor de lunch en geniet van het uitzicht op de omgeving. Geniet van de kajakervaring in de smalle rivier, zwem, drink een koud drankje en geniet van de zonsondergang.

Halfdaagse tour met Countryside inclusief Peperboerderij

Halfdaagse tour met Countryside inclusief Peperboerderij

Ontdek de hoogtepunten van het platteland rond Kampot tijdens een rondleiding. Vertrek uit Kampot en bezoek een grote zoutfabriek aan de rand van de stad. Leer meer over het economische belang van zout voor het gebied en de verschillende stappen van het proces. Bezoek vervolgens Phnom Chhngok, een prachtige grottempel met 203 treden naar de ingang. In de hoofdkamer van de grot staat een opmerkelijke 7e-eeuwse (Funan-tijdperk) bakstenen tempel, gewijd aan Shiva. Bewonder het prachtige uitzicht vanaf de ingang van de grot. Bezoek het Brateak Krola meer, een kunstmatig meer dat werd aangelegd in de tijd van de Rode Khmer. Geniet ten slotte van een rondleiding op een peperplantage. Proef de peper die ter plaatse wordt gemaakt en leer meer over het productieproces, voordat je terugkeert naar Kampot.

Alle activiteiten

Veelgestelde vragen over Kampot

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Kampot?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Bekijk alle dagtochten en excursies vanuit Kampot op GetYourGuide

Activiteiten in Kampot

Rondleidingen in Cambodja

Wat te doen in Cambodja

Andere activiteiten in Kampot

Wil je alle activiteiten in Kampot bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.