Rovinj
Natuur & avontuur

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sightseeing in Rovinj

Möchten Sie alle Aktivitäten in Rovinj entdecken? Sehen Sie hier die vollständige Liste.

Wat anderen zeggen over Rovinj

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 625 beoordelingen

In 1 woord wauw, geweldig. Bij iedereen die twijfelt of hij/zij deze boottocht moet doen kan ik deze twijfel wegnemen. Bij aankomst meteen een vriendelijke familie die de boottocht organiseerd, na de eerste paar minuten word er al meteen gezorgd voor voldoende drinken voor iedereen (de gehele tocht overigens) . Even later een versnapering om daarna heerlijk te gaan zwemmen. Na het zwemmen vaart de boot door om dolfijnen te zoeken. Ik had nooit verwacht ze te zien maar aan 1 stuk door hebben we een halfuur lang om ons heen dolfijnen gezien. Hierna was het tijd voor de terugreis waarbij we genoten hebben van de prachtige zonsondergang. Echt geweldig!!

Super georganiseerd! We hebben ruim de tijd gehad om te zwemmen in de zee. Er was voldoende drank voorzien, verschillende soorten. We kregen plaatselijke specialiteiten te proeven (perenlikeur was super lekker) en er waren stukjes vers gesneden fruit en koekjes. We zagen heel wat dolfijnen kort bij de boot. Personeel was super vriendelijk en geïnteresseerd.Bovendien betaal je weinig in verhouding tot wat je krijgt. Super ervaring! We zouden het zeker opnieuw doen!

Wij hebben gisteren de boottocht gemaakt van 17:30 tot een uur of 20 uur. Het was in 1 woord fantastisch. De boot is van een man en zijn zoon en dochter. Behalve het beloofde drankje kregen we ook fruit een koekje en een likeurtje. Het hoogtepunt was uiteraard de dolfijnen! Echt prachtig! The crew: ze doen moeite voor je, zijn erg vriendelijk. Ik vond het zeer de moeite waard wat we dan ook hebben laten blijken.

Dit was een onvergetelijke excursie en zeer de moeite waard!!!!! De mensen aan boord zijn zo enthousiast en vol passie op zoek naar de dolfijnen. Wij hebben het geluk gehad om er veel te mogen spotten... De mensen aan boord zijn gedreven en eerlijk. Ook geven zij eerlijk aan wat de kans is om echt dolfijnen te treffen. Zij doen hun uiterste best. Een dikke 12 :)

Wij, gezin mrt 4 kinderen tussen de 19 en 6, hebben ongelofelijk genoten van deze boottocht. Het zwemmen in de zee, mogen in de zee springen vanaf het dak van de boot, een drankje en een hapje, een wondermooie zonsondergang en de wilde dolfijnen zorgden voor een onvergetelijke avond! Dankuwel!