Helsinki
Natuur & avontuur

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Helsinki

Wil je alle activiteiten in Helsinki ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Helsinki

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 284 beoordelingen

Geweldige ervaring ... als je een paar dagen in Tallinn blijft, neem dan de tijd voor een dag om deze excursie te doen. Gevalideerd ticket af te halen bij terminal D in Tallinn, gemakkelijk te vinden. De boot is van zeer hoge klasse, ten minste 5 restaurants, videogames, de mogelijkheid om een VIP-lounge te nemen. In Helsinki stopt tram 7 net buiten de aankomstterminal en zet je af op de Place du Sénat. Plan maximaal 4 uur om de stad te bezoeken (exclusief maaltijden) omdat het snel klaar is, het is een grote stad met een andere charme dan Tallinn

Een echt mooie wandeling door een prachtig park. De gids was geweldig en zeer goed geïnformeerd en we liepen in een tempo dat geschikt was voor mijn vrouw, zoon en ik. We hebben allemaal genoten van ons dagje uit en zijn erg blij dat we deze tour hebben gemaakt. Openbaar vervoer was zeer gemakkelijk te gebruiken, schoon en een efficiënte manier om te reizen.

In Helsinki gaat tramlijn 7 rechtstreeks naar Terminal 2 in de haven. Aangekomen in Tallinn na een overtocht van 2 uur. De tijd tot de veerboot vertrok was voldoende voor een rondrit door de stad. De kerstmarkt was erg leuk. Ga zeker naar het uitkijkpunt. Van daaruit heb je een prachtig uitzicht over de hele stad.

Veel opties inbegrepen om Helsinki te zien. als je niet graag naar musea of kerken gaat, moet je erachter komen wat er in zit. We hebben vooral geprofiteerd van het gebruik van het openbaar vervoer en rondleidingen door de stad. Veel bezienswaardigheden zijn in de winter gesloten en de mogelijkheden zijn beperkt.

Een goede keuze voor gratis openbaar vervoer en gratis ingangen voor de meeste musea (zie gids voor meer informatie) Mobiele voucher werd niet geaccepteerd bij het Vantaa Airport Service Point (begane grond, Terminal 2)