De populairste activiteiten van Dorgali

Cala Gonone: rubberbootexcursie Golf van Orosei met schipper

1. Cala Gonone: rubberbootexcursie Golf van Orosei met schipper

Elke dag vertrekken we vanuit de haven van Cala Gonone om 9.00 uur of 10.30 uur voor een prachtige rubberbootexcursie in de Golf van Orosei. (12 personen op de boot). Ons advies is om te kiezen voor het vroegste vertrek om de tijd van instappen en verlaten van de haven, die om 9.00 uur minder druk is, tot een minimum te beperken. De kapiteins, ervaren gidsen die u tijdens het zeilen een gedetailleerde en interessante uitleg zullen geven, nemen u mee naar de mooiste en meest pittoreske stranden (u zult ze allemaal zien): Cala Luna, Cala Sisine, Cala Biriola, Le Piscine di Venere, Cala Mariolu en Cala Goloritzè. (Tijdens de strandstops is het niet mogelijk om aan boord te blijven vanwege organisatorische behoeften van de kapitein). Bij het verlaten van de haven zullen onze kapiteins een kustnavigatie uitvoeren zodat u de wonderen van de kustlijn van Cala Gonone tot Cala Goloritzè van dichtbij kunt bewonderen. Tijdens de navigatie kunnen onze rubberboten dicht bij veel van de prachtige grotten en inhammen langs de kust komen, zoals Grotta dei Cormorani, Grotta Azzurra, de kathedraal en de Turquoise; in sommige kun je ook binnen zwemmen. Dit wordt gevolgd door een stop bij Cala Biriola, een prachtig klein strand met een roze kleur en smaragdgroen water, en een ontspannen duik voor anker in het hemelse, kristalheldere water van de Piscine di Venere, en dan verder naar het prachtige Cala Goloritzè, waar u nog een stop maakt om te zwemmen vlakbij de natuurlijke boog grenzend aan het strand. Terug aan boord zet de kapitein koers naar Cala Mariolu, waar u de langste stop van de dag maakt, zodat u ongeveer 2 1/2 uur kunt eten, rusten en baden (of langer, vooral bij vertrek om 9.00 uur). . Tijdens de lunch kunt u gebruik maken van de parasols (elk 2 personen) waar u voor het afstappen de kapitein om kunt vragen. In de middag vaart u weer verder om de prachtige Cala Luna te bereiken, wat in de middag nog aangenamer is omdat het tot 14.00 uur erg druk is. Hier kunnen gasten 2 uur stoppen voor een verfrissende duik. De terugkeer naar de haven voor dit type rubberbootexcursie is gepland om 17.30 uur. N.B. als je om 9.00 uur begint, maak je 8,5 uur excursie. Als je om 10.30 uur begint, maak je 7 uur.

Van Cala Gonone: tocht met een sloep naar de Golf van Orosei

2. Van Cala Gonone: tocht met een sloep naar de Golf van Orosei

Een unieke ervaring, in contact met de natuurlijke schoonheden van de Golf van Orosei, aan de oostkust van het eiland Sardinië. Een mini-rubberbootcruise waarbij u niet alleen de kust en het kristalheldere water zult bewonderen, maar u kunt ze ook ontdekken door erin te duiken! Je ontdekt zeebodems van zeldzame schoonheid tijdens begeleide snorkelervaringen die rijk zijn aan onderwaterleven. Een deskundige gids zal je de hele dag vergezellen, niet alleen om je naar de mooiste plekjes te leiden, maar ook om je anekdotes en curiositeiten te vertellen. Je zult Cala Luna, Cala Goloritzè, de Venus Pools en nog veel meer bewonderen. Aan het einde van de dag krijgt u een aperitief aan boord aangeboden. Er zal echt niets ontbreken in deze excursie die je zeker nooit zult vergeten. Boek bij vrienden en familie en leef de oostkust van Sardinië volledig! Routebeschrijving - Stop bij het strand in Cala Luna (ongeveer anderhalf uur) - Venus-zwembaden en opblaasbare snorkelstop (ongeveer een halfuur) - Passage voor Cala Goloritzè (ongeveer een half uur) - Stop bij het strand in Cala delle Sorgenti (ongeveer anderhalf uur) - Stop bij het strand in Cala Sisine voor de lunch, er is een restaurant en toilet (ongeveer anderhalf uur) - Stop bij het strand van Caletta Zio Santoru (ongeveer anderhalf uur) De route kan naar goeddunken van de schipper veranderen vanwege weers- en zeecondities. Aan boord wordt een aperitief geserveerd van: zoetigheden, fruit, witte wijn en frisdrank maximale capaciteit bijboot: 12 personen (inclusief schipper)

Arbatax: boottocht op de Golf van Orosei naar Cala Luna

3. Arbatax: boottocht op de Golf van Orosei naar Cala Luna

Begeef je op een pittoreske reis langs de Golf van Orosei vanuit Arbatax en bewonder enkele van de mooiste baaien van Sardinië, waarvan vele alleen over zee bereikbaar zijn. Maak kans op een rondleiding door de Fico-grot en/of geniet van een lunch aan boord tegen een meerprijs op de dag zelf. Terwijl je de haven van Arbatax achter je laat, bewonder je de levendige kleuren van roze graniet en rood porfier van Isolotto d'Ogliastra. Net nadat u Santa Maria Navarrese bent gepasseerd, ziet u de kalksteen-dolomietrots van Pedra Longa, de "bewaker" van de schatten en geheimen van het gebied, steil uit de zee oprijzen. Ga verder langs de spectaculaire Baus-watervallen en door de Colombi-grot en Kaap Monte Santo tot je aankomt bij twee prachtige fjorden: Cala Scirocco en Cala Tramontana. In de laatste hoor je het tragische verhaal van een Levante-schip waarvan de overblijfselen te zien zijn in het transparante water van de zeebodem. Ga vervolgens naar de buitengewone Cala Goloritzé en bewonder de karakteristieke boog, waar het strand en de zee als een schilderij lijken. Nadat je dit stukje maritiem Eden achter je hebt gelaten, kom je aan bij Cala Mariolu. Hier kunt u van boord gaan en genieten van het strand - met parasols die u vanaf de boot kunt huren - of een rondleiding maken door de Grotta del Fico (Fico-grot). Betaal de toegangsprijs, verken vervolgens de unieke kalksteenformaties van de grot en hoor hoe ze ooit het rijk waren van de mediterrane monniksrob. Eenmaal terug aan boord en de navigatie wordt hervat, gaat u naar de uitnodigende eetzaal om te genieten van een aperitief van nul kilometer met lokale kazen en vleeswaren. Proef prosciutto, guanciale en coppa, uitsluitend uit het gebied, terwijl u wordt ondergedompeld in de wilde schoonheid van de kust van Baunei. Maar het hoogtepunt van de lunch aan boord is de fregola met zeevruchten, bereid met een zeevarend recept uit Ponza dat van generatie op generatie is doorgegeven. Proef de authentieke smaak van de zee terwijl de inktvis- en calamaressaus zich vermengt met de exquise smaak van krabben, verrijkt met mosselen en garnalenstaarten. Geniet van een glas Ogliastra-wijn bij het hoofdgerecht en sluit af met een stuk "sapa"-cake met walnoten en seizoensfruit als dessert. De lunch is niet bij de tourprijs inbegrepen. Na deze bevredigende culinaire ervaring kom je aan op het strand van Cala Luna, waar je van boord kunt gaan en kunt ontspannen op een van de meest pittoreske plekken in de Tyrrheense Zee. Later, als de route wordt omgekeerd, biedt de motorboot de opwindende ervaring van het strand van Cala Sisine. Dit is tevens een halte waar u kunt uitstappen. De tour eindigt dan door terug te keren naar de haven van Arbatax.

Cala Gonone: Dagtrip naar de Golf van Orosei per boot met zwemstops

4. Cala Gonone: Dagtrip naar de Golf van Orosei per boot met zwemstops

Ontdek de baaien, grotten en stranden van de Golf van Orosei tijdens deze boottocht vanuit Cala Gonone. Geniet van het uitzicht helemaal langs de kust tot je Cala Goloritzè bereikt. Koop drankjes en lekkere snacks aan boord van de comfortabele boot. Stap aan boord van een schip met veel dekruimte in de zon en een schaduwrijk en afgesloten dek. Vaar vanuit de haven van Cala Gonone en baan je een weg naar de turquoise wateren van de Golf van Orosei. Stop even om van de zon te genieten en neem een duik bij de suggestieve stranden van Cala Luna en Cala Mariolu. Laat uw kapitein een derde strand kiezen uit Biriola, Cala Gabbiani of Cala Sisine, afhankelijk van het weer en de zeecondities van de dag  Maak kans om uw reis te verlengen met een bezoek aan de Grotta del Bue Marino. Koop een kaartje om deze grot met kleurrijke stalactieten, stalagmieten en neolithische muurgravures binnen te gaan. Keer terug naar uw startpunt aan het einde van uw cruise.

Van La Caletta of Orosei: cruise op de Golf van Orosei

5. Van La Caletta of Orosei: cruise op de Golf van Orosei

Ontdek de baaien, grotten en stranden van de Golf van Orosei tijdens deze boottocht. Kies een vertrek vanuit La Caletta of Orosei. Geniet van het uitzicht helemaal langs de kust tot je Cala Goloritzè bereikt. Koop drankjes en lekkere hapjes aan boord van de comfortabele boot Imperatrice. Stap aan boord van een schip met veel dekruimte in de zon en een schaduwrijk en afgesloten dek. Vaar vanuit de haven van La Caletta of Orosei en baan je een weg naar de turquoise wateren van de Golf. Stop even om van de zon te genieten en neem een duik bij de suggestieve stranden van Cala Mariolu en Cala Sisine. Maak kans om uw reis te verlengen met een bezoek aan de Grotta del Fico. Koop een kaartje om deze grot met kleurrijke stalactieten, stalagmieten en neolithische muurgravures binnen te gaan. Keer terug naar uw startpunt aan het einde van uw cruise.

Van Cala Gonone: Golf van Orosei Minicruise met aperitief

6. Van Cala Gonone: Golf van Orosei Minicruise met aperitief

Een ervaring om de fantastische oostkust van Sardinië te ontdekken vanaf Cala Gonone. Aan boord van een motorboot beschikt u over alle comfort en diensten om u te laten genieten van de schoonheid van de omgeving. Bovendien kun je aan boord gezellig vrienden maken met andere passagiers op een dagje weg van de dagelijkse sleur. U zult de beroemdste stranden, baaien, grotten en de meest suggestieve uithoeken van de kust tot aan Cala Goloritzè bewonderen. U zult genieten van pure ontspanning tijdens drie lange stops op de stranden van Cala Mariolu, Cala Luna en Cala Biriola. Een verteller vertelt u in 4 verschillende talen veel bezienswaardigheden met betrekking tot het gebied en u kunt aan boord een lunch kopen. Een perfecte rondreis voor families en kinderen! Tijdens de navigatie beschrijft een verteller de route in 4 verschillende talen (Italiaans, Engels, Frans en Duits) Routebeschrijving: - Vertrek vanuit de haven van Cala Gonone - Richting Cala Luna en optionele stop bij de Grotte del Bue Marino voor vertrek om 10:00 uur (wie de grotten moet bezoeken, zal een verkorte stop maken bij Cala Luna) - Stop bij Cala Luna - Stop bij Cala Mariolu of Cala Gabbiani - Fotostop voor Cala Goloritzè (toegang over zee is niet mogelijk, maar voor informatie kunt u het strand alleen bereiken via een trektocht over land) - Stop bij Cala Sisine - Aperitief aan boord en terugkeer naar de haven De route kan variëren afhankelijk van de weersomstandigheden. Het bezoek aan de Grotte del Bue Marino is optioneel en de aankoop van tickets is op eigen gelegenheid, bij het loket voor het vertrek van de Motonave (de tijd om aan te vragen is hetzelfde als het vertrek van de Motonave, om 10:00 uur). Tijdens het instappen, op de dag van de excursie, moet u melden dat u de tickets heeft. Prijs: 10/12 € Volwassenen | 5/6 € Onder de 12 en boven de 70 Alleen in het geval van een bezoek aan de Grotte zal er een toeslag van € 5 aan de gids moeten worden betaald op het moment van inscheping voor de extra stop. Tijdens de terugreis wordt een licht aperitief van typische lokale producten geserveerd, bestaande uit traditioneel Dorgali-brood (Moddizzosu), pecorino-kaas geproduceerd door de lokale zuivelcoöperatie en lokale olijven; allemaal vergezeld van een glas Vermentino di Gallura. Het is mogelijk om eten en drinken aan boord mee te nemen of u kunt direct aan boord een lunch kopen De motorboot is een veilige boot, modern, elegant, ruim, comfortabel, verwarmd voor reizen in het laagseizoen, koel en luchtig tijdens zeilen in de zomer: - Lengte: 22 meter - Breedte: 5,80 m - Kamer op het eerste dek met 100 zitplaatsen op banken en georganiseerde tafels voor 4-6 personen - Bovendek met overige 80 zitplaatsen - Bar georganiseerd en met gratis gebruik - Interne en externe camera's verspreid over de boot die de opname van de excursie mogelijk maken en, dankzij de interne circuitsystemen, live worden uitgezonden via verschillende monitoren die zo zijn geplaatst dat elke passagier een uitstekend zicht heeft

Arbatax: Cala Luna-boottocht met bezoek aan Grotta del Fico

7. Arbatax: Cala Luna-boottocht met bezoek aan Grotta del Fico

Begeef je op een begeleide boottocht in het natuurpark van Sardinië en ervaar een rondvaart op het doorschijnende water van Cala Mariolu. Maak 3 stops bij de prachtige mediterrane stranden en neem de tijd om te zwemmen en te ontspannen. Ontdek de Grotta del Fica, een natuurwonder in Europa. Stap aan boord van een comfortabele rondvaartboot van 24 meter lang en bevaar de golven naar het natuurpark van Sardinië. Reis ongeveer 20 mijl, duik in de zee en geniet van de zon bij Cala Mariolu, Cala Luna en Cala Gabbiani. Rij langs de kust van Baunei tussen Cala Mariolu en Cala Biriala. Bewonder daar wat de natuur in de loop van millennia heeft gecreëerd en maak van de gelegenheid gebruik om foto's te maken van de verbazingwekkende reproducties van de mediterrane monniksrob.

Motorsailer Dovesesto

8. Motorsailer Dovesesto

De DOVESESTO is een bijna 100 jaar oud oud zeilschip dat voor anker ligt in de haven van Cala Gonone. Vanaf hier vertrekt ze dagelijks om 10.30 uur voor een minicruise in de Golf van Orosei, waarbij ze langs de "Wild Blue"-route de mooiste stranden en grotten van de kust verkent. Check-in om 10.00 uur, neem je lunch mee. Net buiten de haven vaart het zeilschip langs de indrukwekkende kalkstenen kliffen die door de zee zijn geërodeerd. Zijn manier van lopen maakt een goed zicht mogelijk op de verschillende rots- en boslandschappen die elkaar opvolgen, alleen afgewisseld door de vele baaien: Cala Luna, Cala Sisine, Cala Biriola, Le Piscine di Venere, Cala Mariolu, Cala Goloritze. Als we Cala Luna verlaten, komen we na een uur varen aan in Cala Sisine. Verderop wacht ons de eerste stop, Cala Biriola, een heerlijk, klein, roze strand. Het zeilschip Dovesesto gaat vanaf de bodem voor anker, zodat je met een tender het strand kunt bereiken of door te zwemmen naar de kust in het smaragdgroene water van stralende transparantie. Na ongeveer twee uur zet de boot koers naar Cala Mariolu, niet voordat er een korte stop wordt gemaakt om in de hemelse wateren van de Piscine di Venere te duiken. Het is in Cala Mariolu of Cala dei Gabbiani, twee golfparels van onbeschrijfelijke schoonheid waar onze gasten zullen genieten van de langste stop van de dag. We hervatten de navigatie en komen aan bij de voet van de Aguglia, een imposante langgerekte rots die alleen uit de zee staat, en we zullen van dichtbij de spectaculaire natuurlijke boog van Goloritze van het gelijknamige strand bewonderen. Net ten noorden van de laatstgenoemde baai stoppen we om met een rubberboot de verborgen opening van een grot te bereiken, om vervolgens binnen te zijn, verblind door nooit eerder geziene lichtspelen. Hier is de duik onmogelijk om op te geven. Ons doel is om u de beste manier te presenteren en te laten zien om onze prachtige golf van Cala Gonone tot het laatste en prachtige strand van Cala Goloritze voor Capo Monte Santo te bewonderen. Terugkerend zet het zeilschip de boeg naar huis, een beetje uit de kust, op de route waar dolfijnen ons vaak met hun sprongen komen begroeten.

Van Cala Gonone: speedboottocht in de Golf van Orosei en aperitief

9. Van Cala Gonone: speedboottocht in de Golf van Orosei en aperitief

Een excursie per boot in de prachtige Golf van Orosei. Als u vertrekt vanuit Cala Gonone, beleeft u deze perfecte ervaring voor diegenen die een dag in contact willen komen met de buitengewone natuur van de oostkust van Sardinië. Kristalhelder water en prachtige baaien wachten op u, met een aanpasbare route die de mooiste punten zal raken, zoals: Cala Luna, Cala Goloritzè, de zwembaden van Venus en Cala Sisine. Begeleid door een lokale schipper die je zal begeleiden en je veel anekdotes zal vertellen met betrekking tot de plaatsen. Tot slot, aan het einde van de dag, wordt aan boord een aperitief aangeboden als bekroning van een onvergetelijke dag. Boek met vrienden en familie en stap aan boord voor dit avontuur! Routebeschrijving: - Stop bij Caletta Ziu Santoru - Stop bij Cala Luna - Lunchstop in Cala Sisine (waar een verfrissing en toilet is) - Piscine di Venere - Doorvaart naar Cala Goloritzè per boot

Dorgali: Supramonte Jeep offroad- en wandeltocht van een hele dag

10. Dorgali: Supramonte Jeep offroad- en wandeltocht van een hele dag

Met deze excursie beleef je een ongelooflijke reis langs de skyline van centraal Sardinië, in de Supramonte van Dorgali en Baunei, een complex van bergen die deel uitmaken van het Gennargentu-massief en die uitkijken over de wateren van de oostkust van het eiland, in de Golf van Orosei. Onze deskundige gids zal je begeleiden in deze offroad- en wandelervaring, tussen de territoria van Barbagia en Ogliastra, in een route die slingert tussen een panoramische route aan boord van een comfortabele 4WD en drie minitrekkingen waarmee je archeologische en naturalistische sites. Tijdens de safari kunt u wilde dieren van zeldzame schoonheid observeren in hun natuurlijke habitat, zoals de steenarend, griffioenen, valkenkoningin en pelgrim, wilde zwijnen en moefloni die vrij rondlopen tussen de mediterrane maquis en jeneverbessen. Een dag om nooit te vergeten en te delen met vrienden en familie! De route omvat twee routes: een van de ongeveer 60 km heen en terug door Off Road drie minitrekkingen van elk 1,5 km, waarmee je bijzondere archeologische en naturalistische vindplaatsen bereikt, zoals een nuraghisch dorp, een eeuwenoude cuiles, een natuurmonument en een oerbos Tijdens de experience wordt een proeverij geserveerd van: vleeswaren, huisgemaakte kazen en een glas wijn Cannonau

Datums kiezen

Ontdek het beste van
Dorgali

Alle activiteiten

21 activiteiten gevonden
Sorteren op:
Pagina 1 van de 2

Voor ieder wat wils

In de buurt van Dorgali

Meer zien

Veelgestelde vragen over Dorgali

Wat zijn de topattracties van Dorgali?

De topattracties van Dorgali zijn:

Bij een bezoek aan Dorgali, welke activiteiten hebben de beste deals en kortingen?

Andere activiteiten in Dorgali

Wil je alle activiteiten in Dorgali bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.