Dingen om te doen Münster, Duitsland

Münster, Duitsland: De beste dingen die je niet wil missen

Münster: Zelfgeleide Outdoor Escape Game en avontuurlijke wandeling

1. Münster: Zelfgeleide Outdoor Escape Game en avontuurlijke wandeling

Word een detective met een openluchtmysteriespel en ontdek de schoonheid van Münster. Bezoek plaatsen zoals het stadscentrum en nog veel meer. Download de app en volg de instructies om uw Münster moordmysterie spel. Leer meer over een fictieve zaak en los raadsels en zwarte verhalen op om de schuldige te vinden. Je begint het spel op een populaire plek in de stad. Terwijl je loopt, hoor je een fictief verhaal over een vermiste persoon. Het slachtoffer is een voormalig onderzoeker en bestsellerauteur die samen met zijn script is verdwenen. Volg de app naar verschillende locaties om deze mysterieuze zaak op te lossen. Op verschillende locaties krijgt u toegang tot enkele audiobestanden of rapporten met betrekking tot de strafzaak en de vermiste auteur. Je ontmoet zijn vrienden, luistert naar getuigen en leest of beluistert politierapporten. Misschien kom je erachter wat er is gebeurd en krijg je ook zijn script te pakken. Ontdek verborgen juweeltjes van Münster tijdens het spel. Speel met je vrienden en los altijd raadsels op met je team.

Vanuit Amsterdam: Kerstmarkten van Münster Dagtrip met de bus

2. Vanuit Amsterdam: Kerstmarkten van Münster Dagtrip met de bus

Beleef de kerstmarkt in Münster in je eigen tempo met deze dagtrip vanuit Amsterdam. Blijf onderweg verbonden met gratis wifi in de bus en zak weg in comfortabele stoelen met veel beenruimte. Ontmoet je gids op een centraal gelegen ontmoetingspunt in Amsterdam en stap in de ruime bus. Leun achterover en ontspan terwijl u geniet van het winterse landschap tijdens de reis naar Münster. Aankomst in Münster in de late ochtend en begin de stad op eigen gelegenheid te verkennen. Heb de mogelijkheid om 5 kerstmarkten te bezoeken in een van de mooiste Duitse steden. De adventstijd in Münster is elk jaar een bijzondere belevenis. De Prinzipalmarkt schittert in een gouden gloed, terwijl de koopmanshuizen, kerken en musea subtiel verlicht zijn. Ga op een zelfstandige reis naar de historische oude stad die feestelijk is versierd. Aegidiimarkt heeft een kerststal en een sprookjeswereld. De oudste kerstmarkt bevindt zich op de binnenplaats van het stadhuis en is versierd met een romantische lichthemel. Breng je tijd door op de markt rond de Lambertikerk en geniet van kleine blauwe kraampjes met een puntdak en een grote kerstboom. De jongste kerstmarkt voor de 'Berwasserkirche' met veel handwerk en bijzondere lekkernijen. Maak een wandeling naar het kleine kerstdorp rond het monument van de 'Kiepenkerl' in Münster met een scala aan decoratieve kunsten en specialiteiten uit Westfalen. Aan het einde van je vrije tijd stap je weer in de bus voor de gezellige rit terug naar Amsterdam.

Münster: AbenteuerDate, Fun Game en wandeling voor stellen

3. Münster: AbenteuerDate, Fun Game en wandeling voor stellen

Verken Münster tijdens een ongewoon, maar leuk avontuur. Doe met je partner mee aan een interactief smartphonespel waarmee je elkaar wat beter leert kennen. Ontgrendel aanwijzingen naar je volgende bestemming door taken op je te nemen en lastige en grappige vragen over elkaar te beantwoorden. Begin je game in het stadscentrum en laat de app je vanaf daar leiden. Je krijgt grappige instructies over hoe je door het gebied moet bewegen en je kunt je eigen route uitstippelen. Daag jezelf en je partner uit door als team op te treden om zelfs de lastigste vragen en situaties op te lossen. Geniet van een speciale outdoor date en creëer als koppel langdurige herinneringen. Stap weg van de reguliere gebieden en traditionele tours om je te concentreren op het creëren van je eigen avontuur. Profiteer van de bonustaken en raadsels om te blijven spelen, zelfs nadat het spel is afgelopen. We raden aan: Speel dit buitenavontuur alleen in een team van twee personen.

Münster: Old Town Detective Smartphone-spel

4. Münster: Old Town Detective Smartphone-spel

Ervaar de oude binnenstad van Münster tijdens een zelfgeleide tour vol puzzels en intriges. Volg naast Sir Peter Morgan de aanwijzingen op een pad naar de St. Paul's Cathedral, de Prinzipalmarkt, de St. Lamberti-kerk en het oude stadhuis. Bewijs jezelf als detective en los het mysterie van Noordrijn-Westfalen op. De jacht begint voor de deur van het Westphalia State Museum, waar Sir Peter Morgan je de kans biedt om lid te worden van zijn detectiveacademie. Vind aanwijzingen in de middeleeuwse kathedraal van St. Paul, die dateert uit de 13e eeuw en gotische en romaanse architectuur heeft. Loop tussen de puntgevelhuizen rond de Prinzipalmarkt om het volgende stukje van de puzzel te vinden en stel je het leven van de lokale bevolking eeuwen geleden voor. Onderzoek het stadhuis en de dominante kerk van St. Lamberti, die ook de perfecte achtergrond vormen voor enkele foto's met een middeleeuws gevoel. Zodra je de download-instructies van de game hebt gevolgd, kun je op elk moment beginnen en pauzeren als je ze nodig hebt. Je hoeft je niet te haasten, er is geen tijdslimiet om het spel te voltooien.

Oude stad van Münster: ontsnappingsspel in de buitenlucht

5. Oude stad van Münster: ontsnappingsspel in de buitenlucht

Laat het spel beginnen. Trek eropuit als helden met een team en volg een aangrijpend verhaal om de stad te redden. Kraak codes binnen de tijdslimiet van 120 minuten en lever logische oplossingen voor aanwijzingen en puzzels, de enige manier om stukje bij beetje dichter bij de finale te komen. De taken worden naar een iPad gestraald, als een livechat met een persoonlijke gamemaster. Breng het hart van een gamer en het verlangen naar een avontuur in een echte 3D-omgeving. Ga helemaal op in het avontuur en vergeet of het zich afspeelt in de stad of in een vreemde wereld. Maak je klaar voor een spannende uitdaging, coole gadgets en een sterk team. Verken de buurt, het perfecte terrein voor enthousiaste denkers. Laat je inspireren door het stadsbeeld, ontcijfer architecturale codes en vind de ontbrekende elementen om de missie op te lossen.

Münster: Bierproeverij Riksja Tour

6. Münster: Bierproeverij Riksja Tour

Combineer geschiedenis en bier tijdens een riksjarit door Münster. Proef Helles, Pils, Scottish Ale en IPA's terwijl je door de prachtige stad Münster vaart. Ontmoet je riksja-chauffeur en gids in het oude stadhuis en begin je biertour. Op de bierviltjes van Brouwerij Finne staan afbeeldingen van beroemde gebouwen uit Münster. Terwijl je rondrijdt, ga je naar elk van deze bezienswaardigheden en drink je het bijbehorende bier. Bezoek de Prinzipalmartk en bekijk het paleis. Stop bij de Aasee, Erbdrostenhof, Zwinger en de kathedraal. Drink bij elke stop een van de ambachtelijke bieren van Finne Brewery. Probeer een Helles, Pils, Scottish Ale, Pale Ale en een IPA. Terwijl je rijdt, hoor je enkele lokale dönekes (kleine verhalen) van je lokale chauffeur.

Münster: privérondleiding met riksja-stad

7. Münster: privérondleiding met riksja-stad

Ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden van Münster tijdens een riksja-rondleiding door de stad. Luister naar fascinerende dönekes van je lokale gids, bekijk de prachtige Dom van Münster en stop om de vele sculpturen aan de oever van de Aasee te bewonderen. Begin je rondleiding bij het oude stadhuis en ga naar de Prinzipalmarkt. Rijd vervolgens naar het imposante Schloss Münster en hoor de rijke geschiedenis van je gids. Ga verder naar de Aasee en bekijk de vele sculpturen in de buurt. Stop om de prachtige barokke architectuur van het Erbdrostenhof te bewonderen en de Zwinger te zien, een deel van de oude stadsmuren. Eindig met een stop buiten de kathedraal van Münster. Terwijl je rijdt, hoor je een paar dönekes van je chauffeur.

Münster: interactieve stadsquiz en rondleiding

8. Münster: interactieve stadsquiz en rondleiding

Neem je kennis mee de straat op en verzamel nieuwe stadsinzichten tijdens een speelse sightseeingtour door de oude binnenstad van Münster met een tablet en een team. Neem je beste vrienden mee terwijl je langs de meest iconische lokale sites reist en leuke uitdagingen aangaat, misschien zelfs tegen andere teams. Start het spel op je meegeleverde iPad om leuke weetjes over de stad te leren en zoveel mogelijk punten te verzamelen. Verdien punten door vragen te beantwoorden, foto- en videotaken uit te voeren en uitdagingen aan te gaan die je naar de volgende plekken brengen om te verkennen. Geniet van deze spannende kans om de wijk op een leuke manier en in je eigen tempo te leren kennen. Baan je een weg door de stedelijke jungle en beslis waar je heen gaat en welke taak je vervolgens oplost. Je krijgt altijd realtime de juiste oplossingen voor de quizvragen op je iPad.

Münster: privé begeleide sculpturentour op een riksja

9. Münster: privé begeleide sculpturentour op een riksja

Ontdek de innovatieve Münster Sculpture Projects tijdens deze begeleide privérondleiding door de stad. Berijd een riksja door de stad en bekijk prachtige kunstwerken in openbare parken, straten en binnenplaatsen. Ontmoet je gids in het historische stadhuis en klim aan boord van je riksja. Leer tijdens het rijden over de Münster Sculpture Projects, die om de 10 jaar plaatsvinden, te beginnen in 1977. Telkens zijn sculpturen van het project in de stad gebleven. Verken de stad met je gids en bekijk fascinerende werken van Bruce Naumann, Rosemarie Trockel, Claes Oldenburg, Donald Judd, Jorge Pado, Per Kirkeby, Ilya Kabakov, Thomas Schütte, Martha Rosler en Daniel Buren.

Münster: Riksjaverhuur

10. Münster: Riksjaverhuur

Verken Münster vanuit het comfort van een gehuurde riksja. Kies waar je heen wilt en bepaal je eigen tempo met een elektrische, gemakkelijk te manoeuvreren riksja. Haal uw riksja op bij het centraal station van Münster en begin uw huurperiode. Leer de ins en outs van hoe u snel en gemakkelijk met de compacte fietstaxi moet omgaan voordat u de stad in gaat. Rijd naar de prachtige kathedraal van Münster of ga naar het monument aan de Zwinger. Stop bij een café om spullen te halen voor een picknick in de buurt van de Aasee, of fiets gewoon door de oude stad. Breng je riksja na 24 uur terug naar de ophaalplek.

Beschikbare activiteiten

  • Toegangstickets
  • Privétours
  • Andere belevingen
  • Dagtochten
13 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Münster, Duitsland

Wil je alle activiteiten in Münster, Duitsland ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.