Kies data
Dingen om te doen

Brno

Brno: De beste dingen die je niet wil missen

Brno: historische stadswandeling

1. Brno: historische stadswandeling

Slenter door het historische centrum van Brno, de hoofdstad van Moravië, en bewonder overdag of 's avonds rijke architectonische schatten. Bezoek topattracties zoals de kathedraal van Saints Peter en Paul. Volg je gids naar pleinen zoals het Vrijheidsplein (het belangrijkste marktplein uit de middeleeuwen), het Vrijheidsplein en het Kapucijnenplein (Kapucínské náměstí), waar de crypte van het Kapucijnenklooster de gemummificeerde overblijfselen van stadsedelen bevat. Ga naar de Groentenmarkt, gelegen boven een labyrint van ondergrondse gangen die werden gebruikt om voedsel op te slaan, bier te brouwen en rijpe wijn. Bekijk de allegorische gravures van de Parnassus-fontein en bewonder de renaissancegevel van het Reduta-theater, waar Mozart ooit speelde. Luister naar de legende van de draak en het wiel in het oude stadhuis en bekijk het nieuwe stadhuis, het huis van de edelen van Leipa en de kerk van St. James voordat je terugkeert langs Joseph Street (Josefska). Bezoek tijdens feestelijke feestdagen, zoals Kerstmis en Pasen, traditionele markten en leer meer over de Tsjechische tradities en gebruiken.

Van Wenen: dagtrip naar Praag met begeleide wandeling

2. Van Wenen: dagtrip naar Praag met begeleide wandeling

Maak een dagexcursie naar Tsjechië terwijl je in Wenen bent. Verken de cultuur en geschiedenis van de Gouden Stad Praag met een lokale gids. Bekijk de beroemdste bezienswaardigheden van de stad en ontdek de verborgen straten tijdens een wandeltocht. Kies tussen een bustour of een tour met kleine groepen voor maximaal 8 deelnemers. De tour begint met het ophalen van je centrale hotel in Wenen op het vooraf afgesproken tijdstip. Terwijl u door Moravië reist tijdens uw 4-uur durende reis naar Tsjechië, kunt u genieten van het landschap van de historische Tsjechische landen. Bij aankomst in Praag maak je een uitgebreide wandeltocht met je ervaren lokale gids. Bezoek het Nationaal Theater, de Karelsbrug, de elegante woningen langs de rivier, de Parijse straat, de Joodse begraafplaats, het Wenceslasplein en het Oude Stadsplein. Daarna heb je de tijd om de oude stad te verkennen of zelfstandig naar souvenirs te zoeken. Voor alle bierliefhebbers, mis de kans niet om het beste bier ter wereld te proeven door een Tsjechisch brouwsel te proeven. Je tour eindigt met vervoer terug naar je hotel/accommodatie in Wenen.

Van Krakau Balice Airport: privétransfer naar Brno

3. Van Krakau Balice Airport: privétransfer naar Brno

Na boeking ontvang je direct een bevestiging. Uw chauffeur wacht op de afgesproken tijd in de aankomsthal met een naambordje. Deze transferservice is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar en wordt verzorgd door gloednieuwe, luxe auto's met wifi en ervaren Engelssprekende chauffeurs. Jij kiest de tijd en datum, wij regelen de rest. De reis zelf duurt ongeveer 3,5-4 uur en het zal een tijd van rust en verjonging zijn voor de volgende uitdaging. Wij bieden altijd de hoogste kwaliteit transportdiensten.

Veelgestelde vragen over Brno

Wat zijn deze week de beste dingen om te doen in Brno?

Welke tours in Brno nemen aanvullende Covid-19-maatregelen?

Deze belevingen in Brno nemen aanvullende Covid-19-maatregelen:

Sitemap Brno

Wil je alle activiteiten in Brno ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.