Taormina (Mini)bustours

Taormina (Mini)bustours: Onze meest aanbevolen

Taormina: CityBySee hop-on hop-off dagkaart

1. Taormina: CityBySee hop-on hop-off dagkaart

Ontdek de kunst, geschiedenis en prachtige natuur rondom Taormina tijdens deze hop-on/hop-off tour. Verken de steden op de manier die het beste bij uw wensen past, zodat u controle heeft over uw vakantie. Draag een koptelefoon die u in de door u gekozen taal begeleidt, zodat u eropuit kunt gaan en de charme en sfeer kunt bewonderen van plaatsen die Taormina over de hele wereld beroemd hebben gemaakt. Bezoek de plaatsen waar enkele scènes uit de film "The Godfather", Savoca en Forza d'Agrò zijn opgenomen, en de buitengewone Alcantara Gorges: de beroemde lavacanyon van Sicilië. De route van de open bustour is als volgt: 1.) Giardini Naxos 2.) Taormina 3.) Letojanni 4.) Castelmola 5.) Savoca 6.) Forza d'Agrò 7.) Alcantara-kloven

Van Catania of Taormina: Agrigento en Piazza Armerina Tour

2. Van Catania of Taormina: Agrigento en Piazza Armerina Tour

Vertrekkend vanuit Catania of Taormina, is de eerste stop van de tour Agrigento, bekend om zijn Vallei van de Tempels, een van de meest opvallende archeologische gebieden van Italië, evenals de grootste ter wereld, met daarin een buitengewoon monumentaal erfgoed en landschap. Het Archeologisch Park is in 1997 door UNESCO op de Werelderfgoedlijst geplaatst vanwege de uitstekende staat van instandhouding van de tempels en herbergt de overblijfselen van elf Griekse tempels, waaronder de Tempel van Concord, een van de best bewaarde ter wereld. Daarna ga je naar Piazza Armerina, een stad in het hart van Sicilië, waar je de beroemde Villa Romana del Casale zult bezoeken, een site van groot artistiek en archeologisch belang, daterend uit de vierde eeuw. Binnen kun je de grootste collectie Romeinse mozaïeken bewonderen die het best bewaard zijn gebleven ter wereld, gekenmerkt door de weergave van mythologische verhalen, jachttaferelen, banketten, momenten uit het dagelijks leven: echte encyclopedieën uit de oudheid.

Castelmola en Taormina Full-Day Sightseeing Tour

3. Castelmola en Taormina Full-Day Sightseeing Tour

Geniet van een hele dag schilderachtige tocht van de oostkust van Sicilië met een pick-up-and-drop offs van de havensteden van Naxos, Messina en Catania. Reizen per voertuig met airconditioning, zal uw eerste stop het pittoreske middeleeuwse dorp Castelmola zijn, naar aanleiding van een panoramische weg van Naxos die 1740 voet (530 meter) boven zeeniveau uittorent. De reis zelf is een avontuur, maar de bestemming is een droom. Geniet van een panoramisch uitzicht op zee, en neem een ontspannen wandeling langs de smalle straatjes en steegjes. Dan, hoofd naar beneden naar Taormina, vaak aangeduid als de "Parel van Sicilië." Bewonder historische bezienswaardigheden, zoals fragmenten van de oude stadsmuren en de Porta Messina ingang, evenals de 10e-eeuwse paleis van Corvaja. Geniet van de artistieke sfeer terug te vinden in het schilderachtige cafés, restaurants en boetieks langs de Corso Umberto, waar u genoeg tijd krijgt om te verkennen op uw eigen. En een bezoek aan de ruïnes van het Teatro Greco, het bezetten van een verheven locatie hoog op een heuvel die beloont met nog meer adembenemend uitzicht.

  • Privétours
  • Hop on, hop off-tours
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Taormina

Welke topattracties zijn een must-see in Taormina?

De topattracties in Taormina zijn:

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Taormina?

Sitemap Taormina

Wil je alle activiteiten in Taormina ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.