Azoren
Walvis- & dolfijnspottours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Azoren

Wil je alle activiteiten in Azoren ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Azoren

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 2 beoordelingen

Mijn walvistocht was geweldig! We hadden een geweldige gids en kapitein. We werden opgeleid over het gezond houden van de oceaan. Maar vooral veel geleerd over de walvissen en dolfijnen. We gingen naar de boot en wat een geweldige reis. Ik hield van de rit en toen kregen we een potvis te zien, veel dolfijnen. En mijn meest gekoesterde moment: het walviskalf dat onze boot kwam onderzoeken, maar daarna snel naar zijn moeder ging om gevoed te worden. Waar je ook de kans krijgt, neem deze tour. Het personeel is geweldig, vriendelijk en ze weten wat ze doen. En dat doen ze met liefde!

Aardige mensen, prima uitleg en prachtige boot. Verschillende soorten dolfijnen gezien en m.b.v. onderwatermicrofoon potvissen opgespoord. Niet te geloven: 3 jonge potvissen en 2 volwassen dieren. Geweldig, wat een enthousiasme. Maar je moet wel geluk hebben dat je ze vindt. Op Terceira wel veel dolfijnen, maar helaas geen walvissen gezien. Op Sao Miguel beiden gezien, echt geluk. Dus houd er rekening mee dat het de 1e keer niet lukt en zorg dat je tijd hebt om eventueel vaker mee te gaan!

Een onvergetelijk moment We zagen dolfijnen rond onze boot springen We hebben ook walvissen gezien, maar verwacht ze niet uit de oceaan te zien springen: je ziet alleen hun ruggen… Het zodiac-uitje is net zo indrukwekkend !! Spanning gegarandeerd

Zeer interessante excursie, de gids sprak meerdere talen en kon zich aan iedereen aanpassen. De uitleg tijdens de briefing en tijdens de excursie was duidelijk en precies. Wetenschappelijk zeer kwalitatieve inhoud

Supersnelle boot, we zijn erin geslaagd om dolfijnen en potvissen te zien, voldeed aan alle verwachtingen en uitstekende gids en piloot.