Wat je niet wil missen in Noordwijk

Lisse: Drive-it-Yourself Electric Dune & Beach Audiotour

1. Lisse: Drive-it-Yourself Electric Dune & Beach Audiotour

Geniet van een ontspannen tocht door de kuststreek van Zuid-Holland in een elektrische 2-persoons Renault Twizy met GPS-navigatie. Het unieke open en eigentijdse design van een elektrische auto geeft je een gevoel van vrijheid op de openbare weg. Je voelt, ruikt en ervaart waar je rijdt. Rijd in je eigen tempo door de natuur, zandduinen en pittoreske kustdorpjes. Terwijl u de omgeving verkent, deelt een audiogids aan boord aanvullende informatie en feiten over de omgeving. Parkeer de Twizy om het strand en de zee van dichtbij te zien voor uitstekende fotomomenten.

Lisse: rij zelf door de bollenvelden met deze GPS-audiotour

2. Lisse: rij zelf door de bollenvelden met deze GPS-audiotour

Ervaar de betoverende en iconische tulpenvelden op hun zuiverst. Geniet van een zelfgeleide tour door de beroemde bollenstreek, waarbij je de geuren en kleuren in je opneemt en zo vaak als je wilt kunt stoppen voor een selfie tussen de tulpen- en bloembollenvelden. Rijd in een stoere open-cabine Twizy over een route van 20 km langs de kleurrijke tulpen- en bloemenvelden. De route leidt jou door de beroemde bollenstreek en langs een authentieke bloembollenkwekerij. Tijdens je tour zal jouw audiogids je informeren over alle ins en outs van het gebied, terwijl je ook interessante feiten over de tulpenindustrie te horen krijgt. Rijd over landweggetjes langs de bloeiende tulpen en parkeer je Twizy langs de weg om de bloemenzee van dichtbij te bewonderen. Het besturen van een Renault Twizy is super eenvoudig en leuk, en onderweg zul je zeker veel aandacht trekken. Voor kinderen van 4 t/m 16 jaar is er een uitdagende schattenjacht: zullen ze de code van de kluis kraken en een coole prijs winnen?

Lisse: Drive-it-Yourself GPS Audiotour Zomerbloem

3. Lisse: Drive-it-Yourself GPS Audiotour Zomerbloem

Beleef de pure en betoverende duin- en zomerbloemen showtuinen. U kunt in uw eigen tempo door de beroemde Bollenstreek cruisen met een zelf te rijden Zomerbloementour. U kunt lekker achterover leunen in een elektrische 2-zits Renault Twizy, inclusief gps-navigatie en audiogids om één van de mooiste en kleurrijkste gebieden van Nederland zo goed mogelijk te verkennen. Terwijl u geniet van de opvallende kleuren en aangename geuren, kunt u de Twizy bij de aangegeven haltes parkeren om de charmante zomerbloemen van dichtbij te bewonderen. Deze 3 uur durende tocht is ongeveer 35 kilometer lang en voert je door de beroemde Bollenstreek met stops bij een van de grootste zomerbloemen- en dahliashowtuinen van Europa en de zomerbloemen- en dahliashowtuin van Kasteel Keukenhof. Deze tour laat je ook het geweldige duingebied zien. De gps-navigatie met een vaste route zorgt ervoor dat je geen hotspots mist en gegarandeerd alle bekende en verborgen schoonheden van deze regio in Zuid-Holland tegenkomt. De audiogids vertelt je alle ins en outs over de bezienswaardigheden en leuke weetjes. Rijden met de Renault Twizy zal stressvrij en erg leuk zijn, met gegarandeerde aandacht voor detail onderweg. Het is een stil en 100% elektrisch voertuig, wat je tocht verrassend milieuvriendelijk maakt.

Lisse: Drive-it-Yourself Geschiedenis en Kasteel Audiotour

4. Lisse: Drive-it-Yourself Geschiedenis en Kasteel Audiotour

Ontdek enkele van de mooiste kastelen en luxe landgoederen van Zuid-Holland met het gemak van een compacte elektrische auto. De regio Zuid-Holland heeft een rijke historie, wat heeft geresulteerd in diverse prachtige kastelen, kerken en luxe landgoederen. Deze sites zijn meestal verborgen, maar met deze zelfrijdende GPS-audiotour kun je er een aantal vrij ontdekken. In een 100% elektrische 2-persoons Renault Twizy, compleet met gps-navigatie en audiogids, verken je in je eigen tempo een aantal historische bezienswaardigheden en gebouwen. Het unieke open ontwerp van uw Renault Twizi geeft u een gevoel van volledige vrijheid. Je voelt, ruikt en ervaart waar je rijdt. Rijden in een Renault Twizy is supergemakkelijk en leuk, en onderweg trek je veel bekijks.

Datums kiezen

Ontdek het beste van
Noordwijk

1 activiteiten gevonden
Sorteren op:

In de buurt van Noordwijk

Meer zien

Andere activiteiten in Noordwijk

Wil je alle activiteiten in Noordwijk bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Noordwijk

Het was een erg goede tour omdat ik me al had gekwalificeerd. De service van het partnerpersoneel was uitstekend, het voertuig was in goede staat. De GPS-route biedt u de mogelijkheid om door verschillende tulpenplantages te gaan, maar allemaal op privéterreinen langs de weg waar alle soorten voertuigen rijden. Er zijn geen tegenslagen voor u om te parkeren en foto's te maken. Het enige punt is in de "Tulip Store". Op onze tour waren er geen tulpen meer zoals te zien op de foto's op de website voor kaartverkoop. Hoewel ik de bovenstaande observaties aanbevelen dat u doet.

Had een onverwachte noodsituatie waardoor ik de tour niet kon voltooien, maar Renzy bleek zeer gerenommeerd en betrouwbaar te zijn en maakte andere regelingen voor mij die zeer bevredigend bleken. De tuinen waren fantastisch; niet te missen

Een unieke ervaring met deze grappige voertuigen ;) De tocht door de bloemenvelden is bijzonder. We raden het zeker aan.