Machu Picchu (Mini)bustours

Machu Picchu (Mini)bustours: Onze meest aanbevolen

Aguas Calientes: officieel ticket, bus & gids Machu Picchu

1. Aguas Calientes: officieel ticket, bus & gids Machu Picchu

Ontmoet je chauffeur in je hotel of het treinstation in Aguas Calientes. Begeef je op de prachtige rit van 30 minuten naar Machu Picchu, waar je je paspoort toont en door de veiligheidscontrole gaat. Loop 20 minuten naar het bovenste gedeelte van Machu Picchu en volg je gids naar de perfecte uitkijklocatie. Je gids leidt je door de legendarische site tijdens een 2-uur durende rondleiding, waarin je de geschiedenis van de verloren stad en Machu Picchu ontdekt. Krijg een panoramisch uitzicht op de ruïnes en de omliggende bergen. Verdwaal in de doolhofachtige stenen constructies. Daarna keer je terug naar Aguas Calientes.

Machu Picchu Combo met kleine groepen: toegangsticket, bus en gids

2. Machu Picchu Combo met kleine groepen: toegangsticket, bus en gids

Na aankomst in Aguas Calientes, ga je naar Consettur Bus Station om je Machu Picchu-avontuur te beginnen. Overhandig eenvoudig je geprinte ticket, spring erop en geniet van de adembenemende rit door de wolken naar Machu Picchu. Negeer de lange rijen met je vooraf gekochte toegangsticket in de hand en word lid van je reisgezelschap. Laat je leiden door de voorpoorten en volg je gids op een reis van 2 uur door de oude citadel. Luister terwijl je gids elke vraag beantwoordt. Na je tour heb je vrije tijd om te verkennen, foto's te maken en misschien zelfs vrienden te maken met een lama.

Van Cusco: privédagtrip Machu Picchu met panoramische trein

3. Van Cusco: privédagtrip Machu Picchu met panoramische trein

Ontmoet onze chauffeur in uw Cusco Hotel voor een mooie transfer over de weg naar het treinstation. Stap aan boord van de trein, leun achterover en ontspan terwijl je geniet van de 2 uur durende reis door de Heilige Vallei. Tijdens de reis bewonder je het spectaculaire uitzicht over het berglandschap en passeer je enkele belangrijke steden zoals Ollantaytambo. De uitzichten worden nog beter als je kiest voor de panoramische Vistadome-trein, die bredere ramen aan het plafond en comfortabelere stoelen heeft. Het bevat ook een snack en drankje op basis van Andes-ingrediënten, evenals souvenirs die u aan boord kunt kopen. Aankomst in de stad Aguas Calientes en vertrek met je gids voor een busrit van 30 minuten bergopwaarts naar de hoofdingang van Machu Picchu. Kort na het inchecken begint u aan uw privétour en ontdekt u de prachtige architectuur van de Citadel door een bezoek te brengen aan de meest opmerkelijke bezienswaardigheden, zoals de Tempel van de Zon, de Tempel van de Maan. Bekijk de indrukwekkende terrasvormige velden van de landbouwsector en maak de beroemde foto vanaf het observatorium met de verloren citadel en de Huayna Picchu-berg achter je. Na het afronden van het begeleide deel, geniet je van vrije tijd om op eigen gelegenheid te verkennen. Neem vervolgens de bus terug naar Aguas Calientes. Als de tijd het toelaat, kunt u de stad verkennen en lunchen met uitstekende aanbevelingen van uw gids, voordat u terugkeert naar het station. In de late namiddag ga je terug naar het treinstation voor je terugreis naar Cusco. Beëindig uw ervaring het beste aan boord, met een blik op de Andes-cultuur door middel van muziek en entertainment die u veel plezier zullen bezorgen. Bij uw aankomst op het treinstation zal een privéchauffeur u terugbrengen naar uw accommodatie in Cusco.

Van Cusco: privé Machu Picchu-tour & panoramische treinrit

4. Van Cusco: privé Machu Picchu-tour & panoramische treinrit

Haal het meeste uit je tijd in Cusco met een privétour van een hele dag door het beste van Machu Picchu. Geniet van het ophalen van je hotel in Cusco, reis door de Andes met de trein met panoramisch uitzicht en geniet van de schilderachtige schoonheden van de reis naar Machu Picchu, leer over de oorsprong van Machu Picchu tijdens een begeleide wandeling. Nadat je bent opgehaald bij je hotel, reis je naar Ollantaytambo voor je treinrit naar Aguas Calientes. Geniet van een panoramisch uitzicht op het Andesgebergte en de omliggende jungle vanuit de treinwagons met uitzicht op de koepel, met panoramische ramen. Stap dan in de bus voor een snelle rit van 25 minuten naar Machu Picchu en vermijd de lange wandeling. Geniet van een begeleide wandeling door deze historische citadel en leer over de belangrijkste bezienswaardigheden, zoals het hoofdplein, de tempel van de drie ramen, de heilige zonnewijzer en de begraafplaats. Na het bezoek kun je genieten van vrije tijd in Aguas Calientes om de stad te verkennen of te lunchen voordat je de trein terug naar Ollantaytambo neemt, vanwaar je aan het eind van de dag wordt afgezet bij je hotel in Cusco.

Sitemap Machu Picchu

Wil je alle activiteiten in Machu Picchu ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Machu Picchu

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 233 beoordelingen

Lees meer over de gids van de reis naar het hotel waar u uw commentaar kunt geven op de dag van de lendemain va se dérouler. Ensuite, rendez vous avec une dame de l'agence le lendemain qui nous a place dans un bus pour le Machu Picchu. Rencontre met gids. Mais quel talent en quelle connaissance ! Tous ses commentaires éteint fondés et avec zendt avec tellement de passion et de bienveillance uit. De plus. Il n'hésite pas à se prêter au jeu de photographe pour avoir vos plus mooie clichés d'une des 7 merveilles du monde. J'ai vraiment aimé ce tour, c'était un tel délice pour les yeux et intellectuel. Merci beaucoup pour cette expérience d'une vie ! Tout eenvoud onmiskenbaar !

Gezien de puinhoop die het was om tijdens een treinstaking in Aguascalientes te komen, zou ik deze jongens een miljoen keer boeken voor het gemak om dit avontuur met hen aan te gaan. Ze zaten bovenop hun communicatie, whatsapp, volgden op en beantwoordden alle vragen.

Machu Picchu was geweldig. Het weer is zo goed, maar niemand kan er iets aan doen. Gids was super aardig en sprak goed Engels. Is erg toeristisch en gewoon duur.

Ze bezorgden ons de toegangskaarten voor Machu Picchu ondanks dat we uitgeput waren.Hoewel we de tickets de laatste dag voor binnenkomst hadden, kregen ze het.

Fijn om tevoren al een gids geregeld te hebben die avond tevoren al even langs kwam