Parijs
Dinerarrangementen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Parijs

Wil je alle activiteiten in Parijs ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Parijs

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 3.651 beoordelingen

De ervaring van eten op een boot met uitzicht op de Seine was leuk met zn tweeën, en het personeel aan boord was vriendelijk. De boot was alleen wel wat te laat, de rondvaart ging (volgens het personeel door omstandigheden) niet langs de Parijse bezienswaardigheden en er was veel verwarring over welke gasten er allemaal mee mochten (na aandringen mochten wij uiteindelijk mee, geen idee eigenlijk waarom wij wel en anderen niet). Op zich wel leuk dus, maar niet heel strak georganiseerd

Wij hebben eerst gegeten en daarna de boottocht gedaan . Het eten was erg goed , zelfs voor de 3 kids die we bij ons hadden . Zeer vriendelijke bediening , het eten duurde ongeveer 2.30 uur en daarna de boottocht die ook zeer de moeite waard was . Een tip is om de boottocht te doen als het donker is , dit is erg mooi met alle lampjes in stad . Deze activiteit is zeer aan te raden , zeker voor de prijs die je er voor betaald !

Leuke reis en goed eten. Netjes verzorgd. Grootste tegenvaller, Er worden fotos gemaakt die je voor belachelijk veel geld kan kopen €60,- Terwijl je al best Te veel geld betaald voor De maaltijd die bezorgd word.

Het werkt goed, je moet alleen goed in de gaten hebben waar je je je werkelijke tickets moet halen. zeker voor het Louvre , Parijs. Dat was ongeveer 10 minuten lopen vanaf de ingang van het museum zelf

Goed gegeten, kwaliteit en op juiste temperatuur. Snel geserveerd en vriendelijk personeel. ‘Kerstmuziek’ was hard en opera achtig, niet fijn. Tour duurt 1.15 mij dan wordt het wel krap met de tijd .