Kies data

Parijs Citycards

Veelgestelde vragen over Parijs

Welke topattracties zijn een must-see in Parijs?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Parijs?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Versailles

Overzicht activiteiten in Parijs

Wil je alle activiteiten in Parijs ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Parijs

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 1.902 beoordelingen

Zeer mooie stad, met veel bezienswaardigheden. Bezoek zeker het paleis van Versailles en het Louvre. Als je van kunstmeesterwerken houdt, bezoek dan ook het D'Orsey-museum en het Centre Pompidou. U kunt ook een bezoek brengen aan het Rodinmuseum, het Picassomuseum en het Orangeriemuseum. De metro van Parijs is de goedkoopste en gemakkelijkste manier om je door de stad te verplaatsen, dus koop je metrokaart voor een week vanaf de eerste dag en vergeet niet je foto toe te voegen en je naam op de paskaart te schrijven, want je kunt betalen als je doe dat niet. WEES VOORZICHTIG voor dieven. Zoals Parijzenaars me vertelden, zijn ze overal in de stad, dus zoek naar je telefoons, portemonnees en ander personeel. Over het algemeen was het een onvergetelijke reis naar de kunststad, parfumboetieks, romantische nachtwandelingen en betoverende gebouwen. En natuurlijk vergeet u de Eifeltoren niet. Geniet van je reis!

Ik was erg blij met dit abonnement. Voor sommige musea moest ik reserveren, allemaal aangegeven op de Franse site en ook op de app, ik denk alleen voor een kwestie van toeristenaantallen. Bovendien is de aangegeven winkel gemakkelijk te vinden en te herkennen omdat je de tekst op de etalage kunt zien. De jongens die in de winkel werkten waren erg aardig. Op basis van de dagen van de pas gaat de geldigheid in vanaf de eerste aantekening. Ten slotte is voor musea zonder reservering alleen een abonnement vereist. Bedankt.

We hebben een groot aantal plaatsen bezocht, zoals onder andere het Louvre, het paleis van Versailles, het Muse d'Orsay, het Muse de Cluny. Het was absoluut de moeite waard, aangezien u een aanzienlijk bedrag bespaart, naast het feit dat u een kleine gids met bezienswaardigheden in Parijs bij u heeft. Herinner er altijd aan om voor uw bezoek te controleren of alle attracties geopend zijn, om geen tijd en moeite te verspillen om daarheen te gaan.

Het was een reservering net ervoor, maar het was goed omdat het een plan was om het Louvre te betreden.

Ik vond het erg fijn dat er geen lange wachtrijen waren.