Kies data
Parijs

Sightseeing op wielen

  • Rondleidingen
  • Privétours
51 activiteiten gevonden
Ordenen op:
1 - 16 / 51

Sitemap Parijs

Wil je alle activiteiten in Parijs ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Parijs

Geweldige ervaring, goed georganiseerde, stipte, interessante en zeer informatieve audiogids en Franse muziek die je onderdompelde in de prachtige sfeer van Parijs. Een geweldige manier ook voor degenen die de stad al kennen, om nieuwe functies te ontdekken en Parijs in een ander licht te zien. Absoluut opnieuw gedaan de volgende keer dat we naar Parijs komen Ps. Breng een zware jas mee

Heerlijke dag gehad dankzij de hop on, hop off bustour. Voor ons was dit de perfecte manier om veel van Parijs te zien in een relatieve korte tijd. Wij zouden dit dus zeker aanraden als je niet te veel kilometers wilt maken, maar wel alles in 1 dag (of meerdere) wilt zien!!

We hebben de bus twee dagen geboekt en het was echt ideaal om op deze manier bij de mooiste bezienswaardigheden te komen. De beste plekken zijn bovenin en dan helemaal voorin de bus. Daar kan je alles goed zien en mooi foto's maken.

Super leuke manier om de stad rond te gaan. Ergvriendelijk personeel. Binnen 10 minuten is er altijd een bus waar je in kan stappen!

Goeie trip met leuke bezienswaardigheden Echt een aanrader