Parijs
Kasteel- & paleistours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Parijs

Wil je alle activiteiten in Parijs ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Parijs

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 4.112 beoordelingen

Aanrader! Voor wie meer wilt weten, en meer wilt zien.

Marion was een fantastische gids en zeer sympathiek! Ze vertelde ook verhalen over de wat minder bekende werken, en kon antwoord geven op elke vraag. Ik maak sinds een paar jaar gebruik van gidsen tijdens mijn bezoeken aan de grotere musea, en doe eigenlijk niet anders meer. Het extra geld dat je betaald vind ik het wel waard, doordat ik zoveel meer te weten kom. Mijn dochter van 10 vind een museumbezoek ook veel fijner met een gids. Ik moet misschien één en ander vertalen, maar dat houdt de interesse niet tegen. Heb een geweldig indruk van het Louvre gekregen!

William as guide was magnificent. He started the tour in la rotonde des abonnees and already enjoyed us with a first story of the opera. One hour and a half tour was over in no time due all the magnificent things we saw in the opera building . The hall, the staircase the orchestra. the foyer which is widther higher than the mirror room at the Versailles Palace. He spoke about the opera with passion. sparkling in his eyes, intonationin his voice and gestures with his hands. We did the English tour.

Gids met veel kennis van zaken en veel geleerd

Wat een fijne gids en wat een immense kennis over alle kunstcollecties in t Louvre getoond. Een aanrader. Minpuntje is dat je wel in je "vakantiemail" goed moet kijken waar het ontmoetingspunt is. Nu ging ik met mijn elektronische vouchers blind het museum in. Even bovenaan de bevestigingsmail hiermee beginnen voordat je enthousiast je ticket probeert ergens veilig te stellen en niet meer verder leest.

Leuke ervaring voor met name jongere kinderen

Ben blij dat ik de Segway niet in de drukke stad van Parijs heb geboekt. Het was best wennen om zo”n apparaat te besturen en dan ook nog rond te kijken naar bezienswaardigheden. Het besturen van een Segway was eigenlijk wel het hoogtepunt van de tour. In het park zijn verder weinig bijzonderheden . 1 uur is genoeg

zeer enthousiaste gids die boeiend kon vertellen!

Lavinia was onze jonge gids, maar daarmee niet minder waard: ze wist veel over Versailles en kon het op een zeer boeiende wijze brengen! Ondanks de koude ochtend, kon ze ons warm maken voor de ongelooflijke tuinen van Versailles. We zullen deze tour niet vergeten.