Parijs
Luchthaventransfers

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Parijs Luchthaventransfers: Onze meest aanbevolen

Parijs: privé-CDG-luchthaventransfer van of naar het stadscentrum

1. Parijs: privé-CDG-luchthaventransfer van of naar het stadscentrum

Geniet van een probleemloze en handige vertrek- of aankomstdag in Parijs met een privétransfer van of naar de luchthaven Parijs-Charles De Gaulle. Bij uw aankomst op de luchthaven Parijs-Charles De Gaulle ontmoet u uw chauffeur in de aankomsthal die een bord met uw naam erop vasthoudt. Word begeleid naar uw voertuig en ontvang assistentie bij uw bagage. U hoeft zich geen zorgen te maken als uw vlucht vertraagd is, omdat uw bestuurder regelmatig wordt bijgewerkt met vluchtwijzigingen. Als u Parijs verlaat, wordt u opgehaald bij uw hotel en met voldoende tijd naar de luchthaven gebracht om uw vlucht te halen. Uw chauffeur is gekwalificeerd, Engels sprekend en zorgvuldig gekozen om u de beste overstapervaring te bieden. Tijdens de schilderachtige rit van 40 minuten geven ze je graag lokale informatie, evenals suggesties voor plaatsen om te bezoeken en dingen te zien tijdens je verblijf in Parijs.

...
Parijs: privétransfer tussen Parijs en CDG Airport

2. Parijs: privétransfer tussen Parijs en CDG Airport

Vermijd de stress van het bereiken van uw hotel of luchthaven door een privétransfer te boeken tussen de luchthaven Charles de Gaulle en Parijs, of andersom. Deze service biedt een goedkopere optie met een voordelige auto, maar die is dag en nacht beschikbaar. De service is elke dag beschikbaar (behalve op 24 en 31 december, wanneer deze beschikbaar is tot 18:00 uur). Wanneer u op de luchthaven aankomt, geniet u van een comfortabele en ontspannen transferservice van de luchthaven Charles de Gaulle naar uw hotel of appartement in Parijs. Uw chauffeur zal voor u zorgen en u in alle comfort en veiligheid naar uw bestemming leiden. Als u na uw verblijf in Parijs een transfer nodig heeft voor uw vlucht vanaf de luchthaven Charles de Gaulle, boek dan een transfer aan boord van een comfortabele auto die u vanaf uw hotel naar de luchthaven zal begeleiden. Je chauffeur rent de hele reis, en alles wat je hoeft te doen is ontspannen en genieten van het landschap op je weg.

...
Parijs: privétransfer van / naar luchthaven Orly

3. Parijs: privétransfer van / naar luchthaven Orly

Vergeet de stress van het bereiken van uw hotel of het bereiken van de luchthaven door een privétransfer te boeken tussen Orly Airport en Parijs, of vice versa. Deze transferservice belooft de beste waar voor uw geld en is elke dag beschikbaar van 04:00 tot middernacht (met uitzondering van 24 en 31 december, wanneer deze beschikbaar is tot 18:00). Bij aankomst op de luchthaven Orly ontmoet u uw chauffeur en geniet u van een comfortabele en ontspannen transferservice naar uw hotel of appartement in Parijs. Uw chauffeur zorgt voor u en brengt u in alle comfort en veiligheid naar uw bestemming. Als u een transfer nodig heeft voor uw vertrekkende vlucht vanaf de luchthaven Orly na een verblijf in Parijs, boekt u deze service vanaf uw hotel naar de luchthaven. Het enige wat u hoeft te doen is ontspannen en genieten van het landschap onderweg.

...
Parijs: premium privétransfer van/naar Charles de Gaulle

4. Parijs: premium privétransfer van/naar Charles de Gaulle

Vergeet de stress om uw hotel of luchthaven te bereiken door een privétransfer te boeken tussen de luchthaven Charles de Gaulle en Parijs, of andersom. De transferservice is elke dag beschikbaar van 04:00 uur tot middernacht (behalve op 24 en 31 december, wanneer deze beschikbaar is tot 18:00 uur). Wanneer u aankomt op de luchthaven, kunt u genieten van een comfortabele en ontspannende pendeldienst van de luchthaven Charles de Gaulle naar uw hotel of appartement in Parijs. Uw chauffeur zorgt voor u en zal u in alle comfort en veiligheid naar uw bestemming leiden. Als u na uw verblijf in Parijs een transfer voor uw vlucht nodig heeft die vertrekt vanaf de luchthaven Charles de Gaulle, boek dan een transfer aan boord van een comfortabele auto die u vanuit uw hotel naar de luchthaven brengt. Je chauffeur runt de hele reis en je hoeft alleen maar te ontspannen en van het landschap te genieten onderweg.

...
Parijs: privétransfer Aéroport de Paris-Charles de Gaulle

5. Parijs: privétransfer Aéroport de Paris-Charles de Gaulle

Trakteer jezelf op een gemakkelijke privétransfer tussen Aéroport de Paris-Charles de Gaulle en Parijs, waardoor je tijd en zenuwen bespaart. De chauffeursservice is dagelijks beschikbaar van 04:00 uur tot 24:00 uur. (behalve op 24 en 31 december, alleen tot 18:00 uur).  Na je aankomst in Parijs word je opgehaald van de luchthaven Charles de Gaulle en geniet je van een comfortabele transfer naar het dromerige Parijs. Je wordt afgezet bij je hotel of privé-accommodatie in Parijs. You’ll be dropped off at your hotel or your accommodation in Paris. Je chauffeur zorgt voor je en brengt je snel en vooral veilig naar je bestemming. Als je na je verblijf in Parijs terug moet rijden naar Aéroport de Paris-Charles de Gaulle, word je opgehaald bij je hotel of accommodatie in Parijs en comfortabel naar de luchthaven gereden. Je chauffeur zorgt voor alles. Dus leun achterover en ontspan en geniet van de veilige en betrouwbare reis.

...
Orly Airport Shared Shuttle Transfer Service

6. Orly Airport Shared Shuttle Transfer Service

Bespaar geld en maak u op een last minute manier zorgen voor een taxi met een gedeelde pendeldienst van of naar de luchthaven Orly. Haal je op van je accommodatie in het centrum van Parijs en ontspan comfortabel tijdens een rit van 1 tot 1,5 uur. Profiteer van een meet and greet van je chauffeur in de aankomsthal na de landing en ontspan met de wetenschap dat er niet meer dan 3 stops onderweg zijn om andere passagiers op te halen. Gebruik van een dienst die 24 uur per dag, 7 dagen per week werkt en klaar is, ongeacht wanneer uw vlucht is gepland. Vermijd de stress van het openbaar vervoer met zware tassen en word veilig afgezet op uw eindbestemming.

...
Shuttleservice tussen Disneyland Parijs en CDG/ORY

7. Shuttleservice tussen Disneyland Parijs en CDG/ORY

Geniet van een comfortabele, magische shuttletransfer tussen luchthaven Charles de Gaulle (CDG) of Orly (ORY) en je Disneyland Parijs hotel of ander hotel in de omliggende omgeving. Verwacht een comfortabele rit in een bus met gratis wifi aan boord. Van luchthaven CDG vertrekken elke 45 minuten shuttles van 09:00 uur tot 19:45 uur naar de Disneyland Resorts hotels, Serris-Val d’Europe en geselecteerde hotels. Er is een balie met medewerkers (tussen 2E en 2F) om je te begroeten. Boarding vanaf Terminal 1. Vanaf luchthaven Orly (ORY) vertrekt de shuttle elk uur van 09:00 uur tot 20:25 uur naar alle Disney hotels. Je kunt altijd uitstappen bij het Disneyland busstation en overstappen naar de shuttleservice van het park, dat elke 15 – 20 minuten tussen alle hotels in het gebied en de parken rijdt. De magische shuttle opereert 7 dagen per week. Check het tijdschema voor de terugreis bij de hotelreceptie of bij de toeristeninformatie. Let er op dat het bij de terugreis het beste is om je vertrek tenminste 2,5 uur voor de check-in tijd van je vlucht te plannen.

...
Disneyland Parijs: privé transfer van of naar CDG Airport

8. Disneyland Parijs: privé transfer van of naar CDG Airport

Reserveer een privétransfer van 35 minuten van de luchthaven Charles de Gaulle naar Disneyland Parijs voor een zorgeloze start van uw bezoek. Het enige dat u hoeft te doen, is ontspannen en genieten van de bezienswaardigheden onderweg. Nadat uw vlucht landt op Charles de Gaulle Airport, geniet u van een comfortabele en ontspannen transfer naar uw accommodatie in Disneyland Parijs. Uw chauffeur zorgt voor uw comfort en bezorgt u veilig naar uw bestemming. Als u na uw bezoek aan Disneyland Parijs een transfer voor uw vlucht nodig heeft die vertrekt vanaf de luchthaven Charles de Gaulle, dient u dit tijdens het reserveren aan te geven. Service is dagelijks beschikbaar van 04:00 uur tot middernacht - behalve op 24 en 31 december wanneer transfers beschikbaar zijn tot 18:00 uur.

...
Parijs: Charles de Gaulle Airport (CDG) Privétransfer

9. Parijs: Charles de Gaulle Airport (CDG) Privétransfer

Bespaar uzelf het gedoe van het navigeren door een nieuwe stad met een enkele reis tussen Parijs en de luchthaven Charles de Gaulle. Of het nu gaat om sightseeing, een zakenreis of het bezoeken van geliefden, met deze privétransfer kunt u meer quality time in Parijs doorbrengen. U hoeft niet te wachten, want uw chauffeur staat al op u te wachten met een meet-en-greet-bord bij aankomst op de terminal waar u arriveert. Als u een enkele reis boekt van de stad naar de luchthaven, bent u opgehaald van elk adres naar keuze in Parijs. Nadat u geholpen bent met uw bagage, neemt uw chauffeur u snel, veilig en stipt naar uw bestemming in een moderne sedan of busje. Leun achterover en geniet van het comfort van uw eigen privé-voertuig en zie de straten van Parijs voorbijgaan.

...
Parc Asterix: privévervoer van / naar CDG Airport

10. Parc Asterix: privévervoer van / naar CDG Airport

Laat de stress van luchthaven transfers achter u door een comfortabele en ontspannen privé transfer te boeken tussen Charles de Gaulle Airpor en Parc Astérix. De transferservice is elke dag beschikbaar van 04:00 uur tot middernacht, behalve op 24 en 31 december, wanneer deze beschikbaar is tot 18:00 uur.

...

Sitemap Parijs

Wil je alle activiteiten in Parijs ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Parijs

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 1.967 beoordelingen

We zouden heel goed ontvangen worden en over bijna alles geïnformeerd ... Op de dag van vertrek kregen we te horen dat de bus ook Terminal 1 zou bellen .. Nou, het antwoord was toen nog niet. MAAR!!!! Onze SUPER NICE buschauffeur heeft ons gered! We waren meer dan laat en zouden onze vlucht hebben gemist als ze ons er niet naartoe had gereden! Dankzij jullie hulp hebben we echt onze vlucht gekregen! Dat noemen wij perfecte klantenservice! Dank u!!!!

comfortabel

De pendeldienst is handig en de bussen zijn schoon. Bij de uitgang van het vliegveld (Orly) staat echter een rij in de zon (of regen) omdat de tickets direct aan boord worden gecontroleerd of afgegeven door de chauffeur bij het openen van de deuren. Tijd zou worden bespaard als de controle eerder zou plaatsvinden voor degenen die al in de wachtrij staan.

Alles ging goed, al is er ook een keerzijde, bij het maken van de reservering zei ik dat we met een 5-jarige jongen gingen en dat we de stoel nodig hadden. Toen de auto arriveerde, was er geen kinderzitje. Dit was van zijn kant niet erg ernstig. De zeer attente chauffeur, de nieuwe, schone en comfortabele auto en de fantastische reis.

Heen was de bus 3 kwartier te laat en heel onduidelijk op welke halte we moesten staan. Terug ging het veel soepeler.