Parijs
Muziekactiviteiten

Sitemap Parijs

Wil je alle activiteiten in Parijs ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Parijs

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 294 beoordelingen

Wij kregen goede zitplaatsen aan het grote raam dus hadden ruim zicht op de vele bezienswaardigheden. Het personeel was uiterst vriendelijk en snel dus zaten wij nooit met een leeg glas. De aangeboden wijnen bij het diner waren van prima kwaliteit en ook over het eten die je via een keuzemenu kreeg waren prima. Het schip voer uiterst kalm over de Seine en je kon dus alles goed bekijken. De meer dan goede achtergrond orkest zorgde voor een romantische sfeer gedurende de tocht. 1 minpunt vond ik de fotograaf. Hij verkocht de gemaakte foto’s tegen een te hoge prijs (€ 20,00 p.st) Waren de prijzen lager geweest had ik er meer gekocht.

William as guide was magnificent. He started the tour in la rotonde des abonnees and already enjoyed us with a first story of the opera. One hour and a half tour was over in no time due all the magnificent things we saw in the opera building . The hall, the staircase the orchestra. the foyer which is widther higher than the mirror room at the Versailles Palace. He spoke about the opera with passion. sparkling in his eyes, intonationin his voice and gestures with his hands. We did the English tour.

Zeker de moeite om te doen. Het is een prachtig gebouw. De gids vertelde leuke weetjes zonder te veel in detail te gaan. De rondleiding verliep vlot, daarna kreeg je de tijd om vrij rond te lopen en op eigen tempo te alles te bekijken.

Het was een prachtige cruise op de Seine! Samen met mijn grootouders hier enorm van genoten. De ideale manier om al zittende Parijs te zien en terwijl te genieten van goed eten!

Een super gezellige boottocht met goede livemuziek, enkel het eten vonden wij wat minder. Ons hoofdgerecht en de koffie was totaal niet warm,