2. Parijs: dinershow in de Moulin Rouge
Neem plaats in de wereldberoemde Moulin Rouge en bezoek de show 'Féerie', gecreëerd door Doris Haug en Ruggero Angeletti, met choreografie van Bill Goodson.
100 artiesten, waaronder 60 Doris Girls, paraderen rond in 1000 flamboyante kostuums van veren, glitters en pailletten, ontworpen door Corrado Collabucci. De kostuums zijn handgemaakt in beroemde Parijse werkplaatsen en passen perfect bij de set (en de terugkeer van het reuzenaquarium) ontworpen door Gaetano Castelli. Pierre Porte heeft de muziek gecomponeerd die tot leven wordt gebracht door 80 muzikanten en 60 zangers.
Kies voor een upgrade met een dineroptie en geniet van een menu op basis van de traditionele Franse keuken. Dit alles vindt plaats op de prachtige locatie Belle Epoque met 850 zitplaatsen.
Menu Mistinguett:
• Voorgerecht: geperste groenten uit de streek rond Nice, gekookt met citroentijm, geconfijte kersentomaat, basilicum Pistou Saus of gemengde groene en witte asperges, Beef Cecina, oude balsamicodressing.
• Hoofdmaaltijd: zeebrasem gebakken met komijn, tagine-groenten, verse koriander of geroosterde boerderijkipfilet met marjolein, fricassee van seizoensgroenten, citroensap.
• Dessert: lichte roomkaas gevuld met een stoofpotje van rood fruit, vingerkoekje, rode vruchtensaus of Ariaga 45% chocoladetaart met geroosterde amandelen, gezouten boterkaramel.
Menu Soiree Toulouse-Lautrec:
• Voorgerecht: Charentaismeloen, schaafsel van gemarineerd rundvlees, gelei van rundvleesconsommé met port, of zalm Tataki Mojito-stijl met ananas, citroen en muntcoulis.• Hoofdgerecht: Geroosterde borst van Red Label-kip, warme kreeftentartaar, aardappelpuree, zomergroenten, Amerikaanse saus of filet van gebakken croakervis, erwten 'Franse stijl, wortelsaus met gerookt zout, varkensspek.• Dessert: traditionele Tiramisu met koffie en op smaak gebracht met steranijs of soezendeeg gevuld met vanillecrème uit Madagaskar, gekonfijte abrikoos, coulis met koriandergeur.
Menu Soiree Belle Epoque:
• Mise en bouche
• Voorgerecht: huisgemaakte paté in een deegkorstje, pickles van zomervruchten, jong witlofblad, pecannoten of dunne plakjes kalfsvlees, Vitello Tonnato-style, rauwe, gemarineerde rode tonijn, kaperbessen, Parmigiano Reggiano of gerookte zalm van "Fumaison", tarama met zee-egel koraal.• Hoofdgerecht: gebraden kalfsfilet, gemengde zomergroenten gekookt en rauw, aioli, jus of zeebaarsfilet gestoomd op een bedje van citroen, gekonfijte venkel, gekonfijte tomaat met basilicum, aardappel gnocchi, Riviera-olijven, Piquillo-pepersaus.
• Dessert: Iced Parfait, perzikvulling, Chantilly Cream met vanillesmaak, verse zomerfruit of Zwarte Woud Cake met Chocolade Guajana 70%, op smaak gebracht met Tonkabonen.
Veganistisch menu:
•Zoetzure gemengde groenten, kappertjes, bulgur met citroenbladeren of geperste groenten Nicoise, gekookt met citroentijm, cherrytomaten, saus van basilicumpesto.
•Papillote van gemengde groene curry-groenten met kikkererwten, gepekelde rode uien, verse koriander of fregola, pasta gekookt in groentenbouillon, basilicum, avocado en tomatensaus.
• Dessert: Seizoensvruchten geroosterd in Papillote, gedroogde limoen.
Menu voor kinderen (voor kinderen van 6 t/m 11 jaar oud):
• Voorgerecht: Carpaccio van rundvlees, tomaat, Mozzarella Di Buffala.
• Hoofdmaaltijd: Geroosterde Kipfilet, gemengde groenten met basilicum, kipjus.
• Dessert: Pecan Brownie, vanille-ijs.
Bij elke optie (show met of zonder diner) is een halve fles champagne per persoon inbegrepen.Deze kun je ook inwisselen tegen 2 frisdranken per persoon.Andere drankjes moet je ter plaatse betalen.