Kies data

Parijs Wandeltours

Parijs Wandeltours: Onze meest aanbevolen

Versailles: rondleiding met voorrang & toegang tot de tuinen

1. Versailles: rondleiding met voorrang & toegang tot de tuinen

Ontdek de weelde, schoonheid en geschiedenis van het paleis van Versailles tijdens een interactieve rondleiding met gids. Ga via een aparte ingang het paleis in om je rondleiding te beginnen en ga vervolgens met een gids of alleen naar de beroemde tuinen. Bekijk tijdens de 90 minuten durende rondleiding door het hoofdpaleis de staatsappartementen, de koninklijke slaapkamer en de beroemde Spiegelzaal. Kom meer te weten over de sleutelfiguren van de Franse monarchie, van Lodewijk XIV tot Marie Antoinette. Luister naar verhalen over de fascinerende historische gebeurtenissen die plaatsvonden in vele van de kamers van het paleis, voordat je eropuit trekt om, met je gids of alleen, het uitgestrekte tuinencomplex te verkennen. Bewonder de grootsheid van de tuinen, de bronzen beelden en de sierbassins vergezeld van rijen grote bomen. Als je de tuin met een gids bezoekt, kun je tijdens een rondleiding van 45 minuten fascinerende inzichten verwachten.

Parijs: rondleiding Eiffeltoren per lift

2. Parijs: rondleiding Eiffeltoren per lift

Bezoek de meest iconische attractie van Parijs met skip-the-line toegang en een gids. Geniet van de meest indrukwekkende uitzichten over de stad en leer meer over de constructie en betekenis ervan. U kunt op de tweede verdieping blijven of de optionele gelegenheid gebruiken om naar de top te gaan. Na een ontmoeting met je gids krijg je voorrangstoegang tot de tweede verdieping van de Eiffeltoren, met uitzicht over de zogenaamde Lichtstad. Terwijl u met de lift naar boven gaat, zal uw gids u verrassen met verhalen en feiten over dit symbolische bouwwerk. Kom meer te weten over het gebouw zelf en over de burgerlijk ingenieur die het heeft gemaakt, Gustave Eiffel. Uw gids wijst u ook op alle opmerkelijke bezienswaardigheden van Parijs, waaronder het Louvre, de kathedraal Notre-Dame, Montmartre en de Sacré-Cœur. Maak van de optionele gelegenheid gebruik om met de lift langs de tweede verdieping naar de top van de toren te gaan en het uitzicht vanaf het hoogste punt van de hele stad te bewonderen.

Parijs: top of 2e verdieping Eiffeltoren - directe toegang

3. Parijs: top of 2e verdieping Eiffeltoren - directe toegang

Omzeil de wachtrijen bij de kassa's van de Eiffeltoren met een ticket voor rechtstreekse toegang tot de tweede verdieping en, als je de optie hebt geselecteerd, ook tot de top. Kom meer te weten over de Eiffeltoren van je gids, en verken het interieur van de toren in je eigen tempo. Ontmoet de gids en geniet van een historische presentatie over de Eiffeltoren voordat je door de beveiliging en in de lift tot aan de tweede verdieping wordt geleid. Verken de tweede verdieping en, als je de optie hebt geselecteerd, klim door naar de top. Geniet van het spectaculaire uitzicht op de Franse hoofdstad en bekijk de belangrijkste monumenten van bovenaf.

Parijs: rondleiding en voorrangstoegang Louvre

4. Parijs: rondleiding en voorrangstoegang Louvre

Sla de lange wachtrijen van het Louvre over en bezoek de onmisbare kunstwerken van het museum. Je deskundige gids onthult subtiele details die de meeste bezoekers nooit leren over de tentoongestelde kunstwerken. Ontdek de Mona Lisa, de Venus van Milo en de Gevleugelde Overwinning van Samothrace. De rondleiding omvat ook Griekse en Romeinse oudheden zoals de 4000 jaar oude Grote Sfinx van Tanis" andere herkenbare werken van Da Vinci en Rafaël en hoogtepunten uit de Franse Romantiek. Standbeelden zoals de Stervende Slaaf van Michelangelo en Amor en Psyche van Antonio Canova voegen een extra dimensie toe aan de rondleiding. In de Apollogalerie vang je een glimp op van de geschiedenis van het Louvre als Koninklijk Paleis, voordat Lodewijk XIV verhuisde naar het hof van Versailles. Het al even weelderige decor van het tweede keizerrijk is ook bewaard gebleven in de appartementen van Napoleon III. Na de rondleiding kun je op eigen gelegenheid het Louvre blijven verkennen.

Parijs: top of 2e verdieping Eiffeltoren - directe toegang

5. Parijs: top of 2e verdieping Eiffeltoren - directe toegang

Geniet, vanaf het observatiedek op de 2e verdieping van de Eiffeltoren, van een vogelvluchtperspectief over Parijs. Tref je gids bij de Eiffeltoren voor een korte inleiding over de geschiedenis van de toren. Krijg vervolgens directe toegang tot de 2e verdieping, waar je gids interessante verhalen en anekdotes over de unieke geschiedenis van de toren zal vertellen. Kom meer te weten over de Lichtstad en geniet van een bijzonder uitzicht op de Notre-Dame, het Louvre, de Arc de Triomphe en Les Invalides. Je gids laat je dan in je eigen tempo verder de Eiffeltoren verkennen. Klim op je gemak zonder gids naar de top voor nog meer adembenemende panorama's en geniet van een glas bubbels in de Champagnebar (indien optie geboekt). Stap, opweg naar beneden, ook op de 1e verdieping uit, om op 60 meter boven de grond over de nieuwe glazen vloer te lopen.

Eiffeltoren: trap naar 2e etage met optie voor de top

6. Eiffeltoren: trap naar 2e etage met optie voor de top

Ontdek de Eiffeltoren als nooit tevoren terwijl je het monument te voet beklimt. De gids begint met een inleiding over het iconische bouwwerk voordat je naar de ingang wordt begeleid. Je krijgt nog veel meer interessante feiten en anekdotes te horen. Begin de beklimming naar de 2e verdieping onder leiding van je gids en luister naar de verhalen over het ontstaan en de bijna-ondergang van de beroemde toren terwijl je geniet van het unieke uitzicht vanaf de trap. Op de 1e verdieping kun je even pauzeren en kom je meer te weten over de Eiffeltoren en zijn architect. Vervolgens wandel je over de 57 meter hoge glazen vloer. Vergeet niet om een paar foto's te maken als aandenken. Ga verder naar het observatiedek op de 2e verdieping voor panoramisch uitzicht op de Arc de Triomphe en andere Parijse highlights terwijl je geniet van het interessante en leuke commentaar van de gids. Als je alle spectaculaire uitzichten in je hebt opgenomen, kun je kiezen of je met de trap of de lift weer naar beneden wil.  Je kunt je ticket upgraden met een bezoek aan de top, waar je het originele kantoor van Gustave Eiffel kunt bekijken en vanaf het hoogste platform van panoramisch uitzicht op Parijs kunt genieten. Upgraden kan alleen tijdens het boeken. Houd er rekening mee dat de top in sommige gevallen gesloten wordt vanwege onvoorziene omstandigheden zoals slecht weer of hoge bezoekersaantallen. In deze zeldzame gevallen heeft de groep geen toegang tot de top, zelfs niet als deze opnieuw wordt geopend terwijl je al in de toren bent. Mocht dit gebeuren, dan krijg je de toegangskosten voor de top binnen 5 tot 10 dagen terugbetaald. De terugbetaling gebeurt automatisch, dus je hoeft geen contact met ons op te nemen.

Parijs: professionele fotoshoot bij de Eiffeltoren

7. Parijs: professionele fotoshoot bij de Eiffeltoren

Verander uw bezoek aan Parijs in een herinnering die een leven lang meegaat met een fotoshoot voor de Eiffeltoren. Laat uw professionele fotograaf, die de beste hoeken kent, foto's van u maken buiten dit prachtige monument. Kies tussen een basisoptie van 15-20 foto's, een premie van 30-40 foto's, of ga helemaal los met een V IP-fotoshoot met 60-80 foto's op 3 nabijgelegen locaties. Alle opties omvatten professioneel bewerkte digitale foto's in hoge resolutie. Ontmoet je fotograaf bij de Carrousel van de Eiffeltoren. Breng je glimlach en volg de instructies van je professionele fotograaf om geweldige foto's te maken. Geniet van de sensatie van het maken van een privéfotoshoot bij dit iconische monument. Ga alleen of met de speciale mensen in je leven op de foto. Ontvang binnen 24 uur een persoonlijke link naar uw foto's. Bekijk en download de afbeeldingen in hoge resolutie op uw eigen apparaat.

Parijs: directe toegang tot top van de Eiffeltoren met lift

8. Parijs: directe toegang tot top van de Eiffeltoren met lift

Sla de rij voor de Eiffeltoren over en maak een rondleiding door deze beroemde bezienswaardigheid en bewonder de stad van bovenaf. Geniet van een 2-uur durende rondleiding door de toren en hoor alles over de oorsprong en de geheimen achter de bouw van dit architectonische meesterwerk. Neem de lift en klim naar het uitkijkplatform op de tweede verdieping, en als je het topticket kiest, ga je helemaal naar de top. Vanaf daar kun je genieten van een prachtig panoramisch uitzicht over de Franse hoofdstad, waaronder het Centre Pompidou en de rivier de Seine. Kies voor een cruise van 1 uur op de Seine, beschikbaar na jouw bezoek aan de Eiffeltoren. Bewonder de gebouwen langs de rivieroevers die op de UNESCO-werelderfgoedlijst staan, waaronder de Eiffeltoren, Les Invalides, Notre-Dame de Paris en de Conciergerie. Vaar langs charmante woonboten en drijvende restaurants.

Parijs: achter de schermen bij Stade de France

9. Parijs: achter de schermen bij Stade de France

Je bezoekt het grootste stadion van Frankrijk tijdens deze unieke rondleiding van 90 minuten. Je neemt plaats als toeschouwer en ziet het ongelooflijke panorama. Als bevoorrechte bezoeker krijg je de loges en kleedkamer te zien, en loopt door dezelfde tunnel die spelers gebruiken wanneer ze richting het veld gaan. Je deskundige gids vertelt meer over de geschiedenis van het stadion, de unieke architectuur en de sterren die op het goed onderhouden veld zijn verschenen. Afgezien van sportevenementen is het stadion ook gastheer van internationale shows. The Rolling Stones was de eerste groep die optrad in het Stade de France. Internationale sterren zoals Madonna en ACDC kozen ook deze locatie voor hun concerten, telkens bezocht door 80.000 toeschouwers. Je eindigt met een bezoek aan het museum, waar je een hoop items aantreft die getuigen van de legendarische geschiedenis van het stadion. Je ziet archieven, modellen, gesigneerde gitaren, truien en nog veel meer. Tijdens deze unieke rondleiding kun je de voetsporen volgen van voetballegendes Zidane en Ronaldo, die in 1998 de finale van de FIFA Wereldbeker speelden. Dit is ook de plek waar Cristiano Ronaldo zijn eerste grote Trofee voor Portugal heeft opgeheven. Om technische redenen is het veld van het stadion momenteel niet te zien.

Parijs: rondleiding door de spookachtige begraafplaats Père Lachaise

10. Parijs: rondleiding door de spookachtige begraafplaats Père Lachaise

Ontdek de begraafplaats Père-Lachaise, de grootste en populairste begraafplaats van Parijs en de thuisbasis van fantastische paranormale verschijnselen. Luister naar verhalen over de beroemdheden die hier begraven liggen, leer over de lange geschiedenis van de begraafplaats en ontdek fascinerende verhalen over geesten die over het terrein zwerven. Loop met je gids tussen de graven en ontdek de rustplaatsen van beroemde beroemdheden zoals Frédéric Chopin, Edith Piaf, Marcel Proust, Oscar Wilde en Jim Morrison. Kom meer te weten over het leven van de beroemdheden en de talrijke Parijzenaars die zijn begraven op de begraafplaats Père-Lachaise. Met meer dan een miljoen mensen die op het kerkhof zijn geïnterneerd, zou het geen verrassing moeten zijn dat het een van de meest spookachtige plekken in Parijs is. Leer meer over de lange geschiedenis van de begraafplaats, de vreemde sekten die ermee verbonden zijn, en duik in de achtervolgingen die door de jaren heen zijn gemeld. Tijdens je ontdekkingstocht zal je gids je verhalen vertellen over de spiritistische oprichter Allan Kardec, de fantasieën gevonden bij het graf van Jim Morisson, de geest van Marcel Proust die over het kerkhof dwaalt op zoek naar zijn geliefde, en vele minder bekende fenomenen die opdoemen in Père - Begraafplaats Lachaise.

  • Rondleidingen
  • Privétours
  • Combi-aanbiedingen
272 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 17

Veelgestelde vragen over Parijs

Welke topattracties zijn een must-see in Parijs?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Parijs?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Versailles

Overzicht activiteiten in Parijs

Wil je alle activiteiten in Parijs ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Parijs

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 16.651 beoordelingen

The tour was well organized. It is a must to see if u are in Paris. We went with kids and it was such a time saver to enter easy and fast with the tour guide. I do not recommend a stroller, in December it was too busy and many stains/old stone ground. The office was close by and very helpful. Thank you

Ruben is een uitstekende gids. Hij gaf veel interessante en informatieve context (en zelfs alternatieve theorieën) over de kunstwerken die hij ons liet zien. Ik zal nooit meer in hetzelfde licht naar La Joconde/Mona Lisa kijken.

Ash deed het leuk in de vermaak en zijn verhalen. Het was heel erg koud zondag dus ook boven op de tweede verdieping van de Eifeltoren.

als je de Eifeltoren beklimt, ga dan naar de top. Dat maakt je view wel compleet!

Goede rondleiding, leuke uitleg. Valerie was onze gids. Super enthousiast.