Parijs
Ontmoet de locals

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Parijs

Wil je alle activiteiten in Parijs ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Parijs

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 1.043 beoordelingen

Makkelijke toegang, niet te veel volk en alles goes kunnen bezichtigen. Spijtig was dat de opties van bezoek niet duidelijk waren. De tour van 63€ heeft eigenlijk geen gids noch uitleg voor de tuinen. Ook was er maar 1 fontein actief, wat dus het beeld en het effect van de tuinen niet weergeeft

Wij hebben genoten van ons bezoek door de professionele organisatie en vriendelijke hulp. Vooral onze gids Laura heeft dit bezoek onvergetelijk gemaakt. Als ik D ervan dromen gids in Versailles te worden en die passie over te brengen op je bezoekers, geweldig gewoon!

We waren zonder schuld, en werden 2x gebeld door de gids. Toen we eindelijk aankwamen kregen we een privérondleiding door een geweldige gids die er een reuze interessant verhaal van maakte. Het had niet beter kunnen zijn.

We waren maar met 3 in de groep, dus het was eigelijk een soort ‘privé’- rondleiding. Super vriendelijke en enthousiaste gids en we mochten de rij ook voorsteken dus ideaal!

Onze gids Isabelle is zoveel leuker en interessanter dan de audiobijdragen. We hebben beide gedaan dus weten zeker dat een gids beter is !