Kies data

Parijs Rondvaarten & boottochten

95 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 6

Veelgestelde vragen over Parijs

Welke topattracties zijn een must-see in Parijs?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Parijs?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Versailles

Andere activiteiten in Parijs

Wil je alle activiteiten in Parijs ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Parijs

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 10.074 beoordelingen

Aankoop van de kaartjes ging gemakkelijk en alles verliep volgens afspraak. (Ik had even mijn twijfels nadat ik zag dat de tijd van de mogelijkheid om te annuleren gepasseerd zou zijn voordat ik de tickets zou ontvangen, maar dat was dus niet nodig!) Het Louvre is geweldig, groot en niet in 1 dag te doen. Zeker nog een keer terug! De rondvaart was netjes & goed georganiseerd. Leuk om Parijs te zien vanaf het water....en even lekker zitten na zoveel wandelen in het Louvre!

Het schip is nieuw, duidelijk en het personeel erg vriendelijk. Neem een koptelefoon mee om de gids te volgen en foto's te maken, wat handig zou zijn. Er zijn toestellen aan boord, maar die zijn in het Frans en andere talen moet je dit doen via een QR-code + je eigen gsm.

I enjoyed the tour over the Saine. I will remember this tour when I look back on my trip. I went on my own not knowing the French language some of the staff doesn’t speak English well but we figured it out.

lange wachtrij,

als tip wil ik iedereen meegeven om eerst het paleis en daarna de tuinen te bezichtigen. Wij moesten namelijk na de tuinen weer in de rij pfff voor het paleis.

Prachtige tour door de Seina rivier mooie uitzicht!