Córdoba
Cultuur & geschiedenis

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Córdoba

Wil je alle activiteiten in Córdoba ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Córdoba

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 7.689 beoordelingen

We hadden een fantastische privé gidse. We hebben heel veel bijgeleerd over de geschiedenis en context van cordoba. Mooie bezienswaardigheden, niet te missen!! We kregen ook een terugbetaling omdat het bezoek aan het Alcázar niet mogelijk was. Tevreden :)

Het was een prachtige tour. Wat een ervaring de Mezquita te broeken en daarna de Joodse wijk en tot slot de Alcázar. Vooral omdat Angela onze gids zo veel van de geschiedenis wist te vertellen. Ze deed het ontzettend goed en de tijd vloog voorbij.

Fantastisch bouwwerk en mooie historie hoe religies best samen kunnen gaan totdat geld en macht komt kijken. Elementen uit Islam gecombineerd met Christelijke geeft een hele aparte dimensie en ervaring zowel in architectuur als spiritualiteit.

Mooi bezoek. Goede gids en aangenaam in contact. Het plaatselijk bureau deed ook alle moeite om het paleis ook binnen te bezoeken.

In korte tijd veel geleerd over historie van de bouw van de moskee/kathedraal. Prachtige foto's kunnen maken, ook in Corona tijd.