Kies data
Dingen om te doen

Japan

Japan: De beste dingen die je niet wil missen

Fuji-Q Highland Amusement Park: dagkaart

1. Fuji-Q Highland Amusement Park: dagkaart

De Fuji-Q One-Day Pass (inclusief Fuji-Q en Thomas Land) geeft je de hele dag toegang tot Fuji-Q Highland en onbeperkte toegang tot attracties. Maak je klaar om je hart te laten racen terwijl je Fuji-Q Highland verkent, waar je kunt genieten van vier grote achtbanen met de iconische berg Fuji op de achtergrond. Ga helemaal op in Fujiyama, de hoogste en snelste achtbaan, de 10e snelste, 8e hoogste en 5e langste rit ter wereld. Bekijk Do-dodonpa's nieuwe verticale lus en 's werelds snelste acceleratie van een achtbaan, met een snelheid van 111,9 mijl per uur in 1,6 seconden. Takabisha staat bekend om zijn valhoek van 121 graden, de steilste achtbaan ter wereld. Op Eejanaika kun je het leven in 4-D ervaren. Als je niet op een spannende achtbaanrit bent, bekijk dan het Labyrinth of Fear, attracties met anime-thema en kindvriendelijke attracties.

Exclusieve Tokyo Ramen Kitchen Experience

2. Exclusieve Tokyo Ramen Kitchen Experience

Maak heerlijke ramen in een echte ramenwinkel. Deze ramenwinkel is toevallig ook een van de beste van Tokio en heeft verschillende prijzen gewonnen. Je voelt je een echte ramenchef tijdens deze unieke ervaring. Je krijgt zelfs de gigantische pot bouillon te zien waar alle magie begint. Als een pro schep je de bouillon (kruiden en soep), masseer je de noedels ("temomi") en dan komt het leukste deel - schud het water uit de ramennoedels in een "tebo". Vanaf hier plaats je de noedels in de bouillon en voeg je toppings toe en schik je zoals je wilt. Tot slot mag je natuurlijk je ramencreatie opeten.

Kyoto: privétour met lokale gelicentieerde gids

3. Kyoto: privétour met lokale gelicentieerde gids

Ontdek de historische locaties, favoriete lokale plekken en verborgen juweeltjes van Kyoto tijdens een privéwandeling met een gids met een nationale vergunning. Kies uit een tour van 6 of 4 uur, waarvan het reisschema kan worden aangepast aan uw interesses. Bekijk zowel de moderne als traditionele kanten van deze dynamische en oude stad, evenals enkele van de beste bezienswaardigheden, restaurants en winkels. Bezoek plaatsen zoals de Fushimi Inari-schrijn, beroemd om de Torii Gate Corridor. Verken de filmlocatie voor de film "Memoirs of a Geisha", met een kleurrijk karmozijnrood landschap met een mysterieuze sfeer. Loop door de gangen van het heiligdom die werden opgericht als een symbolische doorlopende poort van de huidige wereld naar de wereld van de doden die door de goden wordt bewoond. Ga naar de Kinkaku-ji-tempel (tempel van het gouden paviljoen), die zijn naam dankt aan de gouden kleur van zijn reliekschrijn. Bewonder de eenvoudige maar gedurfde structuur met een prachtig uitzicht op de bergen op de achtergrond. Betreed de oude Kiyomizu-dera-tempel voor een panoramisch uitzicht over de stad vanaf de grote veranda. Loop vanaf het pad van de tempel naar Gion, om veel Kyoto-achtige winkels te vinden vol met unieke souvenirs. Pak een hapje of geniet van een heerlijk diner in een van de vele goede restaurants in de wijk Gion. Je gids geeft je eetaanbevelingen die je smaakpapillen zeker zullen verrassen.

Tokio: bezoek aan de ochtendtraining van sumoworstelaars

4. Tokio: bezoek aan de ochtendtraining van sumoworstelaars

Sumoworstelen is de populairste nationale sport van Japan met een lange traditie. In deze activiteit zie je de training van actieve, professionele worstelaars en krijg je de kans om aan het einde van het bezoek een groepsfoto met hen te maken. De meeste mensen zien sumo-atleten meestal alleen op afstand tijdens een toernooi. Wanneer je een sumostal bezoekt, kun je de actie echter van dichtbij ervaren. Krijg meer inzicht in deze traditionele sport en geef jezelf een onvergetelijke ervaring.

TeamLab Planets Tokyo: toegangsticket digitaal kunstmuseum

5. TeamLab Planets Tokyo: toegangsticket digitaal kunstmuseum

Betreed TeamLab Planets Tokyo en ontdek de indrukwekkende, levensechte kunsttentoonstelling. Duik in digitale kunst met je hele lichaam en ervaar de kunstwerken met alle 5 zintuigen. Zie hoe je aanwezigheid en die van elke bezoeker het kunstwerk verandert en het als een deel van zichzelf beschouwt. De tentoonstellingsruimte beslaat verschillende gebieden met een oppervlakte van meer dan 10.000 vierkante meter. Ontdek het brede scala aan verschillende installaties met unieke lichten, geluiden en materialen en laat je betoveren. Grijp je kans en bezoek deze indrukwekkende digitale tentoonstelling die tot het najaar van 2020 in Tokio wordt gehouden.

Vanuit Tokio: sightseeingtour naar Mt. Fuji van 1 dag

6. Vanuit Tokio: sightseeingtour naar Mt. Fuji van 1 dag

Neem deel aan de Fujisan-dagexcursie en ervaar de beroemdste bezienswaardigheden rondom de vulkaan Fuji. Om 08:00 uur ga je op weg van Shinjuku naar de prefectuur Yamanashi, waar Mount Fuji zich bevindt. Rond 10:00 uur arriveer je in Kawaguchiko Oishi Park waar je ongeveer 30 minuten doorbrengt. Als het mooi weer is, maak je een prachtige foto met het meer Kawaguchi en de Vulkaan Fuji op de achtergrond. Je maakt een wandeling rond het meer, koopt een speciale souvenir van de winkel of gaat gewoon zitten en profiteert van het ongelooflijke uitzicht. In verschillende seizoenen bewonder je verschillende bloemen, waaronder lavendel en kochia. Om 12:30 uur ga je naar Oshino Hakkai, één van de beroemdste plekken in het gebied van Fujisan, gedurende ongeveer 1 uur. Hakkai betekent Acht meren, omdat je 8 verschillende meren daar vindt. Je proeft ook het water van de berg Fuji, winkelen in één van de souvenirwinkels en wat eten halen voor je lunch. De volgende halte is Arakura Sengen Park. Gelegen halverwege de berg Arakura in Fujiyoshida City van de prefectuur Yamanashi, heb je een panoramisch uitzicht over de stad met de berg Fuji aan de achterkant. Het park staat bekend als een prominent uitkijkpunt voor de berg Fuji en is ook populair als een beroemde plek voor kersenbloesems. De laatste halte is Gotemba Premium Outlets of Gotemba Heiwa Koen (Peace Park). Neem de tijd om te winkelen in een outlet of bezoek het Peace Park in Gotemba City, dat een prachtig uitzicht op Fuji en herbergt de krijtachtige stupa. De overleden Indiase premier Nehru presenteerde het Peace Park met een deel van de as van Boeddha, die nu in de stupa worden bewaard, samen met vier gouden afbeeldingen van Boeddha. Bezoek het boeddhistische klooster van de Nihonzan Myohoji-tempel waar 33 Kannon, godin van genade, afbeeldingen zijn gehuisvest. Wandel door de Japanse tuin met een vijver. Aan het einde van de tour word je weer teruggebracht in het Shinjuku Subarugebouw, waar je excursie eindigt. Shinjuku is een goede locatie voor een avondwandeling en avondmaaltijd voordat je terugkeert naar je hotel.

Kyoto: all-inclusive 3-uur durende eet- en cultuurtour in Gion

7. Kyoto: all-inclusive 3-uur durende eet- en cultuurtour in Gion

Verken 's avonds de wijk Gion met een ervaren Engels-, Duits-, Frans- of Spaanssprekende gids die alles weet wat er te weten valt over het gebied. De tour begint in de buurt van de Kamo-rivier, waar je leert hoe de traditie van Geisha's is ontstaan. Na een korte wandeling langs een drukke winkelstraat, glijd je naar een kalme, stille omgeving om het Yasaka Jinja-heiligdom te bezoeken. Na dat vleugje onderwijs, is het op weg naar de Gion. De Gion heeft geheimen en geschiedenis verspreid over zijn smalle straatjes, maar dit is ook een modern uitgaansgebied - dus het is tijd voor een diepe duik in wat hier gebeurt. Je gids zal het licht en leuk houden en enkele van de interessantere culturele mores van deze delen uitleggen. Stap een restaurant binnen en graas van een veelheid aan kleine schotels bij een soort tapas-ervaring in Japanse stijl. Geniet ook van een drankje voordat je verder gaat. Tussen restaurantstops door zal er een verkenning van Kiyamachi, Ponto-cho en enkele andere commerciële en uitgaansstraten zijn. Je gids zal je zowel modern als historisch Kyoto laten zien en een goed afgerond beeld schetsen dat je een echt gevoel van de plaats geeft. Deze tour houdt de groepen klein en is inclusief je eten en drinken, zodat je een zorgeloze nacht kunt hebben alsof je gewoon rondhangt met iemand die de buurt kent. Een heerlijke Kobe (of in de buurt geproduceerde) rundvleesoptie is beschikbaar bovenop het gebruikelijke eten en drinken. Deze optie is voor boekingen minimaal 10 uur van tevoren.

Takayama: privéwandeling met een lokale gids

8. Takayama: privéwandeling met een lokale gids

Takayama (of Hida-Takayama), gelegen in de prefectuur Gifu op het hoofdeiland Honshu, is gevuld met historische charme en staat ook bekend om zijn natuurlijke schoonheid. Verken deze oude stad met een lokale gids en zie het beste van wat het te bieden heeft tijdens een privéwandeling. Hieronder staan een aantal zaken die deel uitmaken van een typisch reisschema dat kan worden aangepast op basis van uw wensen. Sanmachi Street heeft veel huizen en winkels die dateren uit de Edo-periode (1603-1868). Het gebied is bezaaid met winkels met lokale specialiteiten en heeft een levendige sfeer met veel mensen die hier stoppen om te winkelen en te eten. Hida Folk Village is een openluchtmuseum met meer dan 30 traditionele huizen uit de Hida-regio, het bergachtige district van de prefectuur Gifu rond Takayama. De huizen werden gebouwd tijdens de Edo-periode en werden verplaatst van hun oorspronkelijke plaatsen om in 1971 het museum te creëren. De Takayama Jinya diende als het lokale overheidskantoor onder leiding van de functionarissen die vanuit Edo (het huidige Tokio) waren gestuurd. Het gebouwencomplex was tot 1969 officieel in gebruik en is nu als museum opengesteld voor publiek. Hida-Takayama Miyagawa Morning Market wordt dagelijks gehouden in Takayama tussen 07.00 uur (8.00 uur in de winter) en 12.00 uur. De Miyagawa-markt langs de Miyagawa-rivier in de oude stad en de Jinya-mae-markt voor de Takayama Jinya verkopen lokale ambachten, snacks en producten. Takayama Festival Floats Exhibition Hall toont de belangrijkste aspecten van het Takayama Festival. Het festival vindt elke lente en herfst twee dagen plaats en wordt, samen met Gion Matsuri in Kyoto en de Chichibu Yomatsuri, beschouwd als een van de drie mooiste van Japan. Hida Kokubunji-tempel is een boeddhistische tempel. De iconische pagode met drie verdiepingen werd gebouwd in 1820. In het hoofdgebouw staat een boeddhistisch beeld dat vermoedelijk in de Heian-periode is gemaakt. Zorg ervoor dat je de enorme gingko-boom op het terrein bekijkt. Het is meer dan 1260 jaar oud. Sakurayama Hachimangu-schrijn in Takayama is de locatie voor het Takayama-festival in de herfst. Naast het heiligdom is de Takayama Festival Floats Exhibition Hall, of Yatai Kaikan, waar vier van de daadwerkelijke praalwagens die in het festival worden gebruikt, te zien zijn. Het Kusakabe Folk Museum is een historische privéwoning die voor het publiek is geopend. Het gebouw is tijdens de Meiji-periode gebouwd in een Edo-bouwstijl. Het hele gebouw is aangewezen als belangrijk cultureel bezit van Japan.

Fuji-Q Highland: ticket voor middagpas

9. Fuji-Q Highland: ticket voor middagpas

De Fuji-Q Afternoon Pass, inclusief Fuji-Q en Thomas Land, geeft je de hele dag toegang tot niet alleen Fuji-Q Highland, maar ook tot onbeperkte ritten. Maak je klaar om je hart sneller te laten kloppen terwijl je Fuji-Q Highland verkent, waar je kunt genieten van vier grote achtbanen met de iconische berg Fuji op de achtergrond. Test je grenzen op spannende achtbanen, zoals de Fujiyama, de 10e snelste achtbaan ter wereld met uitzicht op de berg Fuji. Spring op Do・dodonpa met zijn verticale lus en bezoek zeker Takabisha, de steilste achtbaan ter wereld. Naast de achtbanen, kun je ook genieten van andere spanningen in het Fuji-Q Highland park, zoals het Super Scary Labyrinth of Fear. Voor de minder enthousiaste mensen in je groep zijn er attracties met een anime-thema. Zorg ervoor dat u naar "Thomas Land" en "Lisa en Gaspard Town" gaat voor een leuke tijd voor de kinderen in uw groep. Fuji-Q Highland is een geweldige tijd voor alle leeftijden.

Naha, Okinawa: snorkeltocht van een halve dag naar de Kerama-eilanden

10. Naha, Okinawa: snorkeltocht van een halve dag naar de Kerama-eilanden

Begin aan een snorkelexcursie van een halve dag vanuit Naha en ontdek de adembenemende schoonheid van de Kerama-eilanden. Zwem tussen kleurrijke vissen en ontdek prachtige natuurlijke zeegezichten. Geniet van het gemak van een tour met een retourtransferservice. Begin je zee-avontuur met het ophalen van je hotel of aangewezen ontmoetingspunt. Ga naar de Naha-winkel om in te checken en alle benodigde gezondheids- en veiligheidspapieren in te vullen. Onderga vervolgens een aanpassing van je snorkeluitrusting om ervoor te zorgen dat alles comfortabel past en ga naar de boot in de kade. Klim aan boord en maak kennis met de faciliteiten van de boot. Ga naar het bovendek om het uitzicht te bewonderen. Adem de frisse lucht in terwijl je een briefing ondergaat over snorkelen. Eenmaal op zee spring je erin en begin je het kristalheldere water van het beroemde nationale park te verkennen. Ontmoet het onderwaterleven en speel tussen kleurrijke koralen. Kijk om je heen, misschien spot je zeeschildpadden. Gebruik de warme douches op de boot als je klaar bent met zwemmen. Vaar daarna terug naar de haven van Naha om verder te gaan met uitchecken. Laat u terugrijden naar uw hotel of afleverpunt. Keer terug met geweldige herinneringen en foto's van het onderwateravontuur.

Sitemap Japan

Wil je alle activiteiten in Japan ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Japan

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 9.086 beoordelingen

Geweldige leuke tour dat goed verzorgt is. Vrolijke begeleider die veel verteld en je genoeg vrijheid geeft. Aan het einde keus of winkelen of naar het park. Geweldig zeker een aanrader

De router is erg handig en makkelijk in gebruik, opladen gaat de hele dag mee. Bespaart VEEL geld geen noodzaak om mobiel internet te gebruiken.

Zeer goed materiaal dat de lading lacht op een dag van 10 uur gebruik We kunnen het in de tas doen en de wifi zonder probleem gebruiken

Uiteraard meer dan een aanrader, zowel voor de camping als voor de gastvrouw. Heel erg bedankt voor deze mooie ceremonie!

Was al bezorgd bij het hotel toen wij aankwamen. Installeren is simpel en het werkte prima.