De populairste activiteiten van El Salvador

Suchitoto en San Salvador begeleide combotour

1. Suchitoto en San Salvador begeleide combotour

Suchitoto, de naam betekent "Plaats van bloemenvogels" in Nahuatl, en biedt de essentie van de oude koloniale architectuur, waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan. Bezoek de prachtige geplaveide straatjes, kunstgalerijen, het Ruïnes Theater, het Huis van Ambachten en de Santa Lucia-kerk, gebouwd in 1853, een van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad vanwege zijn architectuur en historische betekenis, kunt u een wandeling maken door de rustige straten van de stad. Geniet later van een prachtig uitzicht op Suchitlán meer in Casa 1800 Suchitoto, een lokaal restaurant met prachtige tuinen en waar u kunt genieten van de natuur en enkele vogelsoorten kunt kijken en luisteren. Maak later een panoramische rondleiding door de Salvadoraanse hoofdstad, bezoek de belangrijkste straten en monumenten van San Salvador, de belangrijkste woonwijk, het historische centrum (de Metropolitaanse kathedraal, het Nationaal Paleis en het Nationaal Theater), de "Divina Providencia-kapel", waar Monseñor Romero werd vermoord, en de El Rosario-kerk.

San Salvador-vulkaan en het historische centrum van San Salvador.

2. San Salvador-vulkaan en het historische centrum van San Salvador.

El Boquerón is een beschermd natuurgebied gelegen op de top van de San Salvador-vulkaan in 1800 meter boven zeeniveau. De belangrijkste attractie van het park is een krater met een diameter van 1,5 kilometer 558 meter diep. Het historische centrum van San Salvador omvat het gebied waar de uitbreiding plaatsvindt de hoofdstad El Salvador begon. De opmerkelijke gebouwen werden eind 19e gebouwd eeuw en aan het begin van de 20e eeuw. Tegenwoordig is de historische binnenstad een toeristische trekpleister van het dag- en nachtleven. Routebeschrijving: - Wij verlaten het hotel om 10:00 uur. - Technische stops (toiletten, snacks). - Aankomst in het Boquerón Nationaal Park om 11:00 uur op een hoogte van 1800 meter; de De tour bestaat uit 15 minuten beklimmen van de trappen om de verschillende uitkijkpunten te bereiken de krater van de San Salvador Vulkaan vanwaar je ook een kleine krater kunt zien genaamd "el boqueroncito". - Inscheping transporteenheid om 12.00 uur. - Lunch (niet inbegrepen) in een lokaal restaurant om 12:30 uur. - Inscheping van de Transporteenheid om 13.30 uur. - Je komt langs bij de souvenirwinkel. - Aankomst in het historische centrum van San Salvador om 15:00 uur, waar we het Nationaal Paleis, Plaza Morazán, Plaza Gerardo Barrios, Plaza Libertad bezoeken, koffie proeven en u vrije nacht heeft om van het nachtleven te genieten. - Inscheping van de transporteenheid om 19.00 uur. - Terugkeer naar het hotel om ongeveer 20:00 uur.

San Salvador: privétour op maat met een lokale gids

3. San Salvador: privétour op maat met een lokale gids

San Salvador kan soms ontoegankelijk zijn voor buitenlandse bezoekers. Haal het mysterie uit je bezoek door samen met een local op ontdekking te gaan tijdens een privérondleiding op maat. Uw gids neemt van tevoren contact met u op om een idee te krijgen van uw interesses en smaken om ervoor te zorgen dat u alleen de plaatsen bezoekt waarin u geïnteresseerd bent. Terwijl u de stad verkent, deelt uw gids inzichten in het lokale leven en vormt zich een duidelijker beeld van de cultuur van San Salvador. - Privérondleiding voor alleen u en uw groep - Uw gids past uw tour aan uw interesses en persoonlijkheid aan - Krijg een dieper inzicht in het leven in San Salvador dan alleen mogelijk is - Zie San Salvador door de ogen van een local en ontdek de verborgen juweeltjes Kies uit touropties van 2, 3, 4, 6 en 8 uur.

Combo-dagtour: koloniale route en vulkanen

4. Combo-dagtour: koloniale route en vulkanen

Tijdens deze El Salvador Combo Day Tour bezoekt u de belangrijkste hoogtepunten van El Salvador, waaronder Cerro Verde National Park aan het meer en het vulkaancomplex, het Coatepeque-meer en de ambachtelijke steden Nahuizalco en Ataco aan de beroemde Bloemenroute. Bezoek eerst de vulkanen en meren van El Salvador. Gecatalogiseerd als het "2nd 8th Wonder of the World for 2013″: het "Lake and Volcano Complex" in El Salvador is een van de meest populaire toeristische bestemmingen van het land omdat het een van de mooiste meren ter wereld en een groep van de meest verbazingwekkende vulkanen van El Salvador: de Izalco-vulkaan, de Santa Ana-vulkaan en de Cerro Verde-vulkaan. Bezoek het beschermde natuurgebied van Cerro Verde en maak een verfrissende sightseeingtour door de ecopaden van het park (ongeveer 45 minuten). Cerro Verde is een inactieve vulkaan gelegen op een hoogte van 2035 meter en een lengte van 500 hectare natuur, het heeft een nevelwoud in en rond de krater met een temperatuur tussen de 12 en 18 graden Celsius. Vanaf hier kunt u genieten van een panoramisch uitzicht op de Izalco-vulkaan, beter bekend als de "Vuurtoren van de Stille Oceaan", omdat de boten waren georiënteerd met de rode gloed van de lava om de haven van Acajutla te bereiken, waarvan de Santa Ana-vulkaan of "Ilamatepec-vulkaan" de grootste is. vulkaan van het gebied, en de schoonheid van de natuur in de omgeving van dit Nationaal Park. Het is een plek waar je wordt omringd door de wildernis of het "dwergbos", waar je onder andere grasland en enkele laaggelegen struiken, gigantische agaves, kunt vinden. Het landschap is uniek in Meso-Amerika en zeker een bezoek waard. Vervolgens een panoramisch uitzicht op het vulkanische meer "Coatepeque", gecatalogiseerd als een van de mooiste ter wereld. Bezoek 's middags The Flower's Route, een van de meest populaire toeristische bestemmingen en genoemd naar de overvloed aan bloemen op de pittoreske weg, kleurrijke dorpjes, koffie, natuurlijke schoonheid, ambachten, keuken, festivals, zacht weer. Ontdek de steden in koloniale stijl met prachtige bergachtige vegetatie: Nahuizalco waar u kunt genieten van een rondleiding door de gemeenschap en Ataco, een van de grootste koffiesteden. Observeer de uitwerking van handwerk van de zone en ga winkelen in de plaatselijke winkels. Bij Nahuizalco maak je een begeleide wandeling door de lokale gemeenschap om de stad en de levensstijl van de stad als een echte local te bezoeken. Ataco staat bekend om zijn prachtige en kleurrijke muren. Zonder twijfel een geweldige tour! Waar wacht je op?

El Salvador: Cerro Verde Nationaal Park en Izalco Tour

5. El Salvador: Cerro Verde Nationaal Park en Izalco Tour

Ontdek het allerbeste dat San Salvador te bieden heeft tijdens deze begeleide reis. Bezoek het Cerro Verde National Park, bekijk de Santa Ana-vulkaan en verken Izalco en zijn vulkaan. Leer alles over de geschiedenis, cultuur en mensen van het land. Reis 90 minuten van de hoofdstad om het Cerro Verde National Park te bereiken. Eenmaal daar, ga naar buiten om rond de rand van een uitgedoofde vulkaan te lopen, nu vol met vegetatie. Geniet van het landschap van de nabijgelegen vulkanen Izalco en Santa Ana en het meer Coatepeque. Bezoek bij terugkomst de stad Izalco om door de hoofdstraat te lopen en het dagelijkse leven van de lokale bevolking te zien. Krijg de kans om lokaal straatvoedsel te proberen als je wilt voordat je wordt teruggebracht naar je hotel of accommodatie.

Tamanique Cascades en El Tunco Beach Tour

6. Tamanique Cascades en El Tunco Beach Tour

Een wandeling naar de Tamanique-watervallen is een van de beste manieren om jezelf onder te dompelen in de overvloedige schoonheid van El Salvador. Na de gematigde wandeling door het tropische droge bos, heb je de kans om een verfrissende duik te nemen in het koele water van een natuurlijk zwembad dat is ontstaan door twee watervallen die over de rotswand van een omringende kloof stromen. Je loopt ongeveer 5 mijl op het natuurlijke, niet-verharde oppervlak. Zorg ervoor dat je je badpak meeneemt of draag het onder je kleding zodat je kunt zwemmen. Draag wandelschoenen of hardloopschoenen en lichtgewicht kleding. Nadat je gids je naar het strand van El Tunco brengt, een populair dorp aan de oceaan met tal van mogelijkheden om te lunchen. Vertrek om 07.30 uur, terugkomst 14.00 uur

Vanuit San Salvador: dagtour archeologische route

7. Vanuit San Salvador: dagtour archeologische route

Maak kennis met de wereld van de Maya's die ooit in El Salvador woonden tijdens een archeologische tour van een hele dag vanuit San Salvador. Bezoek de archeologische vindplaats Joya de Cerén, een UNESCO-werelderfgoedlocatie die bekend staat als het Pompeii van Amerika. Deze site is uniek in de wereld omdat het de enige archeologische site is waar je de echte voormalige woonplaatsen van de Maya's kunt zien. Bezoek dan de ruïnes van San Andrés, een politiek-ceremoniële plek waar je de indigopoelen in de omgeving kunt zien. Deze snelle rondleiding neemt je mee terug in de tijd terwijl je leert hoe de Maya's jaren geleden leefden. Verken later de stad Santa Ana met zijn gotische kathedraal, theater en Nationaal Paleis. Na Santa Ana zie je de ruïnes van Tazumal, een verfijnde Maya-nederzetting. De ruïnes van Tazumal worden beschouwd als de belangrijkste en best bewaarde in El Salvador. Vrijwel onaangeroerd sinds het jaar 1200 toen het werd verlaten, biedt deze archeologische vindplaats een verbazingwekkende kijk op de ceremoniële architectuur van de Maya's.

Combo-dagtour: vulkanen en Maya-locaties

8. Combo-dagtour: vulkanen en Maya-locaties

Tijdens deze El Salvador Combo Day Tour bezoekt u de belangrijkste hoogtepunten van El Salvador: de vulkanen, meren en Maya-locaties van het land. Bezoek eerst de vulkanen en meren van El Salvador. Gecatalogiseerd als het "2nd 8th Wonder of the World for 2013″: het "Lake and Volcano Complex" in El Salvador is een van de meest populaire toeristische bestemmingen van het land omdat het een van de mooiste meren ter wereld en een groep van de meest verbazingwekkende vulkanen van El Salvador: de Izalco-vulkaan, de Santa Ana-vulkaan en de Cerro Verde-vulkaan. Bezoek het beschermde natuurgebied van Cerro Verde en maak een verfrissende sightseeingtour door de ecopaden van het park (ongeveer 45 minuten). Cerro Verde is een inactieve vulkaan gelegen op een hoogte van 2035 meter en een lengte van 500 hectare natuur, het heeft een nevelwoud in en rond de krater met een temperatuur tussen de 12 en 18 graden Celsius. Vanaf hier kunt u genieten van een panoramisch uitzicht op de Izalco-vulkaan, beter bekend als de "Vuurtoren van de Stille Oceaan", omdat de boten waren georiënteerd met de rode gloed van de lava om de haven van Acajutla te bereiken, waarvan de Santa Ana-vulkaan of "Ilamatepec-vulkaan" de grootste is. vulkaan van het gebied, en de schoonheid van de natuur in de omgeving van dit Nationaal Park. Het is een plek waar je wordt omringd door de wildernis of het "dwergbos", waar je onder andere grasland en enkele laaggelegen struiken, gigantische agaves, kunt vinden. Het landschap is uniek in Meso-Amerika en zeker een bezoek waard. Ga vervolgens verder naar het Mayan Suites-gebied van El Salvador. Onderweg heb je een geweldig panoramisch uitzicht op het vulkanische meer "Coatepeque", gecatalogiseerd als een van de mooiste ter wereld. Ontdek 's middags deze fascinerende beschaving tijdens een bezoek aan de "Joya de Cerén": de beroemde archeologische vindplaats die bekend staat als "The Pompeii of the Americas" en in 1993 door UNESCO tot werelderfgoed is verklaard vanwege zijn waardevolle bijdrage aan het dagelijks leven van de voorouders van de Maya-wereld. Vervolg dan de tour en bezoek de ruïnes van "San Andrés", een zeer belangrijk ceremonieel en politiek centrum met verschillende gebouwen die werden gebruikt door de gouverneurs van die beschaving. In deze belangrijke vader bevinden zich de overblijfselen van een Indigo Mill die werd begraven door de uitbarsting van El Playon in 1658. Absoluut een heel andere ervaring! Waar wacht je op?

San Salvador: stadstour van een halve dag

9. San Salvador: stadstour van een halve dag

Ontdek de geschiedenis van El Salvador en zijn hoofdstad tijdens een oriëntatietour van een halve dag door het stadscentrum van San Salvador. Bekijk belangrijke bezienswaardigheden, waaronder pleinen, het historische centrum, kerken en markten om een glimp op te vangen van het lokale leven. Ontdek lokaal handwerk, standbeelden, architectuur en meer. Volg na het ophalen van het hotel de hoofdstraten en verken woonwijken, stop bij locaties zoals Plaza El Salvador del Mundo (De Verlosser van het Wereldplein) met zijn gigantische standbeeld van Christus en Plaza Masferrer. Ga verder naar Historic Downtown om de prachtige Metropolitan Cathedral op Plaza Barrios te zien. Neem het Nationaal Paleis in u op, gebouwd aan het einde van de 19e eeuw. Ga vervolgens verder naar het Nationale Theater in Franse renaissancestijl, uitgeroepen tot nationaal monument in 1979. Reis door straten die ooit deel uitmaakten van de eerste hoofdstad in Midden-Amerika die werd opgericht door de Spaanse kolonisten. Na een kijkje in de buitengewone kerk van El Rosario, ga je naar een van de handwerkmarkten van San Salvador en bezoek je de gemeentelijke markt van Antiguo Cuscatlan om het dagelijkse leven in de hoofdstad te ervaren. Keer ten slotte terug naar uw hotel.

San Salvador-dagtour met bloemenroute

10. San Salvador-dagtour met bloemenroute

Verken de schoonheid van het gebied van San Salvador tijdens een dagtour langs de beroemde bloemenroute en leer onderweg de steden, dorpen en gemeenten kennen. Nadat u bent vertrokken, arriveert u in Nahuizalco, een van de meest traditionele steden in de omgeving. De mensen hier staan bekend om hun handwerk en meubels gemaakt van tule en wilg. Leer meer over de beroemde markt in de schemering, alleen verlicht door kaarsen. Ga de berg op naar Salcoatitán, gelegen op iets meer dan 3.412 voet (1.040 meter). Dit was de plek waar in de jaren 1860 de eerste koffieplantages in het land werden aangeplant. Het gebied is ook te herkennen aan het aantal ambachtelijke winkels. Bezoek vervolgens Juayúa, de charmante stad die beroemd is om zijn permanente voedselfestival; Feria Gastronomica. Bekijk Apaneca, een stad met huizen met pannendaken en een prachtig uitzicht over de bergen. Bezoek dan het stadje Ataco, 8 kilometer verderop. Deze 2 gebieden staan bekend om hun koffieteelt. Genieten van!

Datums kiezen

Ontdek het beste van
El Salvador

Alle activiteiten

36 activiteiten gevonden
Sorteren op:
Pagina 1 van de 3

Plaatsen in El Salvador

Andere activiteiten in El Salvador

Wil je alle activiteiten in El Salvador bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.