De populairste activiteiten van Cannigione

Van Palau: catamarantocht naar de La Maddalena-archipel

1. Van Palau: catamarantocht naar de La Maddalena-archipel

De beste manier om de ware essentie van een nieuwe plek te leren kennen, is door je als een local te gedragen. En daarom hebben we onze catamaranexcursie ontworpen, zodat u zich de hoofdrolspeler en een integraal onderdeel ervan voelt. Vertrek om 9.30 uur rechtstreeks vanuit Palau. Vervolgens varen we naar de archipel van La Maddalena. Onze kapitein zal u tijdens de navigatie betrekken en u voorzien van wat informatie en nieuwsgierigheid, terwijl degenen die dat willen de sensatie kunnen uitproberen om een paar minuten aan het roer te staan. Onze route omvat verschillende stops gedurende de dag en is gericht op ontspanning en natuur. We hebben meer dan 7 eilanden om uit te kiezen, zoals: Razzoli, Budelli, Santa Maria, Spargi, Caprera en Santo Stefano. Onze kapitein kiest op basis van wind- en zeeverkeer de mooiste baaien. U krijgt de gelegenheid om te zwemmen in het kristalheldere water van dit paradijs, te snorkelen en te zonnebaden. Gedurende de dag krijgt u een aperitief geserveerd op basis van Sardijnse producten, zeepasta of land, afhankelijk van de ingrediënten die we 's ochtends vers aantreffen, snacks en fruit. je hebt de hele dag water en onbeperkt frisdrank. Het aperitief wordt begeleid door een glas prosecco en tijdens de lunch krijgt u witte wijn geserveerd. Ter afsluiting proeft u de Mirto, de typische Sardijnse likeur. Kortom, u hoeft alleen een strandlaken, een hoed en zonnebrandcrème mee te nemen. Wij zorgen voor al het overige. De terugreis is gepland om 16.30/17 en we brengen je terug naar Palau.

Vanuit Cannigione: boottocht naar de La Maddalena-archipel

2. Vanuit Cannigione: boottocht naar de La Maddalena-archipel

Stap aan boord van de Luxury Virginia, ons motorjacht. De boot heeft drie dekken. De eerste twee verdiepingen zijn gewijd aan de Ponte Standard, een open ruimte waar geen zitplaatsen worden toegewezen. De derde verdieping van de boot is gewijd aan het VIP-dek, een gebied met beperkte toegang voor volwassenen, waar ieder zijn eigen chaise longue krijgt toegewezen voor de hele dag. Beleef de archipel van La Maddalena ver weg van de drukte op deze cruise van een hele dag. Zwem in het kristalheldere water rond Cala dell'Amore en Porto della Madonna. Bezoek de stad La Maddalena en geniet van het uitzicht op Bear Rock en Porto Rafael. Begin je avontuur bij Cala dell'Amore op het eiland Spargi. Zie bezienswaardigheden die voor veel toeristen ontoegankelijk zijn, want jouw motorjacht is de enige toeristische boot met een vergunning die in deze prachtige baai mag stoppen. Ga vervolgens verder naar de beroemde haven van de Madonna en ervaar de opvallende tinten blauw water.   Ga dan verder naar Pink Beach op Budelli Island. Wandel ten slotte rond het eiland La Maddalena, het enige bewoonde eiland en het grootste van de meer dan 60 eilanden die samen deze archipel vormen. Ga winkelen of bezoek het historische centrum tijdens jouw vrije tijd. 

La Maddalena: boottocht Caprera, Spargi, Budelli en Santa Maria

3. La Maddalena: boottocht Caprera, Spargi, Budelli en Santa Maria

Begeef je op een boottocht van een hele dag door de hele La Maddalena-archipel om de eilanden Caprera, Spargi, Budelli, Santa Maria en La Maddalena te bezoeken. Maak talloze stops bij stranden en om te zwemmen, en bereik plaatsen waar grotere boten niet kunnen komen met een bijboot. Ontmoet uw schipper voor de dag in de haven voordat u aan uw tocht begint. Stop voor je eerste duik in Cala Brigantino en geniet van dit totaal wilde en ongerepte verlaten strand op Caprera. Ga dan verder naar Cala Coticcio om jezelf onder te dompelen in het kristalheldere water, weg van boten. Onze navigatiesnelheid stelt ons in staat om van het ene eiland naar het andere te gaan zonder tijd te verspillen. In tegenstelling tot andere boten heeft de bijboot geen last van rollen en stampen. Onder begeleiding van een deskundige schipper beleeft u een geweldige en onvergetelijke dag. Onze excursie naar La Maddalena begint vanuit de haven van Cannigione en duurt een hele dag. Nieuwe full optional rubberboten, in naam van veiligheid en comfort! Met onze excursies willen we onze gasten de beelden inprenten van een herinnering die een onvergetelijke vakantie zal blijven. De standaardtour start vanuit de privéhaven van de nautische club Arzachena, 1 km ten noorden van de haven van Cannigione, waar u uw auto gratis kunt parkeren. (10.00 uur) 10.20 uur Aankomst in Caprera. Het is tijd voor de eerste duik van de dag en onze bestemming is Cala Brigantino. Een ankerzwemmen op een totaal wild en ongerept verlaten strand, waar we alleen zullen zijn! Rok Caprera op een noordelijke route, bezoek alle spectaculaire ravijnen van het eiland, totdat u Budelli bereikt. Anker voor Cavaliere Beach om te genieten van de natuurlijke zwembaden. Geniet van een aperitief op basis van typisch Sardijnse producten aangeboden door de kapitein. Vervolgens is het tijd om naar het strand te gaan voor de langste stop tijdens de lunch. Ontspan op Cala Santa Maria en koop wat lunch voordat je naar Rosa Beach gaat. Maak foto's van dit prachtige, ontoegankelijke strand. Ga verder naar het eiland Spargi, waar u de prachtige stranden van Cala Granara en Cala Soraya vindt. Neem een magische duik in het water op een paar meter van de kust en ga dan verder naar Cala Corsara om wat tijd op het strand door te brengen. Begin daarna aan de terugkeer naar Cannigione. Bewonder onderweg de westelijke kant van het eiland La Maddalena en het eiland Santo Stefano, evenals het symbool van de stad Palau, de beroemde berenrots. De tour eindigt op het oorspronkelijke startpunt.

Van Olbia: boottocht van een hele dag door de La Maddalena-archipel

4. Van Olbia: boottocht van een hele dag door de La Maddalena-archipel

Bezoek de beroemde eilanden Santa Maria, Spargi en La Maddalena Archipel tijdens een boottocht vanuit Olbia. Bekijk het Palazzo Comunale, het Maritiem Museum en meer voordat je gaat snorkelen en zwemmen in de Italiaanse wateren. Geniet van een lokale lunch aan boord voordat je verder gaat naar de kust van Sardinië. Ga vanaf het ontmoetingspunt in Olbia naar Cannigione om aan boord van een boot te gaan en de La Maddalena-archipel te verkennen. Reis langs de pittoreske eilanden Caprera en Santo Stefano op weg naar het eiland Maddalena. Geniet vervolgens van een uur vrije tijd in La Maddalena. Bezoek het historische centrum, het Palazzo Comunale, het Maritiem Museum of het Bisschoppelijk Museum voor Heilige Kunst voordat u weer aan boord van de boot gaat. Ga verder naar de eilanden Spargi en Santa Maria. Leg aan en probeer te zwemmen in het prachtige kristalheldere water, snorkelen of ontspannen en zonnebaden op het strand. Geniet tijdens de lunch van tomatenpasta aan boord, geserveerd door de bemanning. Vervolgens ga je verder langs een schilderachtige route langs de Manto della Madonna, een stuk zee met ondiep water voordat je terugreist langs de kust van Sardinië langs lokale dorpen. Vaar langs Punta Sardegna, Porto Raphael, Palau en Capo d'Orso op de terugweg. Breng de minibus terug naar Olbia zodra u aanmeert.

Noord-Sardinië: boottocht La Maddalena-archipel

5. Noord-Sardinië: boottocht La Maddalena-archipel

Vaar uit voor een opwindende ervaring vol eilandvergezichten en stop op historische bestemmingen, zoals het eiland La Maddalena. Geniet van een fantastisch uitzicht op de zee en de kusten van eilanden en spring in het kristalheldere water tijdens aangewezen zwemstops. Geniet aan boord van een smakelijk pastagerecht. Vertrek vanuit de havens van Laconia, Cannigione en Baja Sardinia en navigeer langs de kusten van de eilanden Caprera en Santo Stefano. Stap uit op het eiland La Maddalena voor de kans om te winkelen en bezienswaardigheden van historisch en cultureel belang te bezoeken. Ga vervolgens verder naar de mooiste eilanden van de Maddalena-archipel met stops op de eilanden Spargi en Santa Maria. Ga verder richting de Manto della Madonna en het eiland Budelli, beroemd om zijn roze strand. Bewonder tijdens de boottocht rotsen die zijn gebeeldhouwd door de wind en watererosie, resulterend in echte natuurlijke sculpturen, waaronder het hoofd van de heks, de hond en de laars. Geniet op de terugweg van het uitzicht op Punta Sardegna, Porto Raphael, Palau en Capo d'Orso.

Van Cannigione: zeiltocht in de La Maddalena-archipel

6. Van Cannigione: zeiltocht in de La Maddalena-archipel

Vanuit de haven van Cannigione, in het noordoosten van Sardinië, leef je een hele dag aan boord van een ruime zeilboot die van alle gemakken is voorzien. Je vaart gesust door de golven van een turquoise zee om de prachtige archipel van La Maddalena te leren kennen, waar je kunt stoppen om te snorkelen in de mooiste baaien van de eilanden Spargi, Caprera, Santa Maria, Razzoli of de Budelli-zwembaden. De schipper past de route aan de wind van de dag aan om een onvergetelijke ervaring voor iedereen te garanderen, en kookt tijdens de lunch aan boord met typische lokale producten. Programma: - Navigatie richting de La Maddalena-archipel - Mogelijke stops bij: Spargi, Budelli, Caprera, Santa Maria en Razzoli - Lunch aan boord - Terugkeer De route omvat meestal 2/3 stops, waarvan er twee op het strand kunnen zijn, van elk ongeveer 40 minuten, die door onze deskundige schipper worden gekozen op basis van de weersomstandigheden van de dag. U kunt direct vanaf de boot duiken, zwemmen, snorkelen en, als de wind het toelaat, direct aan het strand stoppen dankzij de transfer in tender (indien beschikbaar). De lunch aan boord is inclusief: typisch Sardijns aperitief met vleeswaren, kaas en bruschetta met tomaat, knoflook en basilicum, voorgerecht met tomatensaus of met zeevruchten, water, wijn, zoet en koffie. Als er voedselintoleranties zoals lactose en gluten aanwezig zijn, dient u onmiddellijk contact op te nemen met het telefoonnummer op de boekingsvoucher. Zeilboot Rosa Velata Lengte: 10 meter Breedte: 3,5 meter Maximale capaciteit: 9 passagiers + 1 bemanning Hutten: 2 Badkamers: 1 Buitendouche met zoet water Grote luifel Ladder Veiligheidsuitrusting en reddingsvesten voor alle deelnemers

La Maddalena: boottocht op de archipel

7. La Maddalena: boottocht op de archipel

Bezoek de eilanden van de La Maddalena-archipel met een boottocht. Bewonder de eilanden Spargi, Budelli, Santa Maria en bezoek het suggestieve historische centrum van La Maddalena. Kies uit 3 verschillende startpunten: Cannigione, Baja Sardinia of La Maddalena. Eerste stop: winkelen in het karakteristieke historische centrum van de stad La Maddalena (een uur); Tweede halte: 1u15m op het strand van het prachtige eiland Spargi (Beach Connari of Beach Granara) Derde stop: fotostop bij Spiaggia Rosa Beach en Piscine Naturali di Budelli voor een korte duik vanaf de boot; Vierde stop: 1u15 op het strand van Cala Santa Maria op het gelijknamige eiland. Tijdens de tour wordt alles wat we van dichtbij gaan zien in het Italiaans en Engels uitgelegd met anekdotes en curiositeiten! We gaan met onze boten naar plaatsen zoals La Madonnetta, Cava Francese, La Roccia dell'Orso, de brug die La Maddalena verbindt met Caprera, de Base NATO, de basis van de marine, het Caprera Sailing Centre en nog veel meer!

Vanuit Cannigione: dagelijkse zeiltocht in La Maddalena

8. Vanuit Cannigione: dagelijkse zeiltocht in La Maddalena

Een tocht aan boord van een elegante en comfortabele zeilboot om de wonderen van de archipel van La Maddalena te ontdekken, vertrekkend vanuit Cannigione. Onder begeleiding van een deskundige schipper beleeft u een unieke ervaring met respect voor de natuur, om te genieten van momenten van pure ontspanning en gezond plezier tussen de kleinere eilanden van de archipel, zoals Spargi, Budelli of Razzoli. U kunt direct vanaf de boot duiken om te snorkelen in turquoise wateren en tijdens de lunch worden heerlijke lokale visproducten geserveerd. Programma: - Navigatie richting het eiland Spargi - Mogelijke stops bij: Spargi, Budelli, Santa Maria, Razzoli of Caprera - Lunch aan boord - Opbrengst De route omvat altijd twee of drie stops, die door onze deskundige schipper worden gekozen op basis van de weersomstandigheden van de dag. U kunt direct vanaf de boot duiken, zwemmen, snorkelen en, als de wind het toelaat, direct aan het strand stoppen dankzij de transfer in tender (indien beschikbaar).

Van Cannigione: privérondvaart door La Maddalena

9. Van Cannigione: privérondvaart door La Maddalena

Dompel jezelf onder in de buitengewone La Maddalena-archipel, een naturalistische parel van Noordoost-Sardinië. Dankzij deze tour aan boord van een moderne, snelle motorboot, vertrekkend vanuit de haven van Cannigione, zult u genieten van een exclusieve ervaring om optimaal te genieten van de schoonheid van de La Maddalena-archipel met verschillende stops in de mooiste gebieden zoals de eilanden van Spargi, Budelli en Razzoli. Beleef een dag als hoofdrolspeler aan boord van een echt jacht, waar je betoverd wordt door het kristalheldere water van de baaien en de witte stranden die deze magische plek kenmerken te midden van comfort, entertainment en een heerlijk aperitief aan boord. Routebeschrijving: - Navigatie richting het eiland Spargi - Mogelijke stops bij: Spargi, Budelli, Santa Maria, Razzoli of Caprera - Aperitief aan boord - Opbrengst De route omvat altijd twee of drie stops, die door onze deskundige schipper worden gekozen op basis van de weersomstandigheden van de dag. Tijdens de excursie wordt aan boord een aperitief geserveerd met typisch Sardijnse producten zoals worst, lokale kazen zoals Sardijnse pecorinokaas en hartige hapjes vergezeld van een drankje naar keuze tussen Vermentino witte wijn, bier, water of frisdrank.

Cannigione: Inleiding tot de duikervaring

10. Cannigione: Inleiding tot de duikervaring

Als u voor het eerst gaat duiken, is het SSI Try Scuba-programma de perfecte keuze. Je maakt kennis met de onderwaterwereld, gaat duiken in beschut water en verdient de SSI Try Scuba-erkenningskaart. Uitgevoerd in ondiep water, op een maximale diepte van 5 meter, is het een onderwateravontuur waar het hele gezin van kan genieten. Aan het einde van deze korte cursus leer je: de uitrusting die je gaat gebruiken om te duiken en hoe gemakkelijk het is om ermee onder water te bewegen. Ontdek hoe het is om onder water te ademen. Leer de basisvaardigheden die je tijdens elke duik zult gebruiken. Lekker zwemmen en ontdekken. 1) Bijeenkomst in het "Scuba Revolution"-centrum voor inchecken, distributie van snorkeluitrusting en pre-hike briefing 2) Instappen in de haven van Cannigione, op korte loopafstand van het "Scuba Revolution"-centrum en navigatie naar de duikplek (15') 3) Duik (ongeveer 1 uur) 4)Navigatie terug naar de haven van Cannigione (15') 5) Uitchecken in het "Scuba Revolution"-centrum waar u zich kunt opfrissen, omkleden in de kleedkamers en gratis kunt douchen.

Datums kiezen

Ontdek het beste van
Cannigione

15 activiteiten gevonden
Sorteren op:

In de buurt van Cannigione

Meer zien

Andere activiteiten in Cannigione

Wil je alle activiteiten in Cannigione bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Cannigione

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 442 beoordelingen

Gewoon: spectaculair! Geweldige tour door de La Maddalena-archipel. De service van Luxury Virginia was uitstekend: zeer mooie boot, comfortabel, professioneel, vriendelijk en glimlachend personeel. Dit schip, zo groot, verrijkt de prachtige eilanden van de archipel met de mogelijkheid om direct het water in te gaan, begeleid door de muziek van de DJ aan boord. Super aanbevolen rondleiding! We zullen antwoorden!

Het was een adembenemende ervaring, ik raad het absoluut aan !! Het was een zeer goed georganiseerde dienst, ze gaven ons een mooie rondleiding met duiken in dit kristalheldere water, er was een douche om het zout af te spoelen, de bar om aperitieven of lunch te hebben, en muziek met DJ. Zeer professioneel personeel, aangenaam gezelschap, speels en beschikbaar voor al uw verzoeken of info

Mooie ervaring, aardig en professioneel personeel. Absoluut te doen als je langs deze delen komt. Je hebt de mogelijkheid om andere excursies toe te voegen zodra je op het schip bent.

Het was echt geweldig, je hoefde de supplementen niet mee aan boord te nemen. We zaten voorin de boot op matrassen. De haltes waren top, ik raad het ten zeerste aan?

Geweldige dag. Zwem in kristalhelder water en stop bij Madalena. Muziek van op de boot. Drankjes tegen zeer redelijke prijzen. Zonder aarzelen te doen.