Berlijn
Citycards

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

De vijf beste deals met de Berlin WelcomeCard

Maak gebruik van de toeristenpas van Berlijn en bespaar tot vijf dagen lang zakken met geld op reizen, restaurants en attracties. Hier vijf redenen die de investering waard zijn!

 • Fernsehturm

  1. Fernsehturm

  Op het observatiedek van de Oost-Duitse Fernsehturm heb je het beste uitzicht over Berlijn. Met 25% korting op de tickets kun je net zo goed een hapje eten in het draaiende restaurant!

 • Biosphere Potsdam

  2. Biosphere Potsdam

  Grauwe dag? Pak de S-Bahn naar Potsdam, net buiten Berlijn, en bewonder de flora en fauna in deze tropische biosfeer! Volwassenen krijgen 30% korting, kinderen 36%.

 • Zitadelle

  3. Zitadelle

  Dit 16de-eeuwse fort is bijzonder goed bewaard gebleven. Je krijgt 25% korting op de entree, waarmee je zowel het kasteel als het museum, de begraafplaats en de fantastische vleermuizenkelder in mag!

 • Deutsches Historisches Museum

  4. Deutsches Historisches Museum

  Verlaat Duitsland niet zonder ook een beetje te leren over haar geschiedenis, van de Middeleeuwen tot nu. Met 25% korting heb je geen excuus!

 • Schloss Charlottenburg

  5. Schloss Charlottenburg

  Pruissische paleizen zijn in Berlijn maar een U-Bahnritje verwijderd. Je krijgt 25% korting op Schloss Charlottenburg, inclusief toegang tot de prachtige tuinen.

Plan je bezoek

 • Wat krijg je nog meer?

  Met de Berlin WelcomeCard mag je gratis reizen met het openbaar vervoer in Berlijn. Tevens krijg je korting op toegang tot musea, theaters en bijna 200 andere bezienswaardigheden. Bovendien bieden bepaalde restaurants, spa's en touroperators ook korting.

 • En het Museumsinsel?

  De musea op het Museumsinsel zijn niet inbegrepen bij de Berlin WelcomeCard, maar je kunt wel een toevoeging aan je kaart kopen waarmee je alle 5 de musea op het eiland gratis binnenkomt (Alte Nationalgalerie, Altes Museum, Bode-Museum, Neues Museum en Pergamonmuseum). Een andere optie is de Museumpass Berlin. Hiermee krijg je gratis toegang tot 50 musea, inclusief die op het Museumsinsel, maar je krijgt niet de extra voordelen van de Berlin WelcomeCard.

Sitemap Berlijn

Wil je alle activiteiten in Berlijn ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Berlijn

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 6.927 beoordelingen

Een absolute aanrader ....

Ga niet naar Berlijn zonder dit te kopen voordat je vertrekt. Gemakkelijk te verzamelen op 3 stations en je hebt je paspoort nodig om het op te halen. Eenmaal gevalideerd in de machine, houd het bij u tijdens het reizen in de trein, tram of busdienst, het is een absolute must en zo gemakkelijk om online te kopen.

Super gemakkelijk. Heel goede service ook. Want wij hadden het ticket al nodig op de luchthaven s avonds laat en zij hebben dat geregeld. Het openbaar vervoer is heel gemakkelijk om te gebruiken daar. Ze waren werken op sommige lijnen maar alles werd goed vermeld zodat je wist welke andere lijnen je kon nemen...

Ik kan me geen beter gebruik van het openbaar vervoer voorstellen en daarbovenop nog wat kortingen. In ieder geval zaten we 11 dagen lang elke dag op de U-Bahn en de S-Bahn (één volwassene en één jongere) met de EasyCittyPass in Berlijn. Simpelweg geweldig. Daar gaan we zeker snel weer gebruik van maken.

Het was niet eenvoudig om de kaartjes bij Alexander Plats te krijgen, maar toen dat eenmaal gedaan was, was het gemakkelijk om door de stad te reizen. Omdat er zoveel plaatsen waren die ik wilde zien, was de gemakkelijke stadspas handig.

Goed opletten! Ruime aanbieding voor openbaar vervoer, maar toch uitkijken want je zit snel verkeerd. Op zich geen probleem je kan snel weer terug!