Berlijn
Nachtleven & uitgaan

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Berlijn

Wil je alle activiteiten in Berlijn ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Berlijn

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 156 beoordelingen

na een paar ijsbars over de hele wereld te hebben bezocht, deze in Berlijn in de beste. ijsbar zelf is briljant, een aantal geweldige sculpturen (allemaal gemaakt van ijs natuurlijk!!) Een goede keuze aan drankjes om uit te kiezen, en briljant, vrolijk, spraakzaam personeel Als je een Berlijn bent en iets anders wilt doen, bezoek dan het Berlijnse ijs bar

Geweldig personeel. Informatief. Heel leuk. Ga naar binnen wanneer je wilt, lijkt het. Vertrek wanneer je wilt. De eerste reep in de warme je kunt betalen voor drankjes bovenop je tokens die je ontvangt, wat hier niet op staat! Was echter zeer aangenaam. Een must als in Berlijn en niet overdreven duur.

Het was niet eenvoudig om de kaartjes bij Alexander Plats te krijgen, maar toen dat eenmaal gedaan was, was het gemakkelijk om door de stad te reizen. Omdat er zoveel plaatsen waren die ik wilde zien, was de gemakkelijke stadspas handig.

Goed opletten! Ruime aanbieding voor openbaar vervoer, maar toch uitkijken want je zit snel verkeerd. Op zich geen probleem je kan snel weer terug!

We kregen ivm Getyourguide VIP plaatsen. Geweldige MC en goede standups. Geweldige avond gehad.