Berlijn
Cultuur & geschiedenis

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Berlijn

Wil je alle activiteiten in Berlijn ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Berlijn

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 32.889 beoordelingen

We hadden een privé tour en onze gids was Campell, een gast uit Melbourne. Hij is erg gepassioneerd, heeft enorm veel kennis en voldeed aan al onze wensen. ook is hij erg relaxt in de omgang. Ook was hij geïnteresseerd in ons verhaal van 32 jaar geleden. Wij zijn vlak voordat de muur viel nl als gezin in Berlijn geweest en dat heeft toen zoveel indruk gemaakt dat we nu als gezin weer teruggekeerd zijn. De gehele tour was goed ingedeeld, voldoende momenten om even te rusten/zitten en we hebben erg veel kennis opgedaan. Aanrader! Thanks mate!! :-)

Nicolai wist veel interessante dingen te vertellen over de koude oorlog tijdens deze tocht. Ook aan de hand van dingen die hij en familieleden hadden mee gemaakt. Aan het einde, nog op eigen houtje, door het stasi museum gewandeld en dan zie je het helemaal voor je.

Onze gids Eran was erg duidelijk en goed te verstaan. Bij het Holocaust monument nam hij de tijd om ieder zijn eigen emotie te laten ervaren. Interessante verhalen en goede uitleg. Zeker een aanrader!

Sympathieke rondleider! Wist veel te vertellen. Ondanks het zware thema toch met humor besproken. Zeker een aanbeveling mocht je Berlijn gaan bezoeken. Nogmaals bedankt

Echt goed om te kopen, dus je hoeft niet na te denken over kaartjes voor treinen, bussen of de U-trein.