Berlijn
Minivan- & bustours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Bustour door Berlijn: hoogtepunten en attracties

Met een Hop on, hop off bustour kun je Berlijn heerlijk op je eigen tempo en naar je eigen interesse verkennen. Hier een paar hoogtepunten en bezienswaardigheden ter inspiratie.

 • Museumsinsel

  1. Museumsinsel

  Stap uit, verken de weelderige Lustgarten, bewonder de Dom en bezoek de prachtige Pruissische gebouwen op het Museumsinsel!

 • Gendarmenmarkt

  2. Gendarmenmarkt

  Dit voormalige marktplein is nog altijd een toeristische trekpleister. Aan weerszijden van het indrukwekkende Konzerthaus staan de Duitse en de Franse kathedraal oog in oog.

 • Paleizen

  3. Paleizen

  Bekijk twee totaal verschillende paleizen tijdens je stadstour. Zowel Schloss Bellevue als Schloss Charlottenburg staan aan de zuidoever van de Spree.

 • East Side Gallery

  4. East Side Gallery

  De East Side Gallery is een stukje Berlijnse Muur dat nog altijd overeind staat. Tegenwoordig is het een monument voor vrijheid, met 80 meter aan graffitikunst tussen de Oberbaumbrücke en station Ostbahnhof.

 • Unter den Linden

  5. Unter den Linden

  Rijdend over Unter den Linden zie je de iconische Brandenburger Tor voor je opdoemen, alsmede de Humboldtuniversität en Bebelplatz.

Plan je bezoek

 • Wat kost het?

  Een Hop on, hop off bustour is één van de goedkoopste manieren om in Berlijn te sightseeën. Tickets kosten vanaf €15 per dag, en voor extra dagen betaal je relatief minder.

 • Waar stoppen ze nog meer?

  De meeste belangrijke punten worden door de bussen bezocht, maar de routes verschillen per aanbieder. Elk goed busbedrijf verzorgt routes en schema's voorafgaand aan je boeking.

Sitemap Berlijn

Wil je alle activiteiten in Berlijn ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Berlijn

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 7.617 beoordelingen

Heel bijzonder om in zo'n mooie oldtimer de stad van Berlijn te ontdekken. Heel veel informatie gekregen over de stad en haar historische gebouwen. Tijdens de toer hadden we een fotoboek beschikbaar waarin veel extra informatie was opgenomen. De gids sprak prima Engels en was tijdens de tour zelf ook erg enthousiast. Dit was echt het hoogtepunt van onze stedentrip.

Super goed ideaal om bij alle bezienswaardigheid uit te stappen te bekijken en vervolgens de volgende bus of later weer mee verder te reizen .

Een heel indrukwekkende rondleiding gehad. Een mooie rondrit in een luxe auto. Echt een aanrader

ABSOLUTE worth the price! The story behind Berlin while driving with this van is amazing!

Hele leuke tour! Prachtig busje! Leuk verteld door de bestuurder! Een echte aanrader!