Berlijn
Rivier- & havenrondvaarten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Berlijn

Wil je alle activiteiten in Berlijn ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Berlijn

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 9.793 beoordelingen

Hoewel er geen zitplaatsen of staanplaatsen beschikbaar waren, wat we niet wisten (er werd gezegd dat het in de winter bedekt is, maar de meeste boten hebben ook buitenruimte beschikbaar aan dek voor de gekke mensen die de kou niet erg vinden), de reis was ontspannen en leuk, een uur was precies goed en de zitplaatsen binnen waren geweldig. De drankprijzen waren natuurlijk niet zo goedkoop, maar ik denk dat dit vanzelfsprekend is in deze attracties. Binnenkomen was vrij eenvoudig en instructies waren erg nuttig. Over het algemeen geweldig voor een eenmalige ervaring.

Dit was perfect, gemakkelijk te vinden, op tijd vertrokken en een uur was voldoende tijd voor een avondboottocht. Het was zo mooi weer, dus we konden er bovenop zitten. Ik hou van het feit dat je je eigen drankjes / snacks kunt meenemen die je daar kunt kopen.

Een van de betere tours die ik ooit heb gedaan. De tour guide (Ernie) wist veel, kende de feiten en interessante historische verhalen. Haar enthousiasme en bevlogenheid zorgde ervoor dat de aandacht geen moment verzwakte.

Niet te grote boot en aardig personeel

Prettig dat de boot niet zo groot was. Moeite waard om deze boottrip te doen. Mooi vanaf het water. Nederlandse audioguide erg prettig.

Het was super leuk om Berlijn via het water te ontdekken. Even een uur verplicht zitten en gewoon rondkijken.