Dubai
Nachttours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Other Sightseeing Options in Dubai

Want to discover all there is to do in Dubai? Click here for a full list.

Wat anderen zeggen over Dubai

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 19.455 beoordelingen

Een leuke afronding van dagje winkelen in Dubai downtown.

Niet echt spectaculaire excursie. Niet zo eenvoudig = vrij omslachtig om instapticket te bemachtigen: plaats voor inruilen voucher naar instapticket niet zo eenvoudig te vinden (bij eerste bezoek aan Dubai) (Waarom niet meteen aan kade vanwaar de boot vertrekt ? ) - plaats van instappen in boot kan beter worden aangegeven. De boottocht vonden wij niet zo bijzonder (enkele rondje varen zonder veel animo), zicht op de fonteinshow leek ons niet zo veel beter dan vanop de kade (wel te bemerken: er was niet zo veel volk) - ook de show zelf gaf niet meteen 'waaw' gevoel. Medewerkers waren wel vriendelijk en hulpvaardig.

Een hele leuke tour en mooie ervaring. We werden op tijd opgehaald door Mojim, een hele goede gids die veel te vertellen had. We kregen goede uitleg over de tour en kregen daarnaast ook nog leuke tips voor Dubai zelf! Zeker een aanrader, vooral als je zo'n goede gids hebt. Het eten op het kamp was lekker en goed georganiseerd, tijdens het eten kunnen genieten van leuke shows. Let wel op dat als je in de wintermaanden gaat dat je genoeg kleren mee hebt want 's avonds is het koud!

leuk om alles te beleven vanop de boot, er staat een uur op de voucher maar blijkbaar speelt dit geen rol, jammer dat we dat niet wisten want we hebben ons echt gehaast om op tijd te zijn

Mooie tocht, zeer goede begeleider/chauffeur (Amir), die ook ontzettend goede foto’s kan maken. Op het kamp is het eten goed en genoeg entertainment en activiteiten. Kortom: zeker doen!

Leuke boottrip first row, jammer dat elke show verschilt van elkaar, onze show was veel minder spectaculair dan degene die erna kwam. Wel mooi zicht op de stad!