Dubai
Rolstoeltoegankelijk

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Alla saker att se i Dubai

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Dubai? Klicka här för en fullständig lista.

Wat anderen zeggen over Dubai

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 41.981 beoordelingen

Schitterend om Dubai vanaf deze hoogte te zien en de verschillen tussen de woestijn en de bebouwing duidelijk te kunnen waarnemen. Gelukkig was het weer goed en konden we tot ver kijken. Op deze hoogte en met de vaak aanwezige heiige lucht moet je echt mooi helder weer hebben. We zagen vanaf deze hoogte de zon langzaam onder gaan en konden daardoor ook nog genieten van Dubai bij avond met de vele lichtjes. Echt een aanrader om Dubai eens van boven te bekijken.

Om 7 uur konden we naar binnen. We hebben eerst gegeten en genoten van de muziek van de fontein, wat ieder half uur speelde. Tussendoor werd de Burj Khalifa in het licht gezet. Na het diner gingen we naar de 124e verdieping om te genieten van het prachtige uitzicht.

show is veel beter geworden, wel spijtig dat er naar 4 brommers meer rijden in de bol ipv 5 en ook dat de bol niet meer open gaat. Maar het blijft wel een knap spectakel

Makkelijk om veel hoogtepunten te zien op relatief korte tijdspanne, soms iets langer onderweg afhankelijk van waar je hotel is /vertrekt, veel extras bij deluxe ticket.

Ik vond het een mooi ervaring, zeker waardig om te bezoeken. Aquarium was echt super, en een aanrader. De zwembaden en glijbanen waren super!