Kies data
Dubai

Tours voor soloreizigers

Dubai Tours voor soloreizigers: Onze meest aanbevolen

Vanuit Dubai: Dagtocht Abu Dhabi, inclusief Louvre & moskee

1. Vanuit Dubai: Dagtocht Abu Dhabi, inclusief Louvre & moskee

Geniet van een twee-in-een dagtrip naar twee highlights van de VAE. Bewonder nieuwe en oude architecturale en artistieke wonderen tijdens all-inclusive excursie vanuit Dubai. Neem plaats nadat je bent opgehaald en geniet van de reis naar de moskee. Bij aankomst kun je de glanzende buitenkant van witte Griekse en Macedonische tegels bewonderen. Betreed de moskee en bekijk tijdens een rondleiding met gids 's werelds grootste handgeweven tapijt, grote kristallen kroonluchters en glazen panelen bezaaid met duizenden Swarovski-kristallen. Vervolgens breng je een bezoek aan het Louvre op het eiland Saadiyat. Volg een rondleiding op eigen gelegenheid of loop met een audiogids in het grootste museum in de Golfregio, waar zowel klassieke als moderne werken van cultureel en sociologisch belang uit de hele wereld worden tentoongesteld. Bewonder stukken uit Franse musea zoals het Louvre, Centre Pompidou en Musée d'Orsay. Blijf even hangen in het kindermuseum, eet een hapje in het café of neem een kijkje in de museumwinkel. Na afloop van de tour word je weer teruggebracht naar je hotel in Dubai.

Dubai: privé wakeboard-ervaring in Dubai Marina

2. Dubai: privé wakeboard-ervaring in Dubai Marina

Geniet van een wakeboard-ervaring naast de Dubai Marina. Bewonder het fantastische uitzicht op de skyline van de stad terwijl je met hoge snelheid over de oceaan rijdt. Ontmoet je instructeurs in de glinsterende Dubai Marina en kleed je aan met alle benodigde uitrusting voor je wateravontuur. De activiteit is geschikt voor gasten met alle ervaringsniveaus, aangezien uw les aan uw behoeften wordt aangepast. Leer hoe je op je board kunt glijden en balanceren en luister naar een veiligheidsbriefing voordat je het water op gaat waar het echte plezier begint. Zoom over de jachthaven en bewonder een adembenemend uitzicht op de skyline van de stad terwijl je een plons op het water maakt. Voel de spanning van de adrenaline door je heen razen terwijl je rondreist op je board en de absolute tijd van je leven hebt terwijl je je nieuwe of bestaande vaardigheden perfectioneert.

Veelgestelde vragen over Tours voor soloreizigers in Dubai

Welke andere activiteiten dan Tours voor soloreizigers zijn de moeite waard in Dubai?

Wat zijn de beste Tours voor soloreizigers in Dubai?

Welke Tours voor soloreizigers in Dubai nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Deze Tours voor soloreizigers in Dubai nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen:

Sitemap Dubai

Wil je alle activiteiten in Dubai ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Dubai

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 1.178 beoordelingen

Great day out ! Thanks to Zaid for the perfect explanation and the taking the heat in account. Besides top guide he is also a very good photographer. Well organised by OceanAirTravels and very good communications beforehand. Great timings. Strongly recommend this tour !!!

Our guide Mohammad Iqbal was very fun and enthusiastic. Provided it us with just the right amount of information and some of nice trivia. Would book a tour again with him when coming back.

Een charmante gids met prettige uitleg over het ontstaan en leven in de Emiraten. De Grote Mosquée en het Louvre zijn het bezoeken waard.

Loved the tour. Was nice we didn’t had to worry about tickets and didn’t had to wait in line. Driver and guide Jahan

Goede, informatieve en zorgend voor alle praktische handelingen.