Dubai
Minivan- & bustours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sightseeing in Dubai

Möchten Sie alle Aktivitäten in Dubai entdecken? Sehen Sie hier die vollständige Liste.

Wat anderen zeggen over Dubai

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 24.847 beoordelingen

Half uurtje privé les gehad…was toevallig enige voor deze middag. Superrrr vette ervaring en goed uitgelegd door Karim de leraar/guide..sws je paspoort niett vergeten, anders kan je niet de zee op! Dat hadden me mede jetski heren..volgende keer dan voor een uur jetski! Amazing experience ☀️

Het was GEWELDIG. Onze gids Fawad was zo lief, gezellig, geduldig en had alle tijd voor ons genomen. Hij gaf overal informatie en was heel erg social. Ook was hij tegelijktijd onze fotograaf. In 1 woord gewoon TOP!! Zeker je geld waard als je van cultuur snuiven houd.

Leuke dag gehad. Opgehaald door vriendelijke Guide uurtje rijden naar de activiteiten. En toen begon de pret. Quadrijden was hardstikke leuk net als de rest zeker geen moment gehad dat ik niet aan het genieten was. Eten was ook prima. Zeker de moeite waard.

Superr leuke tourr. Zeer aardige gids Fawad die veel vertelde over de ins en outs van Dubai. Mooie foto’s gemaakt bij de bekende bezienswaardigheden zoals Burj Arab, Atlantis en de Frame. Echt een aanrader!

Super leuke trip gehad naar Abu Dhabi, onze gids Kashan was een aangename man die heel veel wist over Abu Dhabi zelf maar ook van de grand mosque.