Datums kiezen

South Coast
Luchthaven-transfers

Luchthaven-transfers

Niks gevonden met 'South Coast'

Topactiviteiten in South Coast

South Coast Luchthaven-transfers: onze aanbevelingen

Ys Falls en privétour Appleton Estate

1. Ys Falls en privétour Appleton Estate

Ga met ons mee op een schilderachtige reis die de rustieke kant van de zuidkust van Jamaica belicht om het Appleton Estate te bezoeken, de thuisbasis van de wereldberoemde Appleton Rum, bezoek deze historische Appleton Rum-distilleerderij aan de pittoreske zuidkust van Jamaica, volg een gedetailleerde rondleiding terwijl je gids schetst het geheim achter een van 's werelds best smakende rum. Proef vers geperst suikerrietsap en "natte suiker". Vereeuwig uw ervaring bij ons grote VX-bord van Appleton Rum en proef vervolgens verschillende soorten Jamaica-rumlikeuren. Op een tour die is ontworpen om te koesteren en te herhalen. Ga dan naar Ys Falls. YS Falls, geopend in 1992, is een van de belangrijkste natuurattracties van Jamaica en biedt onze gasten de mogelijkheid om de schoonheid van de watervallen te ervaren, omgeven door weelderige tuinen en prachtige bomen. YS Falls is een waterval met zeven niveaus, die overgaat in natuurlijke zwembaden om in te zwemmen, aangevuld met een natuurlijk zwembad. Onze uitgestrekte gazons zijn perfect voor gezinspicknicks of een dagje uit. Deze worden aangevuld met natuurlijke poelen die worden gevoed door ondergrondse en bovengrondse bronnen voor een verfrissende duik.

Floyd's Pelican Bar privérondleiding

2. Floyd's Pelican Bar privérondleiding

Tussen Treasure Beach en Black River wordt u per vissersboot naar een rustieke houten bar gebracht, gebouwd op een zandbank, een kwart mijl de zee in. De Pelican Bar is de perfecte plek om te zonnebaden, bier te drinken, te zwemmen en vers gebakken vis te eten. De Pelican Bar begon toen de lokale visser Floyd Forbes droomde van een bar die in zee werd gebouwd en op palen rustte. Op zijn vissersboot werden grote houten planken vervoerd. In 2001 werd de bar voltooid en kreeg hij de naam "The Pelican Bar", naar de grote kuddes pelikanen die op de zandbank rustten. Het werd al snel populair bij de lokale bevolking en toeristen als een plek van perfecte rust. Bekijk de prachtige zonsondergang (als het weer het toelaat), het klifduiken en luister naar de Reggae Band. Een perfecte plek om achterover te leunen en te ontspannen met een cocktail in de hand. De boottocht duurt tussen de 10 en 15 minuten, maar is de reis waard.

Montego Bay: privétour YS Falls en Appleton Rum per Van

3. Montego Bay: privétour YS Falls en Appleton Rum per Van

Maak een rit door de bergen en naar de schilderachtige zuidkust van Jamaica, naar een van de mooiste en meest spectaculaire watervallen van Jamaica; de YS-watervallen. YS Falls ligt in een afgelegen vallei aan de minder bereisde zuidkust, op een werkende vee- en paardenboerderij, het YS Estate. Deze natuurlijke attractie ligt diep in de heuvels en beschikt over prachtige watervallen met 7 niveaus en een uitgestrekt peuterbad dat wordt gevoed door ondergrondse bronnen. Neem een verfrissende duik of ontspan gewoon in de koele mineraalbaden. Floyd's Pelican Bar is de droom van een lokale visser om er even tussenuit te gaan met zijn vrienden voor wat ontspanning na een zware dag vissen. Deze hut, gebouwd op een ondiepte driekwart mijl op zee, is de ultieme plek om rond te hangen met een koud roodstreepbiertje, een lunch met zeevruchten te nuttigen, te snorkelen of gewoon te genieten van het prachtige panoramische uitzicht van driehonderdzestig graden. Geniet van een stop bij het Appleton Estate, waar je leert hoe de beroemde rum wordt gemaakt en proef de rum.

South Coast

South Coast

Veelgestelde vragen over Luchthaven-transfers in South Coast

Welke andere activiteiten dan Luchthaven-transfers zijn de moeite waard in South Coast?

Andere onmisbare dingen om te doen in South Coast:

Andere activiteiten in South Coast

Wil je alle activiteiten in South Coast bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.