Kies data

Hong Kong Toegangstickets

Hong Kong Toegangstickets: Onze meest aanbevolen

Ngong Ping: retour kabelbaan (Crystal/Standard/beide 1 rit)

1. Ngong Ping: retour kabelbaan (Crystal/Standard/beide 1 rit)

De kabelbaan Ngong Ping is een spectaculaire transportbaan met twee kabels van 5,7 km lang. Het is de eerste in zijn soort in Hong Kong en het avontuur begint vanaf Tung Chung en steekt de Tung Chung-baai over richting Airport Island, waarna hij ongeveer 60 graden draait richting het noorden van Lantau. Als je op zoek bent naar een spectaculair uitzicht over Hong Kong, dan mag deze kabelbaan niet op je lijstje ontbreken. Geniet tijdens deze rit van 25 minuten van een schitterend vergezicht: in de verte zie je de uitgestrekte Zuid-Chinese Zee en de grassige hellingen van North Lantau Country Park terwijl je de drukte van de stad achter je laat. De reis biedt ook een adembenemend uitzicht op de internationale luchthaven van Hong Kong, het bergachtige terrein van het eiland Lantau, de Tian Tan Boeddha en 360 graden uitzicht op het Ngong Ping Plateau. Voeg voor een nog betere ervaring een voucher voor een maaltijd ('set meal') toe.  Standaardcabine De standaardcabine van deze kabelbaan vormt het perfecte begin van je dag in Hong Kong. Crystalcabine De gloednieuwe Ngong Ping 360 Crystal-cabine heeft een glazen bodem en is speciaal ontwikkeld voor een adembenemend uitzicht. Voel de magie van de eindeloze zee en de grassige hellingen onder je voeten. Dankzij dit perspectief kun je ook het ongerepte landschap zien en de indrukwekkende Tian Tan Boeddha. Het is net alsof je vliegt.

Hong Kong: toegangsticket Sky100 Observatory

2. Hong Kong: toegangsticket Sky100 Observatory

Het Sky100 Hong Kong Observation Deck ligt op de 100ste verdieping van het International Commerce Centre (ICC), het hoogste gebouw in Hong Kong. Op 393 meter boven de zeespiegel is het het enige indoor observatiedek in Hong Kong. Hier heb je 360 graden uitzicht op de stad en haar beroemde Victoriahaven. Sky100 is verbonden aan belangrijke vervoersnetwerken en maakt deel uit van een prachtig wincelcentrum - een must-see voor bezoekers aan Hong Kong. De supersnelle liften bereiken de 100ste verdieping in slechts 60 seconden. Naast het schitterende uitzicht op Hong Kong stad heeft Sky100 ook een grote interactieve multimediatentoonstelling en een uitgebreid bezoekerscentrum. De tentoonstelling geeft een fascinerende blik op de lokale geschiedenis en cultuur van Hong Kong.

Hong Kong: Sky100 Observatory-ticket en dinerpakket

3. Hong Kong: Sky100 Observatory-ticket en dinerpakket

Het Sky100 Hong Kong Observation Deck bevindt zich op de 100e verdieping van het International Commerce Centre (ICC), het hoogste gebouw in Hong Kong. Op 393 meter boven de zeespiegel is het het enige overdekte observatiedek in Hong Kong met een uitzicht van 360 graden over de stad en de beroemde Victoria Harbour. Verbonden met grote transportnetwerken en een winkelcentrum van wereldklasse, is het geprezen als een must-see eerste stop voor toeristen naar Hong Kong. Het beschikt ook over uitzonderlijk snelle dubbeldekker hogesnelheidsliften die de 100e verdieping in slechts 60 seconden bereiken. Naast het prachtige panoramische uitzicht op de stad Hong Kong en het magische landschap, is Sky100 ook de thuisbasis van een grootschalige interactieve multimediatentoonstelling en een uitgebreid gastencentrum. De ultramoderne tentoonstelling biedt fascinerende inzichten in de lokale geschiedenis en cultuur en verrijkt bezoekers met een grondig begrip van Hong Kong. Selecteer Café 100 wijn-, dessert- en andere eetcombinaties om uw ervaring te verrijken met gastronomisch eten en drinken terwijl u geniet van het beste uitzicht over de stad. Een tip is om rond de schemering het dek te bezoeken om de onvergetelijke zonsondergang de skyline van de stad te zien kleuren.

Hong Kong Disneyland: tickets voor het park

4. Hong Kong Disneyland: tickets voor het park

Beleef eindeloos plezier in zeven magische landen en ervaar je favoriete Disney-verhalen net zoals je ze herinnert uit de klassieke Disney-films. Hier komen sprookjes echt uit. In Hong Kong Disneyland Park zijn avonturen in alle soorten en maten! Big Grizzly Mountain Runaway Mine Cars en Hyperspace Mountain bieden adrenaline voor de volwassenen, terwijl kleintjes de wereld rond kunnen zeilen bij It's a Small World. Natuurlijk is familieplezier te vinden in elke hoek van het park, van de Toy Soldier Parachute Drop tot de Mad Hatter Tea Cups. Mis de belangrijkste attractie niet: het ontmoeten van je geliefde Disneyfiguren. Hou je pen en camera in de aanslag en ontmoet je favoriete personages. Verbazingwekkende evenementen verrassen het hele jaar door je zintuigen, inclusief gloednieuwe meeslepende attracties, spannende festivalvieringen, memorabele hotelaccommodaties en eetgelegenheden, evenals geheel nieuwe merchandise-items.

Hong Kong: Sky100 Observatory met wijn- en drankarrangementen

5. Hong Kong: Sky100 Observatory met wijn- en drankarrangementen

Het Sky100 Hong Kong Observation Deck bevindt zich op de 100e verdieping van het International Commerce Centre (ICC), het hoogste gebouw in Hong Kong. Op 393 meter boven zeeniveau is het het enige overdekte observatiedek in Hong Kong met een uitzicht van 360 graden over de stad en de beroemde Victoria Harbour. Verbonden met grote transportnetwerken en een winkelcentrum van wereldklasse, is het geprezen als een must-see eerste stop voor toeristen naar Hong Kong. Het beschikt ook over uitzonderlijk snelle dubbeldekker hogesnelheidsliften die de 100e verdieping in slechts 60 seconden bereiken. Naast het prachtige panoramische uitzicht op de stad Hong Kong en het magische landschap, is Sky100 ook de thuisbasis van een grootschalige interactieve multimediatentoonstelling en een uitgebreid gastencentrum. De ultramoderne tentoonstelling biedt fascinerende inzichten in de lokale geschiedenis en cultuur en verrijkt bezoekers met een grondig begrip van Hong Kong. Selecteer een Café 100 wijn- of drankcombinatie om uw ervaring te verrijken met een slokje wijn of drankje naar keuze terwijl u geniet van het beste uitzicht over de stad. Voor een romantische ervaring moet je rond de schemering naar het dek gaan om de onvergetelijke zonsondergang te zien die de skyline van de stad kleurt.

Ngong Ping 360-kabelbaan privécabine met toegang zonder wachtrij

6. Ngong Ping 360-kabelbaan privécabine met toegang zonder wachtrij

De kabelbaanreis begint vanaf Tung Chung, steekt Tung Chung Bay over om het hoekstation op Airport Island te bereiken en draait ongeveer 60 graden in de lucht richting North Lantau. Met dit ticket kun je genieten van comfort tijdens de 5,7 km lange kabelbaanrit met twee kabels en een spectaculair uitzicht over Lantau Island, de luchthaven, het zeegezicht en Ngong Ping Village bewonderen. Met wachtrijvrije ticketing en instapservice met voorrang kunt u genieten van de rit met gemak in exclusieve privacy. Eenmaal bovenaan brengt u een bezoek aan de Tian Tan Boeddha - het hoogste buitenbeeld van een zittende Boeddha. Bezoek het Ngong Ping-dorp, waar ook het Po Lin-klooster en de gigantische houten steles van het Wisdom Path te vinden zijn, zodat je veel kunt ontdekken. Ervaar het 360-graden uitzicht op het Ngong Ping-plateau en verken de thema-attractie Walking With Buddha gratis met dit ticket. Standaardcabine De rit met de Standard Cabin-kabelbaan is de perfecte start voor uw dagtour door Hong Kong. Kristallen hut Uitgerust met een glazen bodem, is de geheel nieuwe Ngong Ping 360 Crystal Cabin ontworpen om uw ogen te smullen met een verbazingwekkend vogelperspectief. Voel de magie van de grenzeloze zee en de glooiende graslandhellingen onder je voeten. Het nieuwe perspectief stelt je in staat om naar buitengewoon overzichtelijke landschappen te kijken, inclusief de majestueuze Tian Tan Boeddha, alsof je vliegt.

Veelgestelde vragen over Hong Kong

Welke topattracties zijn een must-see in Hong Kong?

Hong Kong: wat zijn de beste dingen om te doen met kinderen?

Hong Kong: wat zijn de beste deals en kortingen op activiteiten?

Overzicht activiteiten in Hong Kong

Wil je alle activiteiten in Hong Kong ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Hong Kong

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 1.193 beoordelingen

Doodsbang voor hoogtes en hield van deze ervaring

Mijn eerdere twijfels over hoogtevrees tijdens een reis in een kabelbaan met glazen bodem werden al snel weggenomen toen ik de schoonheid van het uitzicht vanuit onze auto in me opnam. Door de soepele, zachte beweging van de auto de heuvel op, kon ik me concentreren op alles wat ik kon zien in plaats van me zorgen te maken over de reis. Het was een ongelooflijke manier om het Po Lin-klooster te bereiken en zou het zeker aanbevelen als een 'must do' in Hong Kong. Prachtig uitzicht, briljante reis, aardig personeel!

Zeer mooi park. Een beetje dwaas dat Tarzans houten hut vroeg dichtging, zonder dat er nog ruimte over was. We hebben het dan ook niet kunnen proberen, en het was precies waar we al lang naar uitkeken. Enigszins slechte selectie van eten. Bijna overal hetzelfde eten. Erg leuk dat de shows plaatsvinden in een mix van Chinees en Engels. Dan is het voor de overgrote meerderheid van de mensen mogelijk om het verhaal mee te volgen. We vonden dat het personeel goed Engels sprak, zodat ze de toeristen konden helpen.

Briljante optie om de wachtrij over te slaan. Beter dan kopen via andere online sites, want er is een aparte regel voor hen die enorm is en ze eeuwen moeten wachten. Nog beter als je de kristaloptie kiest, omdat je de regels nog verder overslaat. Het verschil in prijs tussen kristal en standaard is nominaal, dus ga voor kristal. Doe geen moeite met de maaltijdcheque, want u bent beperkt tot de plaatsen waar u kunt eten en bovendien bent u beperkt tot specifieke menu-items waaruit u kunt kiezen.

Koop uw kaartjes zeker van tevoren en kom vroeg. De lijnen slingerden over meerdere trappen de straat af. De wachttijd was meer dan 2 uur. Met de vouchers liepen we langs de rij en zaten we in 20 minuten op een kabelbaan. We kwamen om ongeveer 10 uur aan.

Leuke activiteit, maar vertrek vroeg genoeg want anders zijn er wachtrijen.