Kies data
Hong Kong

Attractie- & pretparken

Hong Kong Attractie- en pretparken: Onze meest aanbevolen

Hong Kong: dagtocht naar de stad Shenzhen en themaparken

1. Hong Kong: dagtocht naar de stad Shenzhen en themaparken

De ophaaltijd van het hotel is tussen 07:00 en 07:30 uur, waarna je een eersteklas trein naar Shenzhen neemt. Je wordt te allen tijde begeleid door een gids uit Hong Kong totdat je terugkomt in Hong Kong. De eerste stop is het Shenzhen Museum of History & Folk Center. Het heeft meer dan 20.000 culturele relikwieën die de beschaving van China en historisch materiaal over de ontwikkelingsgeschiedenis van Shenzhen laten zien. Dim Sum Lunch wordt geserveerd in het Shangri-la Hotel. Daarna ga je naar het beroemdste themapark in Shenzhen: Splendia China & China Folk Culture Villages. Er zijn meer dan 70 beroemde landschappelijke wonderen uit China in miniatuur. Dit is 's werelds grootste tentoonstelling van miniatuuroriëntatiepunten. Je zult genieten van 2 shows van volkskunsten, gebruiken, dansen, enz. Transfer terug naar Hong Kong per bus en eersteklas trein. De dienst eindigt bij het MTR-station Hung Hom.

Hong Kong Disneyland: tickets voor het park

2. Hong Kong Disneyland: tickets voor het park

Beleef eindeloos plezier in zeven magische landen en ervaar je favoriete Disney-verhalen net zoals je ze herinnert uit de klassieke Disney-films. Hier komen sprookjes echt uit. In Hong Kong Disneyland Park zijn avonturen in alle soorten en maten! Big Grizzly Mountain Runaway Mine Cars en Hyperspace Mountain bieden adrenaline voor de volwassenen, terwijl kleintjes de wereld rond kunnen zeilen bij It's a Small World. Natuurlijk is familieplezier te vinden in elke hoek van het park, van de Toy Soldier Parachute Drop tot de Mad Hatter Tea Cups. Mis de belangrijkste attractie niet: het ontmoeten van je geliefde Disneyfiguren. Hou je pen en camera in de aanslag en ontmoet je favoriete personages. Verbazingwekkende evenementen verrassen het hele jaar door je zintuigen, inclusief gloednieuwe meeslepende attracties, spannende festivalvieringen, memorabele hotelaccommodaties en eetgelegenheden, evenals geheel nieuwe merchandise-items.

  • Toegangstickets
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Attractie- en pretparken in Hong Kong

Welke andere activiteiten dan Attractie- en pretparken zijn de moeite waard in Hong Kong?

Wat zijn de beste Attractie- en pretparken in Hong Kong?

Sitemap Hong Kong

Wil je alle activiteiten in Hong Kong ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Hong Kong

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 50 beoordelingen

Zeer mooi park. Een beetje dwaas dat Tarzans houten hut vroeg dichtging, zonder dat er nog ruimte over was. We hebben het dan ook niet kunnen proberen, en het was precies waar we al lang naar uitkeken. Enigszins slechte selectie van eten. Bijna overal hetzelfde eten. Erg leuk dat de shows plaatsvinden in een mix van Chinees en Engels. Dan is het voor de overgrote meerderheid van de mensen mogelijk om het verhaal mee te volgen. We vonden dat het personeel goed Engels sprak, zodat ze de toeristen konden helpen.